o as dazniausiai nesikankinu ir jeigu labai labai noriu tai ir nugriunu pamiegot.Namuose,žinoma
O jau vakare kaip pasiseka taip ir buna.Iki vakaro dar dagyvent reikia
Kaip užkonservuoti jų kvapą namuose? Žydintys bijūnai ir liepos - du patys pačiausi kvapai.
Laba diena
Lace, gražus bandymas. Ar ir tavo šilkinis?
Ne šilkinis, medvilnės miksas. Pora gijų parastos medvilnės, gija medvilnės su elastanu ir gija kažkokio neaiškio sudėties (greičiausiai nenatūralios) siūlo.
Jurgitak, Lace - mielai susitikčiau, tik net nežinau kada . Kitą savaitę nebent ketvirtadienį-penktadienį. Arba tiesiog trumpai kur nors dar trečiadienį įmanoma.Šiandien irgi truputį malsiuosi po miestą, jeigu Jurgitak kur nors irgi važiuotų...
Pas mane darbe kita savaitė labai įtempta. Jei norėsi siūlus pasiimti, iš vakaro brūkštelk, kad įsimesčiau su savim...
Lace, o ta bliuskikė tai mergikei? nes man lyg didokoka. bet jeigu atskirai - abu kūriniai puikūs
Gi rašiau, kad bliuskelė be šeimininkės, megzta, grynai iš sportinio intereso Aušrai jinai trupučiuka didoka, turbūt būtų normalus S dydis.
Laba diena
Ne šilkinis, medvilnės miksas.
Pora gijų parastos medvilnės, gija medvilnės su elastanu ir gija kažkokio neaiškio sudėties (greičiausiai nenatūralios) siūlo.
Gi rašiau, kad bliuskelė be šeimininkės, megzta, grynai iš sportinio intereso
Aušrai jinai trupučiuka didoka, turbūt būtų normalus S dydis.
Laba naktį Lace, tavo dukros tokios skirtingos, bet tokios visos išraiškingos
ir puikūs modeliai!
o tavo vyresnioji gražuolė nepretenduoja?
nes jei ne, tai čia tokia viena visai ne rožinės gerbėja Kaune "pasimieruot" norėtų...
nežinau, kas man paskutiniu metu trenkė į galvą, ar karštis, ar egzo artėjimas ir rūpesčiai dėl darbo paieškų, bet užsinoriu man labai keistų spalvų - nusipirkau ryškiai žalias kelnes (ne salotines, bet ryškias), dabar šita bliuzelė akyse stovi
Laba naktį
Lace, tavo dukros tokios skirtingos, bet tokios visos išraiškingos
ir puikūs modeliai!
o tavo vyresnioji gražuolė nepretenduoja?
nes jei ne, tai čia tokia viena visai ne rožinės gerbėja Kaune "pasimieruot" norėtų...
nežinau, kas man paskutiniu metu trenkė į galvą, ar karštis, ar egzo artėjimas ir rūpesčiai dėl darbo paieškų, bet užsinoriu man labai keistų spalvų - nusipirkau ryškiai žalias kelnes (ne salotines, bet ryškias), dabar šita bliuzelė akyse stovi
![]()
Vyresnėlė dar nesimatavo turėsiu tave minty, jei vietinės pretendentės atsisakys
Nu ir dabar jau čiupau vašelį be jokių sąžinės priekaištų nes jau koks mėnuo kaip rankos niežėjo ir mintys tik apie neriamus daiktus blaškės
Ta proga klausimas, kaip manot šitam tiesiog kvadratas be jokių liemenavimų? Nes nesugalvoju, kaip neriant iš kampo juos būtų galima padaryt
Bet jei norėsis ilgesnio, tai automatiškai gausis ir platesnis? ar kaip?
Bet jei norėsis ilgesnio, tai automatiškai gausis ir platesnis?
ar kaip?
Ar kaip
Iš manęs nėrėja visiškai jokia, bet ir mezgant principas panašus
Pradedi nuo kampo ir platini abiejose pusėse - pridedi stulpelių-akelių, ar dar ten ko, eilės pradžioj ir pabaigoj. Kaip pasieki reikiamą plotį (matuot, aišku, reik per tą vietą kur bus drabužio plotis), vienam gale platini, o kitam siaurini. Ir taip mezgi kokio reikia ilgio, o paskui imi iš abiejų galų siaurinti.
Vienžo, nusipiešk stačiakampį ir įstrižai subrūkšniuok stačiakampio kraštinės bus drabužio ilgis ir plotis, o įstrižos linijos mezgimo eilės ir žiūrėk, kada jos ilgėja, kada yra tokio pat ilgio ir kada ima trumpėt