Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano berniukas kūdas, gražu su slim kelnėm man jis, bet bėda ta, kad pėdos tai didelės, tai labai sunku per pėdas iš tų kelnių išlįst :). O brolio kelnės, kurias buvau pasilikusi, jam visiškai netinka - per plačios visos, nors tas irgi ne storulis, o normalus buvo...

Kerpena - tai ko tokio apsipirkai? Aš tai kremų nuo sailės užsisakiau ir labai tikiuosi, kad spės laiku ateiti....

Atsakyti

Mažąjam esu nupirkusi kelnes, kurios jam per siauros :D ilgio gal dar ir ilgokos, bet rėkia, kad nepatogios. Kiek sveria - nežinau, bet ūgio tikrai 140cm yra.

Atsakyti

Labas rytas,

Nusipirkau suknelę ir batelius. Su mintim, kad gal dukros išleistuvėse dalyvausiu.

Suknelė juoda. Nėra tokia, kad jau tikrai sakyčiau radau tai, kuo 100% patenkinta. Bet po ilgo vaikščiojimo po parduotuves, vienoje kažkokie laideliai galvoje susijungė ir nusipirkau. Dabar kiek abejoju viduj - gal būčiau ką nors pasisiuvus, ar nuėjus su tuo, ką jau turiu. Ne mano gi išleistuvės.

O batelius irgi juodus nusipirkau. Šiek tiek su kulnu, bet atrodo kol kas labai tvirtai juose stoviu. Atėjau šiandien į darbą, sakau reikia po truputį koją pratinti.O su jais bėda ta, kad turiu juodus - lyg ir patogius tik ką apsimovus, bet paskui pradeda laužt koją. Tai nežinau - jei tikrai šitie bus patogūs, tai tada negaila pinigų, daug kur pritaikysiu, bet gali būti, kad su mano svoriu niekas negali būti patogu ilgiau pabuvus. Tai ir imu galvot, kad būčiau ir tais apsimovus.

Mano sesers vaikas ypatingo kūdumo. Tai būdavo, mažesniam smunka visi džinsai, jei ne su guma. Kartą sesuo žiemą ėjo iš parduotuvės, abiejose rankose maišai, žiūri - vaikui kelnės jau iki kelių nusmukę, o tuo metu kažkokia moteris iš paskos šaukia: žiūrėkit, vaikas kelnes pames. :lol:

Maniškiai šiaip irgi pakankamai kūdi buvo, bet turėjom tokius šortukus, maždaug trimečiui, paprastus ant gumos, bet siaura ta guma ir maniškiams spausdavo, jie nenorėdavo nešiot. Paskui juos paveldėjo sesers vaikas. Tą vasarą kaip tik jį vežėmės prie jūros. Vieną rytą  padedu jam drabužius rengtis ir kaip tik tie šortukai pasitaikė. Tai vaikas ir sako - o šitie šortai, kurie man nesmunka. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 08 birželio 2018 - 07:35

Labas rytas,

Kerpena, o negali tiesiog moteriškai pasidžiaugt naujom  šmutkėm??? Ar iš finansinės pusės pergyveni,kad daug sumokėjai?

Megzti triusikai  :lol:  :lol:  :lol: 

Aš mezgu ne dėl to,kad neturiu kuo rengtis ir nebūtinai nešioju dėl to, kad nusimezgiau :D

Pirkti šmutkes vienas iš didesnių malonumų :D ir negaliu sakyt, kad sunku man nusipirkt, o bet tačiau, aš nesišopinu akropoliuos, ten turbūt nerasčiau, o ir kainos atimtų malonumą :D

Aš turbūt proporcingai stora, nes man jeigu jau maža tai maža per visur, tiesa, kelniu liemuo visada būna laisvas ir taip nemenkai. Šiaip jau kelnių modeliai labai skirtingi, kartais būna, kad per blauzdas siaura, o per užpakalį platu, tai kas čia per nesąmonė, reiškia modelis be ryšio :D 

Šiandien mano Drakius, kelia galvą, net gi džiugu dėl to, vienok :D

Kol kas esu darbingai nusiteikus.

