Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Abelo ačiū :4u:

o ten rašo kad po 2-3 tabletes 3 kartus į dieną, aš geriu po 2, 3 kartus, tai iš vis per dieną 6...gal per daug?nes simptomai katrie paskutiniu metu nedavė ramybės tai praėjo(ko gero nerviniu pagrindu buvo...o gal ir ne)

kodėl neinu pas kardiologus

nes jau daug kartų buvau, priežasties neranda, skydliaukė tirta, tiesiog toks mano pulsas, kartais didokas...kardiogramos geros

nu tai va papildais ir gydausi :)

Atsakyti

:D  na, tokie posakiai negimsta iš oro.

viskas šiaip su tais hormonais prakeiktais susiję...

Tai, aišku, kad ne iš oro  :D ir negali išvengt hormonų poveikio, bet gali rinktis savo reakcijos būdą ir kiek, kur ir su kuo apie tai kalbėt  :rolleyes: 

Atsakyti

Nite nu reakcijos nepasirinksi man regis :) tam ir reakcija, emocijos, temperamentas galų gale

dėl kalbėjimo tai taip, gali rinktis

tik dažnai nekalbėjimas prie didesnių bėdų privest gali

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 08 vasario 2017 - 16:24

Nu Nite, tikrai soryyy, kad 40 ties vis dar nesusivokiu, kad ne sveikatos temoj, o mezginių esu.

Atsakyti

Nite nu reakcijos nepasirinksi man regis :) tam ir reakcija, emocijos, temperamentas galų gale

dėl kalbėjimo tai taip, gali rinktis

tik dažnai nekalbėjimas prie didesnių bėdų privest gali

Fiziologinės reakcijos nepasirinksi, bet išorinę - gali  :D gali sriūbaut ant kiekvieno kampo, kad gyvenimas baigėsi, o gali ieškot pagalbos, kažkokių džiuginančių dalykų ir pan. Galų gale paklodės spalvą gali rinktis  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Tai, aišku, kad ne iš oro  :D ir negali išvengt hormonų poveikio, bet gali rinktis savo reakcijos būdą ir kiek, kur ir su kuo apie tai kalbėt  :rolleyes:

tai vat kad tie hormonai įtakoja ir emocinę būseną, neretai nulemia ir tai, su kuo ir apie ką kalbi. ir net kokiu tonu :D

Atsakyti

Tas tas - sueina 40, nusiperki dvigulę paklodę, apsivynioji vietoj suknės ar džinsų, meti kirptis ir dažytis ir taip tupi penkerius metus. O paskui - tik opaaa ir vėl uogelė  :D​ 

O, tai jau man turėtų tuoj prašviesėt :D

Atsakyti

Gal tiesiog baigiam šitą, niekur nevedančią diskusiją.

Nes kad ir kokia teisinga ir logiška būtų Nite, šiuo atveju, nesutinku ir net tingiu diskutuot ta tema ir net asmeniškai įžeidu.

Jei kai kurias reakcijų ligas gydytumėm paklodžių spalva, tai kam tie psichiatrai, prozakai, antidepresantai. Kiek pinigų sutaupytų žmonės ir valstybė, nekalbu apie nuėjimus iki savižudybių.

Čia man nuskambejo panašiai, kad jei nesusilauki vaikų tai pati ir kalta.

Niekas nesirenka jaustis blogai, sriūbauti ir verkšlenti.

Ir kai tai darai viešai, tai bukit tikri, paklodžių, pėdkelnių spalvos jau išbandytas reikalas.

Kažkada kai mano teta sirgo depresija ir sunyko, kai nesugebėjorasti spalvų, aš buvau per jauna tai suvokti.

Kad tas sergantis nemato to ką matau aš ir jei mato tai kitom spalvom.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 08 vasario 2017 - 16:35

tai vat kad tie hormonai įtakoja ir emocinę būseną, neretai nulemia ir tai, su kuo ir apie ką kalbi. ir net kokiu tonu :D

Bet 40 - tai ne paauglystė, kai tik hormonai rašo valdančią programą  :D 

Atsakyti

Na, savižudis eidamas žudytis negali padėti sau, todėl ir siūloma būti su kažkuo kalbėtis, kol jo paties sąmonė aptemus.

Aš esu nereali šaunuolė kad apie tai kalbu, tam reikia pasiryžimo...

aš ieškau ir man nė velnio nėra nepatogu 

Nite tu tyčia provokuoji, ar tikrai nesupranti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 08 vasario 2017 - 16:38

Aš neprovokuoju. 

Atsakyti

aciu, mergikes uz modeliukus. eisiu ziuret dontsto nuorodos, gal kas uzkabins. jei ne , dryzuosiu juoda su juodu toliau :unsure:

Atsakyti