qqte, iš tavo papasakojimo net man prisireikė
labas rytas
Lace, o ta bliuskikė tai mergikei? nes man lyg didokoka. bet jeigu atskirai - abu kūriniai puikūs
na, jei kitiems metams, tai gal ir prisijungsiu
dabar gi vis dar neriu. prisėsčiau dažniau, tai gal ir greičiau būtų....nėriau klinikoj, laukdama anytos, tai klientų veiduose vis pastebėdavau nuostabos gaidelę gydytoja šypsojos. nu smagu, kad tiek emocijų sukelai paprastas dalykas
Kaip tau su ta anyta sekėsi?
Aš irgi kai troleibuse mezgu, visokių emocijų išvystu.
viskas gerai. ten pasirodo ne narkozė, o ta sedacija. tai nebuvo taip blogai, tik tiek kad jai nesuveikė nuskausminamieji, sakė suleido labai daug ir vis tiek nepilnai nuskausmino. nu ir sunku su ja susitvarkyt, nes neklauso ir daro nesąmones. išlupti 4 dantys, įsukti 4 varžtai, visas žandikaulis išartas, negalima lankstytis, bet ji vistiek eina ieško visokių reikalų. po to sedacijos kojos linksta į šonus mėto, bet ji vistiek kaip partizanas eina pirmyn, nespėju su ja, prilaikyt ir pan.
žodžiu, dar visą savaitgalį pas mus bus. nu. vieni nervai ir stresas. kaip čia viską sustyguot, kad visi būtų patenkinti ir sveiki. o visa esmė tame, kad labai jau sunkiai man to norisi, tiksliau visiai nesinori
Man tai baisus miego deficitas. Praeitą savaitgalį neturėjau bent vieno ramaus ilgo išsimiegojimo, o visą šią savaitę vis nusivėluodavau atsigult, nes visokių reikalų buvo pilna. Tai dabar alpstu. Bet jei dabar nueičiau miegot, tai būtų blogai, reikia kaip tai vakaro sulaukt.