Atsakyti

Šarange, kuo drakių maitinsi :bigsmile:

aš turiu mintį šiandien į black friday nueit..... nelabai kažko reik, bet va tas malonumas šopintis :D :rolleyes:

Kerpena, nu jau man rodos laikas palepinti save brangiausiąją. tuo labiau, kad batai patogūs, suknė įtariu, pritaikoma daugelyje gyvenimo atvejų - bus kaip vyram šliūbinis kostiumas :D

nors kainos šmutkių paskutiniu metu mane į neviltį varo. nu nėr už ką ten mokėt tokių brangybių, kokybės nerasta, o kartais ir grožio jokio.....

Atsakyti

Sveikos,

Darbe visai užsivertus buvau. Megzt, nemezgu  :ax: skaitau 

Atsakyti

Tai ir sakau, kad kai daugiausia sau perkuosi iš visokių second hand vietų, tai naujų daiktų kainos man baisiai didelės. O jei dar paverčiu sumą litais... tai iš vis. O kokybė tai irgi - daugybė sintetinių skudurų, kartais kai kurių net už dyka neimčiau, net jei dydis tikrų.

Atsakyti

man tai kaip biškį "raukiančiai" siuvime, net ir natūralesnių audinių dirbiniai žiauriai brangūs atrodo. nu matau, kad lininė suknė, ne pačio geriausio lino, pasiūta visiškai elementariai, nei rankovių statytų, nei įsiuvų, nei įmantrių detalių - sory, tokiam daiktui pasiūt užtruktum pusdienį max- ir kaina mažiausiai 70 eurų :blink: čia mažiausiai.

Atsakyti

Tai siūkitės tokias, kur 2x2 ir nepirkit :D

Aš lininę suknelę turguj nusipirkau už 25eur, etiketė rašo, kad Italian :D

Katuk, nežinau kuo šersiu, bet sako, kad reikia žalsvos medvilnės :D

Atsakyti

siūtis reik laiko :D  nu papildomo. nuo mezgimo atliekamo :D

bet šiap kart nuo karto ir pasisiuvu. paskutinis siuvinys paprasta palaidinė, ne visai natur, bet audinys sukainavo 4 eurus :rolleyes:  siuvimui užtrukau faktikai kokias 3 valandas sumoje. bet kadangi vis priebėgom, tai nuo pradžios iki pabaigos net 10 dienų praėjo :D

va, gresia vėl didysis siuvimas...... - viena dukra išsinuomojo išleistuvinę suknę, o kita labai išranki,sako kad man teks siūti. bet kad audinys ir modelis vis dar idėjinėj stadijoj.....

Atsakyti

Prisimenu, kai tik atsikraustėm su darbu į senamiestį, einu pro tokią nedidelę parduotuvėlę Pylimo g., užeinu ir matau linines sukneles. Tada linas kaip tik labai į madą atėjo. Galvoju pasimatuosiu, gal ką verta nusipirkti. Pati jei ir pasisiūnu, tai vis tiek matos, kad namie siūta, nes jokių overlokų neturiu, ir šiaip gi ne siuvėja, visokių trūkumų pilna. Tai kai nusinešiau matuotis ir pamačiau, kaip ten pasiūta, tai pagalvojau, kad aš dar visai neblogai siūnu ir nebepirkau. Kainų nebeatsimenu, nes kiti laikai ir kiti pinigai buvo, bet tikrai nepigios tos suknelės buvo.

Atsakyti

Linas iš prioncipo nepretenzinga ir neprabangi medžiaga, linui tinka paprastumas, susilamdymas, tai ir siuvimo primityvumas tinka, saviškei, kai nusipirkau, teko irgi siūlgalius pačiai apsikarpyt :D

Atsakyti