qqte,va šito aqua spalvos pirkau ;)
Nu ir visus ispirkai 😆
Pati graziausia spalva
vadinas ir toliau nereikia
Kam cia megzt jei galima nusipirkt As sia savaite visiska maniake - tik ir laukiu kada mokslai baigsis ir vakare tiesiai i pardes
Po to kokius metus turbut negalesiu i ta puse ziuret
Siandien dar antra karta i victoria secret varysim, nes nu triusikai uz 4 dolerius yra visiska laime
Liniuka, faina, kad moteriškai smaginiesi . Nu triusikus tai tikrai kam megzt
. Bet aš irgi mielai VISKĄ susipirkčiau, o jeigu ir megzčiau, tai šiaip bile ką be streso - išeis-neišeis, jeigu tik procesas svarbu, be skubėjimo....
Ristina, graži TAVO bliuskė, bet ta ne tavo - man dar gražesnė buvo .
Ristina, graži TAVO bliuskė, bet ta ne tavo - man dar gražesnė buvo
.
Taip, bet yra bet...
Man reikalingi rūbai, kuriuos apsivelki ir varai o tos visos japoškės, tai ne man ūkiškai bobai
Apsipirkimų, jau pradedu bijot. Kai ne sau tai viskas ok. Bet kai sau
Dar prieš kokius metus no problem būdavo įsigyt kelnes.
Dabar jau deficitas.
Visos kažkodėl siauros ties blauzdom. Jei liemuo, klubai gerai, tai net neįsimaunu per kojas arba elastingos
nu tai kaip su tympom.
Nu kiek tu tų kelnių, Ristina, sunešioji? Reiškia, reikia pereit prie sijonų ir suknelių
.
Nu tipo mes mezgam nes gilaus deficito laikai ant LT ar kaip?
Ristina tai gal sukudai per liemeni ur klubus?kazkaip mazai tikiu kad blauzdas uzsiauginai
Ar cia kelnes kokias kitokias siut eme?
As tai suvokiau kad mano muset ispaniska figura, nes man butent ispanu pardese geriausia tinka pvz kelnes
Nu kiek tu tų kelnių, Ristina, sunešioji?
Reiškia, reikia pereit prie sijonų ir suknelių
.
Kai pradėsiu nešiot sijonus, žinokit, kad man kažkas jau negerai, ar kai kur užkaito
Net vaikystėj pagrinde kelnės. Nuo brolių likdavo
QQt, modeliai kažkokie, siaurintų blauzdų būdavo tik slim'ams aš netinkama
Teks megzt
Sukūst per niekur nesukūdau.
Aš čia savaitę irgi apsipirkau. Kaip man, beveik viską perkančiai iš visokių kuistukų ir pievučių, tai labai už didelę sumą. Taip truputį ant sąžinės guli, nes nesu netgi visai tikra, kad tikrai nusipirkau tai, ko reikėjo.
Mano antrajam sūnui nuolat bėda, su kelnėm, kad jei per klubus ir liemenį geros, tai per kojas siauros. Gal tikrai dabar kažkokias pasiaurintomis klešnėmis siūna.
Kas čia ieškojo skėčio siūlams
Maniskiui tai visos kelnes placios per liemeni..blauzdos gal besimatuojant vienu uzkliuvo kad sunkiai nusimove bet su liemeniu tai totali beda..nu ir ka noret kad anaw 25 kg tesveria