Sveikos
Buvo pernai nemažai čia mezgusių šitą ripsinukę. Gal kuri turit išsisaugoju ką nors daugiau apie ją?
L1040869_medium2.JPG 201,39KB
0 Parsiųsta kartų
Sveikos
Buvo pernai nemažai čia mezgusių šitą ripsinukę. Gal kuri turit išsisaugoju ką nors daugiau apie ją?
L1040869_medium2.JPG 201,39KB
0 Parsiųsta kartų
Labas rytas,
neįtikėtina, bet ką tik pradėjo lyti...
Terezza, mezgiau aš šitą. kad lyg nieko ten apie jį labai nebuvo. Tiesiog mezgi viską ripsu, o ten kur iškirptė pradedi megzt dviem gabalais.
Olaiva, sakai, kad tik levandos ir gyvūnai, kas aišku labai gražu, bet ir nėrinys gi prie mezgiminių vaizdų.
Matai, kas čia išėjo. O ką įdėjai į servetėlės kraštą? Įnėrei, ar kaip kitaip tvirtinai?
Siuvimo mūzą dar ir sekmadienį kiek išnaudojau. Bet ir pamegzt truputį spėjau, nes žiūrėjau dainų dainelės laureatų koncertą. Vyresnioji dukra su ansambliu dalyvavo.
Labas rytas,
neįtikėtina, bet ką tik pradėjo lyti...
Terezza, mezgiau aš šitą. kad lyg nieko ten apie jį labai nebuvo. Tiesiog mezgi viską ripsu, o ten kur iškirptė pradedi megzt dviem gabalais.
Olaiva, sakai, kad tik levandos ir gyvūnai, kas aišku labai gražu, bet ir nėrinys gi prie mezgiminių vaizdų.
Matai, kas čia išėjo. O ką įdėjai į servetėlės kraštą? Įnėrei, ar kaip kitaip tvirtinai?
Siuvimo mūzą dar ir sekmadienį kiek išnaudojau. Bet ir pamegzt truputį spėjau, nes žiūrėjau dainų dainelės laureatų koncertą. Vyresnioji dukra su ansambliu dalyvavo.
ardžiau kabelį,nurengiau plastiką,liko aliuminis lankstus.jį ir apnėriau ;) gaudyklės skersmuo apie pusmetrį ,gaudo daug
labas rytas
as dar tos ripsinukes nebaigiau, bet kazkaip labai smarkiai uzsiabejojus esu ar nenudidinau...nors ir norejau tokios laisvokos
baigsiu dabartinio rankove tikiuosi sian vakare ir pradesiu ta ripsine damusinet, patogus rubas tokios bliuzkes, uzsimeti ir varai
Ai, apie siuvimą. Ačiū palaikančioms . Ir nuogąstavimus suprantu. Kadangi pati jų turiu pilną maišą, dėl to ir delsiu. Laukiu spyrio, kažkokio impulso. Gali tekti ilgai laukti
. Mašiną turiu senovinę rankinę močiutės, bet iš anytos pasiskolinu normalią, kai prireikia. Visokias patalynes pasisiuvu (nekeldama sau aukštų reikalavimų), užuiolaidas apsisiūlėju, maišeliu pasisiuvu. Mokykloje esu sijoną ir naktinius pasisiuvus, bet tai ir tiek. Ničnieko neišmanau apie siūles visokias, modeliavimą, net nežinau, kaip siuvama iš žurnalo. Dėl to ir noriu kursų bazei susidėti. O paskui jau nuo tolesnio noro ir pastangų priklausys. Vienintelis stiprus motyvas - suknelėėėėėėėėėės
. O noras kilo nusipirkus nepigiai pora tokių, iš serijos, kad jau tiek ir aš mokėčiau. Tik va, pvz apie kaklo apdailą neraukiu ir panašių elementarių dalykų.
Su visa pagarba visoms perfekcionistėms - mano gyvenimas per trumpas, kad stengčiausi jį nugyventi tobulai. Bandžiau kurį laiką, tai tas nuvedė prie psichoterapeutės kabineto. Dabar tiesiog stengiuosi viską daryti pakankamai gerai ir tuo pasidžiaugti. Ir jau kokie 8 metai dėl to esu tikrai laimingesnė.
Ristina, žalia žalia kur dairais... bet tokia kaklo apdaila, tiksliau jos nebuvimas, tai man sudaro nebaigtumo įspūdį
Antro megztuko siūlai ne linas iš Ank?
Laba diena,
Karštasis pirmadienis ne toks ir karštas kaip galvojau, gal lietus atvėsino, o gal dar įkais Nors lietus tai labai trumpas toks tik dienos sugadinimui, nes naudos tai jokios
Apie siuvimą.... Mano mama nebaigus nieko iš siuvimo srities, o bet tačiau yra dirbus Utenos trikotaže ir kai buvo mada siūt namuose irgi yra siuvus. Tai aš nusirašinėdama siūt pradėjau dar mokykloj, kai staigiai prisireikdavo kokiai šventei ar renginiui pvz, sijono,ar ko kito, tai ir pasisiūdavau. Nors sukirpimai visi vykdavo iš akies, nieko sudėtingo, be jokių iškarpų. Nors aš gal tokio tipažo žmogus, kuri ir mezga, ir siuva, ir kepa iš akies
Tačiau žinau vieną dalyką, dėl ko nepraktikuoju siuvimo, nes tam reikia labai ilgo pasiruošimo, susikaupimo ir kantrybės