QQute, tai kuri tau spalva reikalinga buvo? Tikiuosi ne žalia? Ar ta kita pati ryškiausia?
O nuo rogučių nelaukia?
Ar irgi gražių spalvų nebuvo?
Nea, nelaukia
O spalvų net nemačiau aš gi "nevilnonė", o vyrui kokią išrinksiu, tokia bus ir graži.
Nite rado vieną reikalingą, bet jau nebėr
o kitos tai nu..gražios, bet gražių siūlų aš daug turiu
Spėju, kad tą vieną reikalingą mano drakius pasičiupo Ir tikriausiai galėtų dalintis
Lace, negi tu geltoną ėmei?
ni, man reikalinga tamsiai melyna buvo ir ne taip reikalinga kad pulciau kitus drakius apiplėšinėti..tiesiog šiaop ūkyje būt pravertus'
ni, man reikalinga tamsiai melyna buvo
Taip taip, tamsiai mėlyna - mokyklinė Tą aš irgi imčiau, bet ateinantiem metam turiu, o paskui bus matyt
Aš gražią tamsiai mėlyną pirkau "mano siūlai" - merinas su kašmyru Ėmiau vidutinio storio.
tai va mokyklinės visai ne sau. su kašmyru tai vaikui kaži kaži ar verta
bet turiu gi medvilnės ir vernito pusvilnės šukuotinės...
tai va mokyklinės visai ne sau. su kašmyru tai vaikui kaži kaži ar verta
bet turiu gi medvilnės ir vernito pusvilnės šukuotinės...
Tai vaikui ir nemegsiu iš to vieno pridėsiu turbūt medvilnės ir bus toks vidutinio šiltumo, labai šilto jam ir nereik
o ir šiaip norėjosi pabandyt kažką su kašmyru
Nu va, Qqutės drakius koks ne egoistas buvo... Apie tamsiai mėlyną tam tikslui aš nepagalvojau, nors gal būtų buvę gerai. Ai, bus matyt eigoje, ar galimi kokie nors nukrypimai nuo uniformos bent Čmm. Nors ten mergina net nenori megztuko (o jo modelis toks, kad paprastai nenusimegsi - su užtrauktuku ir atšvaitinėm juostom ir emblema gi siuvinėta ...)
aš ir mano augintinis visiškai abejingi čia visokiom dalybom, o tuo labiau vilnom, kai šioks dušniakas
apskritai, nesneiai skaičiau tokias išvadas po mokslinio tyrimo, kad žmonės virš 40 metų amžiaus efektyviai ir produktyviai gali dirbti tik 3 dienas per savaitę. o kadangi šiandien jau ketvirtadienis, ir dar toks š.... , tai esu visiškai neefektyvi.
MB liepė eiti pasitiriti, kokių vitaminų trūkumas pas mane. gal visai ir verta pagalvot, bet neišmanau, kokius čia efektyviausia tirtis
ai, ir dar,keistas tas mano MB . ryte einant pro duris pareiškė, kad man reikalingi šviesūs bateliai. ir pridūrė kad galiu nusipirkti tik po tyrimo
Katuk gudrus TB, sugalvojo kaip tave tyrimui sumotyvuot
o šiaip aš šiandien bevaikščiodama paupiu prisiminiau kažkodėl tavo paskutiniu metu vis pasiguodimus apie nuovargį ir pagalvojau kad gal jau laikas tau rimtai priežasties paieškot nes nugi...sunku taip visad be energijos, gal nesunkiai pataisoma tai kokių vitaminų kursu?
o šiaip tai atostogų matyt reikia