Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos

Rasyrės jubiliatei sveikinimai  :4u: 

Bliuskės atimtinos 

Atsakyti

Šarange, vysks taip pat :mirksiukas: Siūlas medvilnė, ir tankumas didesnis.

Bet puoselėju mintį pabandyt ne kas 4 eiles siaurint. Lace bliuskos geras vaizdas "gundo" pabandyt :D

Atsakyti

O Lace kas kiek? Aš kai mezgiau iš lino, man žymiai statesnis kampas gavosi, nors tankumas buvo tik 4  :hmm: Galvoju iš medvilnės bandy kas 3  :hmm: 

Atsakyti

Labai gražios Ristinos ir rasytės bliuskos. Ristina, tikrai tobulai tau tinkančią nusimezgei.  O rasytės man spalva labai graži.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 04 birželio 2018 - 12:52

Sveikos,

aš irgi pagaliau ofise sėdžiu. Daug geriau, negu namie, kai reikia dirbti 2-iem frontais....

Bliuskės fainos, Rasytės spalva ir cinkeliais, Ristinos - spalva ir tobulumu ♥. Aš gal jau pora savaičių kaip jokio mezginio nemezgu... Tik pasivežioju, pajudinu, ir tiek - nekyla rankos... Nes neturiu nieko paprasto be galvojimo. O galva laisvu metu stengiasi atsigriebti už visas streso dienas ir atsotogauja absoliučiai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 04 birželio 2018 - 13:39

Ristina, man reik tokios bliuzeles kaip tavo  :rolleyes:  :wub: tik geltonos  :lol: 

Susiradau saviskiu sudeti- 60 merinas, 40 poliamidas. Jau tokio svelnumo siulai, kad mmmm  :wub: 

Atsakyti

helou

nu aš labai stengiuosi, bet niekaip man nesigauna susiorganizuoti tinkamai savo dienų. darbai kaip tetrio kaladėlės tik auga auga, ir labai pro retą išeina kokią eilutę "surinkt" ir nunaikint . vėl savaitė beprotiška.... pradedant tuo, kad jau praeitą savaitę anytą turėjau namuose net 5 dienas..... nu ir dar turėsiu sulogistint jos atvykimą šioj savaitėj....

Rasyte, tavo jubiliatei tris kart valio :dovana: o jau torto gražumas, man net valgyt būt gaila....

bliuskė nematomos spalvos, bet nugara atperka :D

Ristinos standartas kaip visada, tik kad šį kart labai jau tinkanti poniai.

kažkas dar buvo lyg ir demonstruojama :hmm: atleiskite man, užsitetrinusiai pagyvenusiai moterai....

Atsakyti

Sveikos,

Rekomendacija pagyvenusioms moterims -filmas "Knugų klubas". Toks lengvas, šmaikštus, su mintim.

Qqte, tu gal turi siūlų suktuką ir galėtum paskolinti kelioms dienoms?

Atsakyti

Labas rytas

Kvepia pusryciai orkaitej, kava ant stalo..atostoga geeris, tik mezgasi  ne su tokiu ikvepimu kaip noreciau

Jurgitak turiu ir galiu paskolint  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

labas rytas,

reikia palto !!! ššššalta kaip.. iš dušo išlindau basa šunį pavedžiot,tai ta nesuprato,kodėl aš taip greit dingau :D

visai nesimezga...vakar šilko nusipirkau,gal tas sukirbins kokį norą...knygos dabar valdo :)

Atsakyti

sveikos, susalau ir as kol i arba begau ir atgal... 

Uztai gryzus apsimuturiavau megztiniais ir pleduka (skara) pafotografavau

41677766445_ec65183bc0_b.jpg

Atsakyti

Sakot šalta :hmm:  Kažkaip neįsivaizduoju, pas mus Kalifornijoj tai šilta :D Tik totaliai esu pasimetus laike, kai 10 valandu skirtumas, tai gyvenu kažkokį atvirkščią gyvenimą :B 

Atsakyti