Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

beje, ir skara spalviškai, ir aksesuaras visapusiškai labai mieli

Atsakyti

Aš tai žioplas daiktas nesupratau, labiau  į skarą ir dekoraciją žiūrėjau. :blush-anim-cl:

Su gimtadieniu, kacumota! :dovana: :friends:

Lace, dėl siūlų dalybų, tai jei per pietus, vargu ar man išeis. Nebent pietautumėt, kur senamiesty.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 31 gegužės 2018 - 15:02

Aš irgi prie nesupratlyvų :D
Kacumota, tris kart valioo :bis

Priedas  0eac5ce8737448c608c720432c45c6a9.jpg   64,27KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

kacumota, su ;) :4u:  :birthday2:  :dovana: 

17434555_1887818568143577_41099248017571

Atsakyti

Kacumota sveikinuuu  :birthday2: 

Atsakyti

Labas vakaras  :4u: 

Kacumota, su tavo diena   :birthday2: Ir dažniau mus aplankyk, ne tik per savo šventę  :mirksiukas: 

Atnešu parodyti savo paskutinį gaminį  :victory2: Spešl thanks Ristinai - už pasidalinimą paslaptimis, už vertingus patarimus ir už kantrybę atsakinėjant į mano milijoną klausimų  :wub:  :wub:  Gaminys eksperimentinis, įkvėptas Ristinos šilkinukų - niekam jo nereikėjo, niekas tokio nepageidavo, tik man reikėjo tokį numegzt.  :rolleyes: Tobulumui erdvės liko, bandysiu dar...  :B 

85AA505E-DB06-4F86-BB94-CD6BA7B27E59_med

7990203D-D921-4408-8F28-E35DC1515488_med

DDEE754D-F956-43D5-B301-31DEBFAC99B1_med

F656DAF8-1269-4704-92E9-DFECA464A224_med

Atsakyti

Oho kokia mergina neturiu tos dovanos graziai ir taiklai viska apibudint bet tokios grazuoles man regis aprasomos klasikinej romantinej literaturoj..ana karenina ir t.t...nezinau is kur tokios asociacijos

Grazu..

Atsakyti

Ir mergelė, ir bliuzelė :wub:  Ristina gerą virusą paleido :D 

Kacumota, su tavo diena :lietuva:  Faina moteris esi su puikiu humoro jausmu, taip ir toliau ir dažniau pasirodyk :4u: 

Skara :wub:​ 

Atsakyti

Kacumota, su uogienės diena tave  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Lace, gražus bandymas. Ar ir tavo šilkinis?

Atsakyti

Sveikos, nesimiega man ir gyvenasi kažkaip keistai... Šiandien bus paskutinė sodyba, šventimas su didžiausio vaiko tėvais. Jau gal ir išsisiėmus bendrauti, o dar ir graudumas nuo ankstesnių reikalų gyvena. O dar visokios baimės dėl būsimos kelionės... kuri pasikeitė kardinaliai, tik dar nesakysiu kur, pačiai baisu... Žodžiu, esu emocijų kamuolys (visgi dėl visiško išsibalansavimo kaltinu skydliaukę, kuri apturėjo tiek streso, kad pablūdo...), kuriam baisiai reikia atostogų, bet dar pilnas kalendorius veiklų mažiausiai iki vidurio birželio...

Jetau, kol suformuluoju vieną mintį, tai pabėga kitos... Kacumota pasveikinta - check :), o Lace taigi fainai padirbėjus! Prašysiu papasakoti, ką išmokai ir ką taisytum. Dukra tikrai tokia nevaikiškai rimta, mąsli ir tokio slėpiningo grožio...

Jurgitak, Lace - mielai susitikčiau, tik net nežinau kada . Kitą savaitę nebent ketvirtadienį-penktadienį. Arba tiesiog trumpai kur nors dar trečiadienį įmanoma.Šiandien irgi truputį malsiuosi po miestą, jeigu Jurgitak kur nors irgi važiuotų...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 01 birželio 2018 - 07:35

labas rytas

nu kokį megztini vakar maksimoj mačiau ant vienos moters

tų spalvų kur aš dabar vaikiui mezgu-mėlyna, balta, raudona

ripsu megztas juostom, nuleistais pečiais, ir taip gana laisvai megztas čiut šviečia bet vaizdo negadina

kaip užsireikėjo tokio...nu bet vaikiui pirmenybė, man jau kaži ar beliks siūlo reikalingų spalvų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 01 birželio 2018 - 08:39