Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O kaip šito akys taip uždėtos, kad tokia pynutė eina?

įtariu, kad čia ne uždėjimas, o užbaigimas :mirksiukas:  Liniuka turėtų žinot geriau

Atsakyti

man iš katuko įdėtų tas perliukinis pilkas :wub: gal turi takelį į aprašymą ar bent pavadinimą modeliuko?

Atsakyti

Lusasita, pasižiūrėk tarp mano favoritų, bundle Megztiniai. Pati pasižiūrėjau, kiek gražių turiu :). Aišku, ten ne visi susagstomi, bet ir jų nemažai.

Atsakyti

Šitas pilkis nuo viršaus megztas. Aš truputį kitaip užbaiginėjau i-cordu.

Gerai, kad priminėt, buvau pamiršus apie tą megztinį :) Buvau apsivilkus gal kokį vieną kartą.

Atsakyti

man iš katuko įdėtų tas perliukinis pilkas :wub: gal turi takelį į aprašymą ar bent pavadinimą modeliuko?

nu... kažkaip paskutiniu metu nieko neturiu

http://www.garnstudi...p?id=4433&cid=1

Marit berods vadinasi

http://www.garnstudi...?id=4433&cid=17

Atsakyti

įtariu, kad čia ne uždėjimas, o užbaigimas :mirksiukas:  Liniuka turėtų žinot geriau

Šitas pilkis nuo viršaus megztas. Aš truputį kitaip užbaiginėjau i-cordu.

Nu bet rimtai, kokia aš varna, juk net nepagalvojau... Sakau, kažkokia išplaukus... :)

Atsakyti

Labas, nejaugi tiesa, kad virš 40 metų vis daugiau ir daugiau vietos pokalbiuose atsiranda ligoms? ...

Ingriduška :4u: ..Laikykis ir rūpinkis savim. Ir nepulk prisigalvoti be laiko..

Aš irgi gyvenu su tuo nepilnavertiškumo jausmu, nuolatiniu nerimu ir greitu susierzinimu nuo to ką darau. Realiai viskas gerai, bet vistiek negerai. Gal čia tas posakis - sorak liet, baby niet? :hmm: 

Atsakyti

. Gal čia tas posakis - sorak liet, baby niet? :hmm:

Tas tas - sueina 40, nusiperki dvigulę paklodę, apsivynioji vietoj suknės ar džinsų, meti kirptis ir dažytis ir taip tupi penkerius metus. O paskui - tik opaaa ir vėl uogelė  :D​ 

Atsakyti

ajeetau negasdinkit nu

Atsakyti

Tas tas - sueina 40, nusiperki dvigulę paklodę, apsivynioji vietoj suknės ar džinsų, meti kirptis ir dažytis ir taip tupi penkerius metus. O paskui - tik opaaa ir vėl uogelė  :D​ 

:D  na, tokie posakiai negimsta iš oro.

viskas šiaip su tais hormonais prakeiktais susiję...

Atsakyti

noriu megzt

kas blogiausia noriu pradet nauja megztini, bet kas pabaigs likusius tada?

o kas dar blogiau po darbo tėvų susirinkimas...eisim pažindintis su nauja mokytoja

o rytoj darbe užsibūsiu, vėl nepamegsiu...

o kas gerai tai kad nuo pirmadienio atostogos

va tada ir pamegsiu :) tikiuosi.

Atsakyti

Qqte, gali gert pananginą kelis mėnesius. Po to padaryt pertrauką ir žiūrėt, kaip jauties. Jei simptomai grįžta, vėl geri.

Atsakyti