Liniuka, kaip tu toli.
Tikiuosi nespės tas gyvenimas persiversti ir grįžus nereikės iš naujo gyvent išvirkščio.
Labas rytas,
Atšalus orams mane pradeda traukt prie mezginių. Vakar megztelėjau neblogai ir savaitgalį kažkaip su malonumu ant pievos sėdmaišy įsirangius pamezgiau, pasiilgus jau buvau to. Tai mano tas pink megztukas jau persirito į antrą pusę.
Ristina, kas čia bus, atrodo, kad sušalai
Sveikos, man šiąnakt buvo jėgų miegot, kai vėsu . Taip gera, tai nenorėjau keltis. Vakar gal kokias 5 val buvau pamiegojus, tai gėriau ne t 2 puodelius kavos dieną. Kas mane pažįsta, tai išvertė akis: TU???? KAVOS??? Faktas, kad vakare užmigti buvo sunku, bet kaip gaivu ir gera ryte užtat snausti...
Šiaip ne taip vakar atsirinkau ko kokias 2 sav nemezgiau ir truputuką pajudėjau į priekį. Visai truputuką. nežinau, ar iki kelionės yra šansų užbaigti...
Namie - dienos stovykla,, su maistu tragedija. Tiesa, vakar nebuvo, nes su vyro brolio rastom voveruškom padariau savo firminį troškinį su kiauliena, užtat šiandien vėl bus, nes liko gal 1 žmogui pavalgyt....
pas mus šiandien pietums balandėliai.Luknė užmatė parduotuvėj akciją šviežiems kopūstams,labai greitai įkrovė tokį dičkį vežimėlin tai dvi dienas bus ką valgyt o kai nesugalvoju,ką gaminti,tai būna bulbės su lupena virtos,kefyro ir varškę su agurku,česnaku,krapais ir druska sumakaluoju.visiems tinka,ypač per karštį,kai mėsa nevilioja...
Tortilijos. Įdarui patroškinu paprikos su įvairiom pupelėm pomidorų padaže, prieskonių. Dar dedam salotų lapų, gvakamolės, smulkiai pjaustytų su svogūniuku ir čiliuku pomidorų, kukurūzų. Skanu ir greita.
o šiap vis dar rimtai negaminu. Nesigalvoju nieko įdomaus, o neįdomiai vis tiek nevalgo
dar sueina lazanija, šaltibarščiai...
vakar viriau žirnių sriubą, chebra užiprašė lapinių burokėlių sriubos.
šiaip virtas bulves mėgsta, su burokėliais valgom, su humusu ar su lengvai raugtais agurkais...
nors ir negaminu bet bado nesimato
Viena dukra įsidarbino Čiliake, tai užsukom po darbo pasiimt, vyriškis kartu ir picą prigriebė
nu vat taip kažkaip ir sukamės...
kas dar įdomaus....ogi einu panert
Labas rytas,
Pas mane buvo varškės apkepas su braškėm ir šviežių kopūstų sriuba, ot geras derinys
Pagauta vakar įkvėpimo nubružinau Ristinos užpatentuotą bliuskutę, tokios gražios spalvos, kad net vyras pastebėjo spalvą Atrodo šįkart pataikiau ir su siūlas, merino ir viskozės miksas kaip tik tokiai žieminei vasarai Norėjau žalsvos, bet neturėjau tokios medvilnės...