Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ir kas čia  bus - tiesiog servetėlė, ar kažkas daugiau?

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Vakar pasitįsiau didžiulį maišą siūlų  :wub: Mano drakius matyt savo 6 kg užsikišo, į svetimus dantų nešiepė  :D Galim organziuotis dalybas  :4u:​ 

Atsakyti

Lace, o tu taip blogai apie savo drakių galvojai. :)

Sveikos, aš tai su skaudančia galva. Nežinau ką daryti ir kur kreiptis. Mūsų name, pirmam aukšte, po mūsų langais yra alia komercinės patalpos, kurios išnuomotos teritorijų ir kiemų priežiūros įmonei. Kiemsargiai pradeda rinktis 6 ryto ir po langu pradeda šūkalot, rūkyt. Jau kuris rytas tokiu laiku prižadina. Po to vėl užmiegu, bet atsikeliu su skaudančia galva. Gal turit kokių patarimų?

Atsakyti

Jurgitak-pradėti dieną nuo 6 val. Daug nuveiktum.

nes įtariu pokalbis su jais asmeniškai nieko neduotų. Kaip ir skundai. Faktiškai jokio pažeidimo jie nedaro.

labas. 

Tokiu karščiu turiu gana sunkią dieną. Atvažiuoja anyta, dės 4 implantus. Senyvas žmogus, nevalgęs negėręs, po narkozės, parvežt namo per kamščius.... nu bus ką veikt. Gerai kad bent mašina su kondiške....

Pasiėmiau nėrinį kol lauksiu...

Atsakyti

Katuk, o Lietuvoje tylos metas ne iki 7? Dar galvoju, ar nuomuotojas neturėtų užtikrinti pats, kad būtų gerbiami kaimynai.

Atsakyti

Ir kas čia  bus - tiesiog servetėlė, ar kažkas daugiau?

diiiiidelė sapnų gaudyklė ;)

Atsakyti

Katuk, o Lietuvoje tylos metas ne iki 7? Dar galvoju, ar nuomuotojas neturėtų užtikrinti pats, kad būtų gerbiami kaimynai.

tiems ankstyviems rūkaliams,manau,bergždžias reikalas kažką sakyti.Turi tam nuomininkui skambinti,ar į savivaldybę kreiptis.Vat todėl ir nepasirašo sutikimų lape kaimynai  dėl kokių parduotuvėlių,kirpyklų ar stomatologinių pirmuose aukštuose...seniai jau taip kenčiat?

Atsakyti

nu aš kaip katukas galiu pasiūlyt tiesiog keltis 6 val :D žiauru bet man labai susitvarkė galvos skausmai kai pradėjau net savaitgaliais nemiegot ilgiau :)

Atsakyti

bet kai vaikams atostogos,tai jiems bent jau nėr būtinumo 6 kelt...

Atsakyti

tiems ankstyviems rūkaliams,manau,bergždžias reikalas kažką sakyti.Turi tam nuomininkui skambinti,ar į savivaldybę kreiptis.Vat todėl ir nepasirašo sutikimų lape kaimynai  dėl kokių parduotuvėlių...seniai jau taip kenčiat?

Prieš išnuomuojant turėjo gauti kaimynų sutikimą? Čia tai geras, nes niekas, nieko neklausė, net bendrijos pirmininkės neperspėjo, kad nuomuos.

Rudenį jie čia kažkaip atsirado. Šaltu laikotarpiu langas uždarytas, tai netaip girdėdavosi, bet paskutines dvi savaites kažkas baisaus.

Atsakyti

na bent jau Kauno.mieste tai reik sutikimo,jei ne tiesiog nuomoji gyvenimui,o kažkokiai veiklai.ir papirkinėjimų būna,jei nepadeda,ir gąsdinimų,kad tik pasirašytų... pažįstama buvo sumąsčiusi kompų firmelę atsidaryti pirmam aukšte,8-17 val,bet kaimynai pensininkai nesutiko,nes jie buvo įsitikinę,kad tai bus interneto kavinė iki išnaktų.nu ir ką...ieškojo patalpų kitų ...

Atsakyti

Bet vaikams, vargu, ar trukdo, bent jau maniškiai miega, kaip meškinai kai nori  miego :D 

Kaip karšta, jau net silpna, sukasi planetos.... Direktorius net ledais vaišino už kenksmingas darbo sąlygas :D

cde6f7284da8cbdc9c0d171647bf1b8a.jpg

Atsakyti