Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nite, kviečiu kavos :4u:  Iki kokios 16 val. esu laisva, po to biškį planų yr. Jei dar kas nori kavos tai welcome :4u:​ 

Atsakyti

Nite, kviečiu kavos :4u:  Iki kokios 16 val. esu laisva, po to biškį planų yr. Jei dar kas nori kavos tai welcome :4u:​ 

Kvietimas priimtas  :D kokią antrą val. atvažiuočiau  :D​ 

Atsakyti

Kvietimas priimtas  :D kokią antrą val. atvažiuočiau  :D​ 

Super :yahoo:​ 

Atsakyti

Prasom tieisiogine transliacija matavimosi padaryt..pas mane ryt sveciu uzgrius tai negaliu net isiprasyt i kompanija

Atsakyti

Ė nu... 

reik kažką su tuo daryt :B​ 

Atsakyti

Katuk, nu tiesiog planus pasikoreguot :)​ 

Atsakyti

Kaip aš ką tik žviegiau - blyyyn :aggressive: vaiką prižadinau,  vyras iš apačios per tris laiptus, vos ne priešinfarktinės būklės, atlėkė - pyyyypieeeccc  :karsta:   :mega_shok: Ir viskas per kaimynus  :fool: 

Sėdžiu lovoj ir mezgu, telikas patyliukais kažką burčina - geriausias paros metas. 

Pakeliu galvą nuo mezginio, kad akinius pasitaisyčiau ir ... matau iš spintos, ji pas man kamariukės tipo be durų, lėtai ateina ... didelis pilkas žvėris, žaliom akim tik žaibuoja  :bijau2: 

Aš žviegt, jis atgal į drabužius. Aš jį gaudyt ...

Vienžo, kaimynai prieš porą savaičių parsinešė jauną šunytį :fool: , tai dabar jų katinas eina pakiemiais. O anksčiau tai nuo savo terasos ant žolės nelipdavo. Kažkurį rytą mama rado jį mūsų terasoj miegantį po kėde.

Dar kartą pagausiu kambary, pririšiu  :devil:  arba nunešiu į Lesę, kitoj kelio pusėj ...

Atsakyti

Nite tai suo ar katinas i svecius ateina?

Mano kolege pasakojo va is turkijos ka tik grizus

Sako vaziavom mes ( jos dviese su kita kolege atostogauja) paltu striukiu kailiniu.Kaip suprantu kazka ten nusipirko, matavosi grize viesbutin. Vakare ikale migdomuju (amzius, knarkimas, svetima vieta ir siaip priklausomybe nuo tableciu). Prabunda nakti, apsiciupineja ogi kailis prie koju. Sako pagalvojau kad nesusitvarkiau palto to nusipirkto..o "paltas" sugalvojo nagus i kojas jai galast 😆Kas ten dejosi galiu tik isivaizduot, bet esme kad vienai is kolegiu vis truksta oro (Liniuka zino 😆) tai miegojo si atviru balkonu per kuri ir atsibogino tas turkiskas katinas

Atsakyti

Maladec tas turkiškas katinas :D​ 

Atsakyti

Tai ne tai kur oro truksta uzlipo o tai kur is buhalterijos 😆

Atsakyti

Mezgu savo geltona kiseneta ir staiga vaikyste atsimenu kaip gogel mogel is kiausinio tryniu su cukrum sukdavom 😅Ingriduska teisi buvo

Atsakyti

Tai ne tai kur oro truksta uzlipo o tai kur is buhalterijos 😆

A nu tada niekšelis tas katinas :D​ 

Atsakyti