Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

qqte,va šito aqua spalvos pirkau ;)

https://narplioju.lt/ito-kinu

Atsakyti

Nu ir visus ispirkai 😆

Pati graziausia spalva

vadinas ir toliau nereikia

Atsakyti

Kam cia megzt jei galima nusipirkt :D  As sia savaite visiska maniake - tik ir laukiu kada mokslai baigsis ir vakare tiesiai i pardes :D  Po to kokius metus turbut negalesiu i ta puse ziuret :D  Siandien dar antra karta i victoria secret varysim, nes nu triusikai uz 4 dolerius yra visiska laime :D​ 

Atsakyti

Liniuka, faina, kad moteriškai smaginiesi :). Nu triusikus tai tikrai kam megzt :). Bet aš irgi mielai VISKĄ susipirkčiau, o jeigu ir megzčiau, tai šiaip bile ką be streso  - išeis-neišeis, jeigu tik procesas svarbu, be skubėjimo.... 

Ristina, graži TAVO bliuskė, bet ta ne tavo - man dar gražesnė buvo :).

Atsakyti

Ristina, graži TAVO bliuskė, bet ta ne tavo - man dar gražesnė buvo :).

Taip, bet yra bet...

Man reikalingi rūbai, kuriuos apsivelki ir varai :D  o tos visos japoškės, tai ne man ūkiškai bobai :irnesakyk:

Apsipirkimų, jau pradedu bijot. Kai ne sau tai viskas ok. Bet kai sau :oh:
Dar prieš kokius metus no problem būdavo įsigyt kelnes.

Dabar jau deficitas.

Visos kažkodėl siauros ties blauzdom. Jei liemuo, klubai gerai, tai net neįsimaunu per kojas :blink: arba elastingos  :oh: nu tai kaip su tympom.

Atsakyti

Nu kiek tu tų kelnių, Ristina, sunešioji? :) Reiškia, reikia pereit prie sijonų ir suknelių :).

Atsakyti

Nu tipo mes mezgam nes gilaus deficito laikai ant LT ar kaip?

Atsakyti

Ristina tai gal sukudai per liemeni ur klubus?kazkaip mazai tikiu kad blauzdas uzsiauginai

Ar cia kelnes kokias kitokias siut eme?

As tai suvokiau kad mano muset ispaniska figura, nes man butent ispanu pardese geriausia tinka pvz kelnes

Atsakyti

Nu kiek tu tų kelnių, Ristina, sunešioji? :) Reiškia, reikia pereit prie sijonų ir suknelių :).

Kai pradėsiu nešiot sijonus, žinokit, kad man kažkas jau negerai, ar kai kur užkaito :lol:
Net vaikystėj pagrinde kelnės. Nuo brolių likdavo  :D 

QQt, modeliai kažkokie, siaurintų blauzdų :hmm: būdavo tik slim'ams aš netinkama :unsure: Teks megzt :lol:

Sukūst per niekur nesukūdau.

Atsakyti

Aš čia savaitę irgi apsipirkau. Kaip man, beveik viską perkančiai iš visokių kuistukų ir pievučių, tai labai už didelę sumą. Taip truputį ant sąžinės guli, nes nesu netgi visai tikra, kad tikrai nusipirkau tai, ko reikėjo.

Mano antrajam sūnui nuolat bėda,  su kelnėm, kad jei per klubus ir liemenį geros, tai per kojas siauros. Gal tikrai dabar kažkokias pasiaurintomis klešnėmis siūna.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 birželio 2018 - 21:01

Kas čia ieškojo skėčio siūlams

http://www.e-midara....499-1-3750.html

Atsakyti

Maniskiui tai visos kelnes placios per liemeni..blauzdos gal besimatuojant vienu uzkliuvo kad sunkiai nusimove bet su liemeniu tai totali beda..nu ir ka noret kad anaw 25 kg tesveria 

Atsakyti