Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tik grįždama iš darželio su mažąja suvokiau, kad lėkdama į jį buvau sumąsčius, kad jau penktadienis :). Nes išlėkiau 5 -tą val galvodama, kad gi šiaip darbas  1 val sutrumpintas... Nu... Galva perkaitus... Bet tai koks skirtumas - Vilniuj viskas alsuoja karščiu, išdžiūvę, pageltę, vos dvėsuoju eidama pėsčia. Sode - viskas nuostabiai žaliuoja, drėgna, žolę reikėjo pjauti, bet nebuvo kam :D. Ir karštis visai nekankinantis, o malonus, pavėsiukas visada šalia, kai prireikia.

Vos gyva grįžau, nes iš daržo dar nupėdinau iki pašto :karsta: . O visai neatsimenu, ką kada užsisakius, galva išėjo atsotogauti anksčiau laiko... :fool:

Atsakyti

Labas vakaras  :4u: 

šįvakar gražinuosi kirpykloje  :nail: 

Labai noriu megzt  :unsure: nežinia ar ištiks mane šiandien mezgimas.  :huh2: 

Ryte Olaiva mane ir mano augintinį nudžiugino spalvoto siuntinio foto parodžiusi  :wub:  nežinau tik kaip reiks iš augintinio nasrų svetimus grožius išlupt  :oh: 

Atsakyti

Labas vakaras  :4u:

šįvakar gražinuosi kirpykloje  :nail:

Labai noriu megzt  :unsure: nežinia ar ištiks mane šiandien mezgimas.  :huh2:

Ryte Olaiva mane ir mano augintinį nudžiugino spalvoto siuntinio foto parodžiusi  :wub:  nežinau tik kaip reiks iš augintinio nasrų svetimus grožius išlupt  :oh:

:D 

ryt gausi maišą,ne raudoną nuo kalėdų senio,bet su geru turiniu :D 

Atsakyti

Olaiva mane ir mano augintinį nudžiugino spalvoto siuntinio foto parodžiusi  :wub:  nežinau tik kaip reiks iš augintinio nasrų svetimus grožius išlupt  :oh:

Lace, ne mėlynus tavo augintinis turėtų lengvai atiduot. :)

Sveikos, šiandien diena be pulso. Reik gal kokio konjako namie turėt, kad tonusą palaikyt. :)

Atsakyti

Lace, ne mėlynus tavo augintinis turėtų lengvai atiduot. :)

Nebūk tokia tikra ;) šį kartą šalia mėlynų augintinis užsisakė ryškios lašišinės  :rolleyes:  ir visai seilę varvino į Restar žalią.  :D 

Atsakyti

Aš taip ir pamaniau, kad tau mano žalia gali patikt :). Aš prisikūrus planų iš jos :).

Atsakyti

O mano drakiaus grobis nespalvotas, tai gal nesukels seilėtekio. :)

Labas rytas :4u:

Atsakyti

Labas rytas,

O mano Drakiui karšta, tai nenori nieko, lyg kažkas kirba, bet labai giliai :D

dragonfly_05_medium2.JPG

grellow_back_pocket_medium2.png

sari_nordlund_kiuru_1_medium2.jpg

knit-raglan-pullover_medium.jpg

Feather_and_fan_153_medium2.JPG

Feather_and_fan_159_medium2.JPG

20180306_133559_medium2.jpg

Ollay_6_medium2.jpg

Atsakyti

Labas rytas

grobį dalinatės, mano dr. visai abėjingas  :D gal galu gale suprato, kad ir megzt iš jų reikia, ne tik laikyt  :hmm: 

Atsakyti

OI, Šarange, man tai karšta žiūrėti į tavo mezginius :). Pati padejavai, kad karšta, o kad dėjai ilgarankovių :). Aš net savo šilko nebemezgu per karštį...

Mane jau ima emocijos vėl... nieko tokio, tik graudus gerumas... ale tuo pačiu ir liūdnumas,nes nebeturėsiu mažų vaikų.... TIk 3 dienos mažei darželyje, tik 3 dienos dvyniams pradinėje... Sustok akimirka žavinga... O ji nestoja.... Paskaitau vienos šventės scenarijų - jau dabar ima graudumas, išgirstu kitos šventę dainelę - vėl ima graudumas, teks pabliauti per tas išleistuves...

Atsakyti

Labas rytas

grobį dalinatės, mano dr. visai abėjingas  :D gal galu gale suprato, kad ir megzt iš jų reikia, ne tik laikyt  :hmm:

Kaži ar ilgam toks supratingas :D

Atsakyti

Gerai, kad darbe pas mus maloniai vėsu, vakar netgi vienu metu šaltoka pasidarė su trumpom rankovėm. Namie dar irgi nėra baisiai karšta. Tai mezgu dar visai  mielai. Nors aš visą gyvenimą vasarą didžiausius mezginius mezgu, dažniausiai vilnonius, kažkaip man karštis megzt netrukdo.

Kažkada mano vyriausio sūnaus išleistuvės iš pradinės mokyklos ir vyriausios dukros išleistuvės  iš darželio buvo tą pačią dieną ir net valandą. Nors persiplėšk. Bet paskui sūnaus išleistuves pusvalandžiu pavėlino, o prasidėti dar vėlavo, tai šiaip taip suspėjom. O spėti buvo verta, nes buvo nereali pradinių klasių mokytoja, kuri su kiekviena savo ketvirtokų laida pastatydavo spektaklį. Ir taip gerai parinkdavo vaikams vaidmenis, pagal jų charakterį. Su sūnaus klase pastatė  Mažąjį princą, o paskui ta pati dukra mokėsi pas ją, tai  baigiant pastatė Žuvėdrytę ir katiną, kuris išmokė ją skraidyti. (kažkaip panašiai vadinas). Iki šiol širdis suvirpa, kaip prisimenu tuos spektaklius. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 29 gegužės 2018 - 09:32