Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

sveikos ;)

karšta,bet vėjukas gaivina  :wub: 

vyras išėjo į sodo penCinYkų susirinkimą,o mane tvarkosmūza užpuolė :D ryte sukroviau į krūvą visus vyro sodinius rūbus,sakau atsirink,pramėtyk,tavo vieno didesnė krūva,negu mūsų trijų.na ir ką.atsirinko :D į vieną krūvelę sudėjo kelnes su šortais,į kitą bliuskas ir marškinius,o trečioj megztukai.nieko išmetimui :D

vakarienė bus tinginių :D įkišiu į lauko pečių tam britone vištą su bulvėm,morkom,kmynais,medum ir rozmarinais.ateis kaimynai,šersim uodus :D

vakar pradėjau kai ką nerti,toks smagus kablys,tik žiauriai tirpsta dešinė letenėlė...

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

aš šiandien balkonų apželdinimu užsiimsiu  :huh2: 

Vakar iš neturėjimo ką megzt išardžiau du megztinius - pernykštį oversizinį kandžių spalvos dryžių ir paskutinį šilkinį  :unsure: reikia dar siūlus į sruogas suvynioti ir išplauti...

Atsakyti

As visa ryta kuopiaj namus, va uzkandam truputi ir baigiam siurbli vaikiui igrusiu, pati kojas pailsinsiu i ta laika ir lauksim sveciu

Atsakyti

:angel_sadangel:​ 

Atsakyti

Liniuka, 26 Geg 2018 - 18:21, parašė: :angel_sadangel:

Dar neverk. MB sakė didoka. Dukros sakė taip turi būt. Žodžiu-neapsisprendusi dar

neapkarpiau nieko, ir kokybė lieva, bet va prašom

Priedas  2018-05-26 18.53.35.jpg   126,34KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  2018-05-26 18.52.38.jpg   113,84KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nuostabiai, kaimynkos, atrodot su ta  dangiška bliuske ♡. Kaip supratau, likimas nysprendė, kad Liniuka ir taip daug sau prisimezga, o Katukui reikia nuotaiką prašviesint :).

Sodinamės ♡. Jau valgom pirmąsias uogas - sausmedžius, šiemet jų kaip niekad, anksčiau kažkokie nususę būdavo. Pasodinau paskutinius augintinius, dabar tik eit  aplink viską...

Atsakyti

Aš ne likimas  :P man tiesiog pasirodė, kad Katukui labiau tinka  :rolleyes: 

Nors ir Liniuka gerai atrodo  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikos,

Buvau išvažiavus pusantros dienos ir jungiuosi dabar SM ir galvoju, kažin ar bus bliuskos dalybų rezultatai?  :hihihi:

Kažkaip įsivaizdavau tą bliuską daug didesnę.

O tinka tai abiem.

Atsakyti

Žiūriu aš į jūsų foto ir nesuprantu - bliuskė man ant Liniukos atrodo platesnė nei ant Katuko  :unsure: kas čia per optinė apgaulė?  :hmm: 

Man labai užsireikė to skėtinio siūlų vyniotuvo, kur sruogoms vynioti skirtas.  :rolleyes: gal kuri matėt kur ant Lietuvos tokį daiGtą pirkti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 27 gegužės 2018 - 15:24

Lace, čia matyt kokia stebuklinga, prie nešiotojos prisitaikanti.

Atsakyti

Žiūriu aš į jūsų foto ir nesuprantu - bliuskė man ant Liniukos atrodo platesnė nei ant Katuko  :unsure: kas čia per optinė apgaulė?  :hmm:

Man labai užsireikė to skėtinio siūlų vyniotuvo, kur sruogoms vynioti skirtas.  :rolleyes: gal kuri matėt kur ant Lietuvos tokį daiGtą pirkti?

O ko čia nesuprast - visi meluoja :lol: akys, fotikai, šiuo atveju telefonai  :mirksiukas:  ,  monitoriai ...

Vienžo nuotraukos skirisi nuo realybės - va :B 

Aš fotkinau Katuką, kambary, iš gan arti, ir iš aukščiau t.y. stovėdama. O Katuks fokino Liniuką - lauke, sėdėdama ir iš toliau.

Kur gaut skėtį sruogoms nežinau :unsure: galiu tik paskolint. Turiu nuo tarybinių laikų. Viskas funkcionuoja :)  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 27 gegužės 2018 - 16:41

Kur gaut skėtį sruogoms nežinau :unsure: galiu tik paskolint. Turiu nuo tarybinių laikų. Viskas funkcionuoja :)  

Ačiū už pasiūlymą  :4u: turėsiu galvoje. 

Prisiminiau, kad lyg mama tokį turėjo, pasiklausiu, gal tebėra kažkur..

Atsakyti