Mano Drakius nieko negavo pietums...
Net sulaksčiau apžiūrėt, kur tos nuolaidos, ką ten perkat. Minutėlę buvau susidomėjus, po to supratau, kad man nereikia.... Dar vakar prisiminiau, kiek siūlų turiu (tame tarpe ir neatsiimtų....) ir kiek planų iš jų buvo, bet dabar kažkodėl jie kone pamiršti, o gimsta tik nauji norai. Gavo per galvą tie norai .
Pavydžiu toms, kurios moka siūti, ir vis žiūrinėju siuvimo kursus, bet nepasitikiu savim, kad tikrai suprasiu ir užsiimsiu, ir kad man kas nors išeis. Nes nesu perfekcionistė, dailiai apgulančių suknelių ar švarkų, kelnių neplanuoju siųtis, bet kokių nors maišiukinių suknelių gal pavyktų išmokti pasisiūti sau ir panoms. Bet vis dar stabdau save... Brandinu norą... Nes nieko geriau už suknelę nėra išrasta . Sako ta, kuri tik po 40 metų atrado sijonus ir sukneles
, prieš tai viską buvau išmetus ir peržegnojus, kad jau niekada niekada nebenešiosiu, nes netinka, nepatinka ir t.t.
Keistos dienos - labai daug darbo ir be galo sunku susikaupti, bandau surankioti paskutinę koncentraciją ir jėgas, bet sunkiai.... Biškį džiugina nebent tai, kad kelionei naują telefą gal jau turėsiu, tai fotkės gražios bus .
Šįkart buvau Panoramoj. Ir aš gi neieškau tam skyriuj, kur tu ieškai
bet šiaip tai joo - kokybė
tokių kelnių ir džinsų nė dykai neimčiau
Esu marškinius nusipirkus, kai nedaug nešioju tai visai nieko, ir dabar buvo visai simpatiškų didelių dydžių. Aš pastoviai ten perku tik vyriškus ir berniukiškus apatinius ir vyriškas juodas maikes be užrašų. O vaikui kojines nupirkau - tai vienkartinės
, po antro skalbimo ištraukiau skylėtas
![]()
nu. kai dirbi kelsi darbus, tai vat taip ir gaunasi
turėju momeny HUMANĄ
Restar, tai kur keliauji?
Aš tai kartais randu sau ką nors Pylimo g. Humanoj, kur prie posūkio į Gėlių gatvę, tokia beveik pusrūsy. Vakar dukra gausiai apsipirko prie TV bokšto. Matyt kaip pataikai. Kartais net per dideles nuolaidas žiūrėk randi savo dydžio visai normalų rūbą, o kitą kartą ir kai naujos prekės nelabai ką randi. Čia kaip medžioklė.
Ristina tai gal sukudai per liemeni ur klubus?kazkaip mazai tikiu kad blauzdas uzsiauginai
Ar cia kelnes kokias kitokias siut eme?
man visiškai nenuostabu, dabartinio siuvimo kelnės man labai dažnai per blauzdas per siauros, bet mano blauzdos storos, dažnai ir žieminių batų neužtraukiu visiškai...dbar dar venų nepakankamumas vystosi, tai viena blauzda dar labiau pastorėjo...laukiu mados, kai plačios kelnės buvo tope...
nu. kai dirbi kelsi darbus, tai vat taip ir gaunasi
turėju momeny HUMANĄ
Tai aš ir apie Humaną galiu Bet Kerpena jau viską pasakė
medžioklė, bet su dideliais dydžiais tikrai geriau nei naujų drabužių parduotuvėse
Aš tai kartais randu sau ką nors Pylimo g. Humanoj, kur prie posūkio į Gėlių gatvę, tokia beveik pusrūsy. Vakar dukra gausiai apsipirko prie TV bokšto. Matyt kaip pataikai. Kartais net per dideles nuolaidas žiūrėk randi savo dydžio visai normalų rūbą, o kitą kartą ir kai naujos prekės nelabai ką randi. Čia kaip medžioklė.
Va va, stengiuos nueit, kai būna naujos prekės ir paskui vėliau, kai prasideda pusė kainos Paskutinėm savaitėm einu tik jei reikia guzikų
man labai patiko Kelmickaitės terminas šiam procesui- grybavimas...
As kuo toliau tuo labiau nemegstu smutkiu pirktis, kol vaikstai tiesiog pro sali atrodo kiek visko grazaus ir to noriu ir ano reikia..o kai susiruosi prekintis tai tas negrazu tas netinka tas per brangu, sits nepatogu ir apskritai nieko man nereikia
Koki karta i sezona istinka tik ikvepimas kai ir noriu ir randu ir tinka ir patinka viskas, tada jau sustot sunku
O va siulams pirkti visada ikvepimas yra 😆knygoms irgi
Pavydžiu toms, kurios moka siūti, ir vis žiūrinėju siuvimo kursus, bet nepasitikiu savim, kad tikrai suprasiu ir užsiimsiu, ir kad man kas nors išeis. Nes nesu perfekcionistė, dailiai apgulančių suknelių ar švarkų, kelnių neplanuoju siųtis, bet kokių nors maišiukinių suknelių gal pavyktų išmokti pasisiūti sau ir panoms. Bet vis dar stabdau save... Brandinu norą... Nes nieko geriau už suknelę nėra išrasta
. Sako ta, kuri tik po 40 metų atrado sijonus ir sukneles
, prieš tai viską buvau išmetus ir peržegnojus, kad jau niekada niekada nebenešiosiu, nes netinka, nepatinka ir t.t.
Drąsiau ir pirmyn. Tikrai nieko sudėtingo tas siuvimas. Išmoksi bazinę iškarpą pasidaryt, išmoksi ją adaptuoti modeliui. Aišku, reikia, kad kas paaiškintų, bet iš esmęs viskas ten labai paprasta. Ypač kai mezgi, tai turi supratimą apie rūbo konstrukciją.
Aaaaaa tiek rasiau ir dingo....
Restar, net ir kursu nereikia, net ir baziniu iskarpu nelabai reikia. Yra belenkiek zurnalu, internetiniu iskarpu kur tikrai pati sugebetum pasisiut. Ir su paprasta siuvimo masina jei ji turi zigzaga. Drauge trikotazus siuva ir vargo nemato. Aisku sau ir savo vaikams. Taip kad drasiau. Jei turi masina issitrauk ir dulkes nupusk. Pradzioj ka nors paprasto sumeistrauk. O paskui jau link didesniu gaminiu 😉
Sveikos Nepraėjo ir 26 valandos skrydžių ir oro uostų ir grįžau
Kaip gera namuose
Restar, žinok Burdoj dalis modelių būna būtent aukštoms pritaikyta
Pasipasakok kur važiuojat Mes dar vis neapsisprendžiam, kur atostogausim. Bet gal irgi su mašina kur nors mausim. Pernai visai patiko. Kažkaip į gulimus viešbučius su viskas įskaičiuota nebesinori. Vyrui tai sakiau, kad noriu kur nors prie Indijos vandenyno, nes šiemet buvau prie Atlanto ir Ramiojo, tai reikėtų ir trečio iki pilnos laimės