Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas..nu ir as drakiu paseriau.per Olaiva :)gi reikejo uzrodyt nuolaidas silkui.dabar klausimas tik ar uztejs 4 sumeriui jei dvigubu ar teka vienguba rakaliot

Atsakyti

Įdomus daugelio gamintojų trimitavimas "lietuviškas linas" :rolleyes: tai, kad to lino jau nebėėr ant LT žemės.... neaugina jo. Nebeužauga.

Atsakyti

Įdomus daugelio gamintojų trimitavimas "lietuviškas linas" :rolleyes: tai, kad to lino jau nebėėr ant LT žemės.... neaugina jo. Nebeužauga.

nu prieš kelis metus tikrai mačiau laukus žydinčius :hmm: nebent ne siūlams juo augina

Atsakyti

Aliejui augina :mirksiukas: asmeniškai kelis ūkininkus pažįstu, kurie augino linus. Sakė lb nuostolinga patapo. Tai perėjo į kitas kultūras, o linus kažkokius kitokios rūšies aliejui, sėklom augina.

Nėra net kur jo apdirbti. Žaliavą perka neatmenu iš kur, bet apdirba ir gamina verpalus Kinijoj. Jei kas mezgėt, galit matyt popieriukų su hieroglifais prikaišiotų į siūlus :D

https://naujienos.al...nas-is-uzjurio/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 08 birželio 2018 - 11:07

Labas..nu ir as drakiu paseriau.per Olaiva :)gi reikejo uzrodyt nuolaidas silkui.dabar klausimas tik ar uztejs 4 sumeriui jei dvigubu ar teka vienguba rakaliot

Olaiva paviliojo :)

Atsakyti

Nėra net kur jo apdirbti. Žaliavą perka neatmenu iš kur, bet apdirba ir gamina verpalus Kinijoj. Jei kas mezgėt, galit matyt popieriukų su hieroglifais prikaišiotų į siūlus :D

Man prieš trejus metus Plungėj išaiškino, kad visas linas Kinijoj verptas :mirksiukas: bet palaiko rankose bent du lietuviai ir jau lietuviškas  :lol: 

Ir aš vėl pirkau siūlus :oh: Midaroj linui nuolaida  :ax: tokių mėėėėėlyyynųųųų gražiųųųųųų  :wub: 

O vakar bandžiau nusipirkt ką nors naujo vasarai, tipo tikrai naujo :ax:  Ir išėjau iš HM su eiline juoda maike :lol: nei verkt nei juoktis :cry2: mano dydžio buvo dvi pilkos, trys gėlėtos ir viena mėlyna, bet kažkaip keistai ji ant manęs atrodė :lol: Humana forever :victory2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 08 birželio 2018 - 13:01

qqte,kokios spalvos pasičiupai? jei net 4 ,tai kažkokios ryškesnės turbūt

Atsakyti

Nite, kokią HM dažniausiai lankai? nes aš kažkaip paskutiniu metu ten nieko nerandu, viskas labai jau nunešiotai atrodo...

Atsakyti

katuk, čia humanoj, ar h&m'e nunešiota? :)

Atsakyti

Nite, kokią HM dažniausiai lankai? nes aš kažkaip paskutiniu metu ten nieko nerandu, viskas labai jau nunešiotai atrodo...

Šįkart buvau Panoramoj. Ir aš gi neieškau tam skyriuj, kur tu ieškai :mirksiukas: bet šiaip tai joo - kokybė  :cry2: tokių kelnių ir džinsų nė dykai neimčiau :mad2: Esu marškinius nusipirkus, kai nedaug nešioju tai visai nieko, ir dabar buvo visai simpatiškų didelių dydžių.  Aš pastoviai ten perku tik vyriškus ir berniukiškus apatinius ir vyriškas juodas maikes be užrašų. O vaikui kojines nupirkau - tai vienkartinės :lol: , po antro skalbimo ištraukiau skylėtas  :mad2: 

Atsakyti

Mes kai buvom Panevėžy lininių kilimų gamykloj aiškino schemą, kur perkama, kur verpiama ir kur dažoma, bet dabar jau nebepamenu, kas kur, tik žinau, kad dalyvauja LT, LV ir Kinija :D 

Atsakyti

Olaiva chili pepper Ner labai ryski, tokia nsukalauta praskiesta raudona Antra graziausia man buvo, be to tik tos buvo 4 babinukes,bais nesinori viengubo megzt Ka tu megsi?masina ar virbaluosi?

O tai sita, italiskas linas irgi kiniskas?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 08 birželio 2018 - 13:46