Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, kaip tu toli. :rolleyes:

Tikiuosi nespės tas gyvenimas persiversti ir grįžus nereikės iš naujo gyvent išvirkščio. :)

Atsakyti

Liniuka, dirbi ar atostogaujat?

Atsakyti

Dirbu deja...

Atsakyti

Laba diena,

Nepajutau šalčio, vis dar karšta pas mus :D

DSC_7091__medium2.jpg

DO4R5095_medium2.JPG

DO4R5543_medium2.JPG

Atsakyti

Nei šalta, nei karšta :D  pats tas :super:

Spalvos :wub:

Priedas  1.jpg   212,44KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  2.jpg   280,82KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas,

Atšalus orams mane pradeda traukt prie mezginių. Vakar megztelėjau neblogai ir savaitgalį kažkaip su malonumu ant pievos sėdmaišy įsirangius pamezgiau, pasiilgus jau buvau to. Tai mano tas pink megztukas jau persirito į antrą pusę. :super: 

Ristina, kas čia bus, atrodo, kad sušalai :D

Atsakyti

Nesušalau 😃

Tik kai vėsiau, yra jėgų megzt 😃

Ir dar žinau, jog žiema ateisss.. 

Atsakyti

Siandien jau beveik ziema

Atsakyti

Sveikos, man šiąnakt buvo jėgų miegot, kai vėsu :). Taip gera, tai nenorėjau keltis. Vakar gal kokias  5 val buvau pamiegojus, tai gėriau ne t 2 puodelius kavos dieną. Kas mane pažįsta, tai išvertė akis: TU???? KAVOS??? Faktas, kad vakare užmigti buvo sunku, bet kaip gaivu ir gera ryte užtat snausti...

Šiaip ne taip vakar atsirinkau ko kokias  2 sav nemezgiau ir truputuką pajudėjau į priekį. Visai truputuką. nežinau, ar iki kelionės yra šansų užbaigti...

Namie - dienos stovykla,, su maistu tragedija. Tiesa, vakar nebuvo, nes su vyro brolio rastom voveruškom padariau savo firminį troškinį su kiauliena, užtat šiandien vėl bus, nes liko gal 1 žmogui pavalgyt....

Atsakyti

pas mus šiandien pietums balandėliai.Luknė užmatė parduotuvėj akciją šviežiems kopūstams,labai greitai įkrovė tokį dičkį vežimėlin :D tai dvi dienas bus ką valgyt :) o kai nesugalvoju,ką gaminti,tai būna bulbės su lupena virtos,kefyro ir varškę su agurku,česnaku,krapais ir druska sumakaluoju.visiems tinka,ypač per karštį,kai mėsa nevilioja...

Atsakyti

Tortilijos. Įdarui patroškinu paprikos su įvairiom pupelėm pomidorų padaže, prieskonių. Dar dedam salotų lapų, gvakamolės, smulkiai pjaustytų su svogūniuku ir čiliuku pomidorų, kukurūzų. Skanu ir greita.

o šiap vis dar rimtai negaminu. Nesigalvoju nieko įdomaus, o neįdomiai vis tiek nevalgo

dar sueina lazanija, šaltibarščiai...

vakar viriau žirnių sriubą, chebra užiprašė lapinių burokėlių sriubos.

šiaip virtas bulves mėgsta, su burokėliais valgom, su humusu ar su lengvai raugtais agurkais...

nors ir negaminu bet bado nesimato :D 

Viena dukra įsidarbino Čiliake, tai užsukom po darbo pasiimt, vyriškis kartu ir picą prigriebė

nu vat taip kažkaip ir sukamės...

kas dar įdomaus....ogi einu panert :bigsmile:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Pas mane buvo varškės apkepas su braškėm ir šviežių kopūstų sriuba, ot geras derinys :D

Pagauta vakar įkvėpimo nubružinau Ristinos užpatentuotą bliuskutę, tokios gražios spalvos, kad net vyras pastebėjo spalvą :D Atrodo šįkart pataikiau ir su siūlas, merino ir viskozės miksas kaip tik tokiai žieminei vasarai :D  Norėjau žalsvos, bet neturėjau tokios medvilnės... 

document_upload16202-7_medium2.jpg

Ottoline_front_cover_medium2.jpg

DSC_1536_medium2.jpg

irene_medium.jpg

40F74D3F-1D89-4C99-807D-F2E7C06F4B83_med

untitled-30_medium2.jpg

untitled-48_medium2.jpg

3G8A5756_medium2.jpg

Herrera_by_Paula_Pereira_Pom_Pom_Quarter

m4_medium2.jpg

Atsakyti