Ačiū, Nite, beveik supratau išsisaugojau,jei eilė prieis kol dar noro bus
Abelo avataras atėjo pas mus sode į svečius
koks gražus/i
Labas rytas
Gražuolė viešnia.
Vaikystėje buvau mačiusi tik rudas varles. Pasakymą "žalios varlės" priėmiau, kaip neturintį realaus pagrindo poetinį posakį, net kartais pagalvodavau kodėl taip sako. Ir kai jau gerokai paauglystėje vienoje baloje pamačiau žalią varlę, žiūrėjau, kaip į stebuklą. Man jos iš tiesų labai gražios, šitos žaliosios...
Kerpena,šitų ryškiai žalių gražuolių mes su kaimynu važiavom į kito kaimo tvenkinius parsivežt.gaudėm su tinkliuku,vos 5 sugavom bet kaip jos fainai kvarkia...mmm...ir ant lelijų lapo priplaukus artyn gerai atrodo
Laba Paskutiniu metu tik paskaitau.. darbo belekiek.. brolis liudi be manes
Alia vakar baigiau bliuzele sau mylimiausiai.. jau spejau ir panesiot. Tik foto tai ne kazka.. eziukas ruke geriau atrodo
Man si spalva tai mmmm
Pagal pirmini plana turejo buti su rankovem, todel rankovems isemimu nepadariau.. db meta rauksles.. alia apsimetu, kad taip turi buti
O cia mano siandienos jubiliate jus vaisina tortu
Gal kam mezgeju sportbaciuku
Rasyteee
Ir as tokios noriu
O kpks siulas?
Jubiljatei sveikinimai
Man atostoga 😀 biski mezgu biski siaip kuiciuos po namus, dar su pizamom su vaikiu slankiojam
Bet va tuoj kalsiu kavytes ir i parduotuve, dar i poliklinika uzsukt (nes gi lengviau nei paskambint man)
Rasyteee
![]()
![]()
Ir as tokios noriu
O kpks siulas?
Jubiljatei sveikinimai
Perduosiu sveikinimus jubiliatei
O siulai tai pusvilne, bet tokio malonaus siulo dar nesu ciupinus.. minkstutis, svelnutis ir lb plonas. 100gr berods 2800m. Mezgiau is 4 siuliuku, nugara rankelem, prieki su broliu.
Ooo, Rasyte, ir man ši spalva graži
Kai suskaičiau, kad su vilna, tai net slabna pasidarė "mirštu" kaip karrršta
tai net siūlo sudėtis "karrština"
Mano bliuska - nieko įdomaus tik tiek, kad "ant mano" dydžio.
1.jpg 281,88KB
0 Parsiųsta kartų
2.jpg 325,42KB
0 Parsiųsta kartų
009.JPG 152,49KB
0 Parsiųsta kartų
Laba diena,
Vėl karštasis pirmadienis... visom prasmėm... Tik nebūk dieną darbe, vėl grasinimai auditais ir pan...
Penktadienį - šeštadienį mokiausi ir uždariau savo mokymus, labai gaila.... Savotiška sekta buvom tapę
Rasyte, faina bliuskė ir sporbikai, o jau torto grožis...Žiūriu kaip į meno kūrinį
Ristina sukūdus, kai manekenė O pečiai šitie vėl taip pat? Man pasvirimo kampas kelia įtarimų, kad arba labai plonas siūlas arba ne kas 4eiles suiminėta?
Ruošiuos ir aš tokią antru dubliu megzt, bet tinkamų siūlų neturiu, tiksliau spalvos tinkamos