Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas  :4u: 

Ir su mano drakium viskas gerai  :D užsiprašė kokių 6 kg siūlų  :rolleyes: Ir dalintis su niekuo kol kas nenori  :B 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Ir su mano drakium viskas gerai  :D užsiprašė kokių 6 kg siūlų  :rolleyes: Ir dalintis su niekuo kol kas nenori  :B

o tavo drakius nieko prieš,jeigu jo L siuntoj dar pora babinų prisiglaus? atsiklausk gal...

Atsakyti

o tavo drakius nieko prieš,jeigu jo L siuntoj dar pora babinų prisiglaus? atsiklausk gal...

daugiau tai ne mažiau  :D Tik paskui man gali būti vargas iš nasrų išlupt svetimas babinas  :B​ 

Atsakyti

O aš jau galvojau, kad maniškis godus... :hihihi:

Atsakyti

o tai FB nebus nuotraukų?

labas rytas :)

Atsakyti

Labas rytas,

Tai kaip suprantu šios dienos šūkis "daugiau tai ne mažiau" :D 

Atsakyti

Man atrodo, jau ten drakiai baigia viską išsidalint, jei po kelias babinas ima.

Atsakyti

Sveiko,

pasiuto drakiai :D. Net maniškis nuo grandinės atitrūko, o aš tyliai tikėjausi, kad man akis rėžusios spalvos jau nebus :D, nepavyko. Bus dovana sau už visus balandžio-gegužės nervus ir vargus. (Jeigu ką, aš GAL dalinsiuosi žalia :) )

Jau nuplėšiau A4 lapą pilną datų, tas kelias likusias gal atsiminsiu jau - 05.30, 31 - išleistuvės, 06.01 tūsas su dičkio klase, PUPP nesistengiu prisimint, jeigu bernas nei kiek dėl to nesuka galvos, tai kam man sukt, na, ir nepavėkuot sutarčių pasirašyt, bet šitas atmintinai moku datas :). Ai, dar koks koncertas, dar šiandien anglų parodomoji pamokėlė darželyje, dar danties taisymas, dar keli renginiai darbe iki atostogų :). Bet tiek jau išlaikau :). Nors šiaip itin suprastėjus atmintis pastaruoju metu, o ypač - regėjimas :(, jau net prie kompo sunkiai įžiūriu ką, nors dažniausiai akinių dar nesidedu. Panašu, kad reikia stipresnių. Arba daryti Beitso pratimus, kolegė vis primena, nors ir pati nedaro.

Atsakyti

Nu mano drakius išgelbėtas nuo pastorėjimo :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 24 gegužės 2018 - 10:13

Nu mano drakius išgelbėtas nuo pastorėjimo :D

Nė vienos gražios spalvos nerado :unsure:

Maniškis sėdi pasipūtęs. laukia siuntinio iš Ristinos :angel2:

Atsakyti

Nite rado vieną reikalingą, bet jau nebėr :) o kitos tai nu..gražios, bet gražių siūlų aš daug turiu

Atsakyti

Maniškis sėdi pasipūtęs. laukia siuntinio iš Ristinos :angel2:

O nuo rogučių nelaukia? :rolleyes: Ar irgi gražių spalvų nebuvo?

Kokia "pūga" už lango. Jau antra diena šalia mano darbo pilnas oras kažkokių pūkų, gal pienių, o gal ir dar kieno, nes tikrai tarsi snigtų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 24 gegužės 2018 - 10:38