Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

qqte, iš tavo papasakojimo net man prisireikė :D

labas rytas

Lace, o ta bliuskikė tai mergikei? nes man lyg didokoka. bet jeigu atskirai - abu kūriniai puikūs :wub:

Atsakyti

katuk mezgam?

Atsakyti

katuk mezgam?

nejuokauk :D

aš dar nė siūlų nebūsiu išsirinkus, o tu jau sunešiojus

Atsakyti

baik tu, aš gi sakiau kad siūlų neturiu, mezgu dabar vaikiui iš amberio dryžioką :) paskui planuose...dar vienas gal vaikiui ar šiaip...žodžiu gal kitiem metam :D

nors norėčiau atostogoms

Atsakyti

o aš labai dailiai nunertą suknelę mačiau ant bobutės.jau galvojau tuoj trauksiu tel fotkinti,tokiam amžiuj elegantiška tokia.bet kai atsisuko,kancaras dantyse ,dūmai verčiasi,tai nei tie gintariniai karoliai jai netiko,nei ta suknelė...

Atsakyti

Olaiva reikėjo atimt ir bėgt šaukiant jūs neverta tokios sukneeelės :D

Atsakyti

na, jei kitiems metams, tai gal ir prisijungsiu :D

dabar gi vis dar neriu. prisėsčiau dažniau, tai gal ir greičiau būtų....nėriau klinikoj, laukdama anytos, tai klientų veiduose vis pastebėdavau nuostabos gaidelę :D gydytoja šypsojos. nu smagu, kad tiek emocijų sukelai paprastas dalykas

Atsakyti

Kaip tau su ta anyta sekėsi?

Aš irgi kai troleibuse mezgu, visokių emocijų išvystu.:)

Atsakyti

Kaip tau su ta anyta sekėsi?

Aš irgi kai troleibuse mezgu, visokių emocijų išvystu. :)

viskas gerai. ten pasirodo ne narkozė, o ta sedacija. tai nebuvo taip blogai, tik tiek kad jai nesuveikė nuskausminamieji, sakė suleido labai daug ir vis tiek nepilnai nuskausmino. nu ir sunku su ja susitvarkyt, nes neklauso ir daro nesąmones. išlupti 4 dantys, įsukti 4 varžtai, visas žandikaulis išartas, negalima lankstytis, bet ji vistiek eina ieško visokių reikalų. po to sedacijos kojos linksta į šonus mėto, bet ji vistiek kaip partizanas eina pirmyn, nespėju su ja, prilaikyt ir pan.

žodžiu, dar visą savaitgalį pas mus bus. nu. vieni nervai ir stresas. kaip čia viską sustyguot, kad visi būtų patenkinti ir sveiki. o visa esmė tame, kad labai jau sunkiai man to norisi, tiksliau visiai nesinori

Atsakyti

Olaiva reikėjo atimt ir bėgt šaukiant jūs neverta tokios sukneeelės :D

arba pasakyt,kad prie tokios suknelės per prastas rūko :)

Atsakyti

Labai labos.

Oi kaip aciu uz sveikinimus.kad ir prisiprasytus  :rolleyes: 

Jau kaip ikrentu i darba tai nera kada rasyt.

Atsakyti

Man tai baisus miego deficitas. Praeitą savaitgalį neturėjau bent vieno ramaus ilgo išsimiegojimo, o visą šią savaitę vis nusivėluodavau atsigult, nes visokių reikalų buvo pilna. Tai dabar alpstu. Bet jei dabar nueičiau miegot, tai būtų blogai, reikia kaip tai vakaro sulaukt.

Atsakyti