Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, o Lietuvoje tylos metas ne iki 7? Dar galvoju, ar nuomuotojas neturėtų užtikrinti pats, kad būtų gerbiami kaimynai.

O tu įsivaizduoji, kad tylos metas tai visiškai nė garso negali būt :D  yra tam tikros normos ir tiek, nemanau, kad tie kiemsargiai jas viršija

bet čia aš tik šiaip pezu, reiktų skatyt visokias taisykles ir pan.

jei turit bendriją ir valdžią-pasiskųsk ir bus matyt, ar galims ką padaryt

Atsakyti

Lace, kada su Restar atsidalinsit drakių grobį? Turiu po reikalą su jumis abiejomis, tai būtų galima vienu metu. :)

Atsakyti

Aš vos gyva po vakardienos, net emocijų  nelabai buvo per karštį. Tik eilinį kartą įsitikinau, kokia nuostabi mano mažoji mergaitė ♡♡♡. Beje, jeigu kam Vilniuje kokiom pradinukų ar darželinukų išleistuvėms ar gimtadieniui aktualu, tai rekomenduoju Šiaudinę sodybą. Viskas lyg ir paprasta, bet vaikai visą laiką buvo užimti ir sudominti, o tėvams buvo vietos pavėsyje pasėdėti. Kam aktualu - papasakosiu daugiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 31 gegužės 2018 - 05:32

Lace, kada su Restar atsidalinsit drakių grobį? Turiu po reikalą su jumis abiejomis, tai būtų galima vienu metu. :)

Tai jau jūs organizuokitės  :D aš per pietus dažniausiai galiu.  :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytas,

Kaip gaivu šiandien  :super:

Man šiandien mamadienis tipo, bet aš darbe  :B

Šiandien vėsiau, tai galima ir megztukų pamegzt, tiek virtualiai, tiek realiai. Labai reikia šiandien vieną pabaigt, kurį atidėlioju visą savaitę  :huh2:

F153E6E0-7C9B-45BE-8089-D866BBD6B256_med

IMG_6386_medium2.JPG

IMG_3054_medium2.JPG

quince-co-lucine-pam-allen-knitting-patt

3G8A5121_medium2.jpg

cap-sleeve-pullover-600-2_medium2.jpg

cod-46300_medium2.jpg

3G8A8917_medium2.jpg

IMG_2370_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 31 gegužės 2018 - 08:29

Gal pavyks atsigaut :karsta: šiandien.

Kad nepernešu karščio senai žinojau. Bet šiemet kažkas ypatingo. Tinstu košmariškai. Jau į vandenį pažiūrėt nebenoriu  :B 

Prieš kelias dienas smagiai mezgiau prie atviro lango :D  ir kąąąą. Susuko visą :oh: :lol: pasirodo, būna ir protingom vištom visokių bajerių  :D 

Atsakyti

Laba.

Aš savo šventės proga pasiėmiau laisvą dieną,tai tik dabar atsisėdau.Gėlės,mokytojos,turgus su uogom....

Skara mokytojai ir zinoma mano mieliausioji dekoracija.Mano vasarine mezgamoji vieta,kai vaikus pavyksta iškrapstyt

Priedas  34102809_1886043544779627_7292340657375412224_n.jpg   101,76KB   0 Parsiųsta kartų

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 31 gegužės 2018 - 10:48

kacumota, viskas labai gražu - ir skara, ir vasarinė mezgimo vieta ir pagrindinė dekoracija. :wub:

Koks čia siūlas?

O šuo - jis ar ji? Vardas? Kažkodėl man noris šunyte vadinti, gal todėl, kad mūsų name turi draugišką pudelę, kuri visada puola, kaip prie savo žmogaus ir šokinėja iš džiaugsmo. Tik baltos spalvos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 31 gegužės 2018 - 12:01

Aciu

Cia mano trecias vaikas.Nykstukine pudelyte.Bela(Belu, Beliunia, Beluci).Meiles ir dziaugsmo fontanas.irgi su visais draugiska, bet tuo paciu be galo atsargi-sunku ja pagaut paglostyt.Ir dar ji moka sypsotis-taip " nuo dusios ", net kruminiai matosi, tai buna vaikai galvoja, kad urgzti bandys.

Kaip sako mano vaikai-ir kaip mes be jos gyvent galejom

Siulas Lola is Siltas siulas.visa ir sumezgiau, liko keli metrai.

O jau mokytojos akys kai pamate.... :ohmy: .

Atsakyti

Gimtadienio proga leidžiat man išsikalbėt ? :B

Pas mane prie gimtadienio gelių stovi dvi dyydelės pacios graziausios gėlės-babinos nuo roguciu .Eisiu pakaifuot,siūlus pasukt.Galėtu visi tokias gėles nešt

Atsakyti

Kacumota, prašosi sveikinimų :D o nieks nereaguoja

brangioji, mes su tavim :happybday:

20151015-alpacaparty_2-2AS.jpg

Atsakyti

Na va,nors kas nors sureagavo teisingai.

Ačiū ačiū.....nereikejo :angel2:

Atsakyti