Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristina, turiu tokios pačios alyvos, kur tu rekomendavai. Tai vis apipurkšti babiną bemezgant?

Grįžau kaip kupranugaris iš turgaus.... Nu bet ką - kalną mėsos vėl pirkau, biškį daržovių, dar šio to, augalėlių visokių, kurių nepasisėjus buvau arba nesudygo po vieną kitą, priemonės preiš kurklius, prie sraiges, išleistuvių zoombook albumus...

Atsakyti

Ristina, turiu tokios pačios alyvos, kur tu rekomendavai. Tai vis apipurkšti babiną bemezgant?

Taip. Linas, gi žolė. Nereik norėt iš jo elastingumo :)

Atsakyti

Vargstu su akių nuovargiu... ankščiau to nejausdavau... Pasitikrinau, minusas mažas, lašiukai neduoda efekto, rekomenduoja apsauginius akinius nuo ekranų, bet kažkaip nelabai tikiu, kad jie padarys stebuklą, ar kas nors naudojat, ar jaučiat poveikį?

Ristina, turiu tamsaus merino jeigu ką :)

Šarange, kas nesigavao tau su bliuske? Mano,deja, lino nelabai mezga... tiek traška braška ir per jėga reikia stumti karietą, kad bijau, jog tai būtų paskutinis mezginys, bet greičiau eigoje siūlai sutrūkinėtų....

Ai, tiesiog... 1. netinka tam linas, reikia minkštesnio siūlo, nors mezgiau nlb sunkiai nes plonas; 2. Pakliuvo dryžis kitos spalvos siūlo, nors iš tos pačios babinos; 3. Per didelį kaklą padariau. Tai va, pakankamai priežasčių numest :D

randig-troja0_medium2.jpg

32035697_214905232647381_577526985236099

IMG_4071_medium2.JPG

21224074_1858981310785944_75099039480361

Atsakyti

Freke pas mumis irgi trikotažinis švarkelis su užtrauktuku, bet leidžia ir kitokius bent mūsų mokytoja, svarbu emblema būtų

Tai dickis irgi vaiksto su asdos dzempais su prisiutom emblemom. Gavau laiska is direktores su priminimu apie sutartimi isipareigojima nesiot uniforma.... O del viduriniuko nezinau kaip mokytoja reaguos. Ar bus privaloma nesiot uniformini ar bus galimos interpretacijos. 

Atsakyti

Nite, nu net nežinau. po darbo tai ne viena važiuoju, kažin ar sutiks mano bendrakeleivis

o savatgalį biškį planų turiu :rolleyes:  apsipirkimo. bet tokių plaukiojančių, kad bijau įsipareigot tikslų laiką.

Atsakyti

darom išvadas, katuks bliuskės nenori

Atsakyti

Nite, nu net nežinau. po darbo tai ne viena važiuoju, kažin ar sutiks mano bendrakeleivis

o savatgalį biškį planų turiu :rolleyes:  apsipirkimo. bet tokių plaukiojančių, kad bijau įsipareigot tikslų laiką.

Aš suprantu, kad bliuskė tai ne šviesūs bateliai :D pakeleivis nemato poreikio  :D 

O iš kitos pusės :hmm: kas vairą sukioja, tas ir maršrutą renkasi :D

Gi neužgaišinsiu - galiu net per uždarytus vartus maišiuką iškišt  :lol:

darom išvadas, katuks bliuskės nenori

arba naiviai tikisi, kad Liniuka jos neaplenks :rolleyes:

Atsakyti

Solomon_1_medium2.jpg

SCHWEBD-S9955-2_jpg_medium2.jpg

clare_mountain_hay_1_medium2.jpg

Atsakyti

Kaip noriu visko .... gatavo :D. Paruošto maisto, tvarkomų namų ir naujų drabužių - jau numegztų, pasiūtų :D. Pasvajojau.... Kepu kažkokius vištienos kepinukus orkaitėj. Nesu orkaitėj bandžius, o ir į mėsą pridėjau tik sumalto svojūno, kopūsto, česnako, cukinijos, jokio kiaušinio ar pan. Nežinau, ar bus valgoma. Kažkaip užplaukė, ir tiek. Dar rabarbarų crumble reikia susimeistrauti.

Visi pasiūlymai maisto neblogi, tik reikia man smarkiai viską padauginti... Ir dar - kad visiems tiktų, va čia ir problemos atsiranda...

2 vaikai parsinešė 3 medalius iš sporto šventės, gaila, kad greičiausia mokyklos mergaitė šiemet nukarūnuota tapo :), bet tai baikis. Realiai kita savaitė jau ir mokslų pabaiga...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 25 gegužės 2018 - 14:47

Aš šiandien užsimaniau žuvies produkcijos, tai firminej prisipirkau kalmaru su juros kopustais, skumbres, menkes, tuno, viskas gavai paruosta, taip kad la fa  :essen:​ 

Atsakyti

Baigiau vakar savo reabilitacinį megztuką  :rolleyes: Šiandien sagas sunkokai rinkau, bet lyg ir neblogos..  :unsure: 

Foto kol kas tik fakto, tikiuosi galėsiu papuošti megztuką maža princese  :wub: 

88148164-0628-407C-B557-67AE03E7F0A6_med

666BA99B-CF6F-420D-AA82-5BECDAC2E1A6_med

Atsakyti

Labai graži reabilitacija :wub:

Man sagos tobulai dera.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 25 gegužės 2018 - 18:40