Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu tai dabar nebesuprantu, kokių veiksmų imtis, kad man atitektų - kūdintis, storintis, (.)(.) didintis ar mažintis :hmm:​ 

Visų pirma, tai man kyšį siūlyk  :sokiai: kad tau pirmai duočiau matuotis  :rolleyes: o paskui jau nežinau :hmm: priklausys kaip greitai nuo kitų bėgsi  :lol: 

Atsakyti

o :D  kokie čia matavimaisi ir mūšiai vyksta

Ristina, dėkavoju be galo be krašto, kad net taip greitai suorganizavai siuntimą.

man per pilvą tai manau bus pats tas, gali nebent pečiai būt laisvoki.

o kadangi čia tos, kur pretenduoja į dalybas, ir taip gana greitai mezga, tai aš turiu pimenybę bent šiuo klausimu

blyn, kokia esu išsiderinusi....

nors  ir atskiračiau vienu labai nervus ir energiją eikvojusiu projektu, slėgusiu mano gležnus pečius milijonais....

Atsakyti

Sveikos,

Nepamenu ar rašiau.

Restar, aš truriu trejus juodus koncertinius batelius Luknės išaugtus niekaip neprisiruošiu skelbimo įdėt, bet man regis,kad mažiausi 35 ar 36dydžio, Dar turiu fainą odinę striukytę levandų spalvos.

Šiaip 3 maišus rūbų atidaviau mažai pažįstamai šeimynai, kad tik atsikratyt, kažkaip nepagalvojau apie sektą  :huh2: 

Atsakyti

Prajuokino Liniukos ir Katuko mūšis :). Aš labai nepretenduoju iš tiesų, man tik bliuska tikrai graži. Ale vieną tuoj gal baigsiu, kitą mašina galiu/turiu nusimegzt. Ir dar tą Summer kada nors iš ko nors kaip nors :).

Apie 35-36 išmierą dar negalvoju, greičiausiai bus likę nuo sesės didesnės.  Dabar reikia po kiemą laktstyt. Net kroksai išaugti. Paieškosiu Mūsų mažyliuose, bet jeigu kas nors nori atsikratyti, tai žinot adresatą :D. Odinių striukų tai nelabai žinau, kur nešiot. Ta prasme, kai didelė šeima, tai turi tik būtiniausius daiktus, ir su jais apsieini, tai renkuosi praktiškas striukes.

Važiavom dantų tikrint pažymai, tai ta nuostabia proga, kad vaikus abu pričiupau, nusivežiau ir uniformų tuo pačiu. Gimnazistui jau turiu viską :clap: , Jetau, koks anas išdidus dabar :D. Ale ir kūdena, kai tinka ilgiai, tai krenta pločiai daugumoj... Čiurlioniukei irgi sijoną pirkau, nors nežinau ar tiks. Lyg ir tokia medžiaga, nors parduotuvė tai ne ta, kurioj rekomenduoja pirkti. Jeigu ką - grąžinsiu, bus matyt. Tai betrūksta abiems panoms tik švarkelių ir 2 vaikam med pažymų :karsta:. Geriausia tai buvo pernai, kai iš anksto pirkau visko, o paskui naktį prieš rugsėjo pirmą užsimušdama ieškojau kelnių ir marškinių, parsisiųstų iš Uk ir... neradau :). Ėjo su senom kelnėm ir bile kokiais marškiniais. Galėtų taip šiemet nebenutikt :).

Atsakyti

O tai atsirado paskui tos iš UK?

Su ta gimnazijos siuvykla tai bėda. Jie kažkaip labai neturi dydžių pasirinkimo kiekvienam ūgiui.

Mano vyresniajai neįmanoma nupirkt, nes ji maža, kaip ir aš ir nėra visai kūdutė, tai jos ūgio švarkai švarkai jai nesueina, o didesni iš karto ir ūgiui didesniam, tai pečiai platūs, ir rankovės ilgos ir vis tiek nesueina, nes liemuo tada ant klubų atsiduria... :wacko: Bet jau pabaigs kaip nors. Nešiodavo megztinį, o arba švarką  nesusisegus, kai labai to švarko reikėdavo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 23 gegužės 2018 - 16:22

Apie 35-36 išmierą dar negalvoju, greičiausiai bus likę nuo sesės didesnės.  Dabar reikia po kiemą laktstyt. Net kroksai išaugti.

Aš turiu tipo kedus,  32 dydžio, iš kažkokio audinio tai per lietų kojos šlampa. Pernai vasarą kažkiek nešiojo, o šiemet jau maži.

Nu nemergaitiški, bet salotiniai-tamsiai mėlyni :rolleyes:

Atsakyti

Tai atsirado, kur neatsiras. Naujoj spintoj vieną stalčių buvau pamiršusi, toks tinklinis krepšys, kurio paprastai nereikia, tai net ir nematau. Va ten ir tupėjo. Praėjus stresui, pamačiau ir stalčių, o visus namus keliolika kartų buvau apknisus :D..

Lelija tai atvažiuodavao į mokyklą, išmatuodavo ir pasiūdavo pagal išmatavimus realaus žmogaus. Toje 8toGo patogu, kad bet kada gali nueiti ir nusipirkti, nereikia laukti, kol pasiųs. Ilgainiui gal apaugs mėsa tas mano vaikas :). Tik va dičkio ūgio drabužių jau jie neturi... o mažasis brolis irgi augs ne mažesnis.

Nite, reikėtų vidpadį pamatuoti. Mano mažosios plati lapcė. Salotiniai su mėlynu labai primena jos turimus kedukus, iš Batų kalno pernai pirkom kelionei, tuos vienus ir nešioja dar vis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 23 gegužės 2018 - 16:37

Nite, reikėtų vidpadį pamatuoti. Mano mažosios plati lapcė. Salotiniai su mėlynu labai primena jos turimus kedukus, iš Batų kalno pernai pirkom kelionei, tuos vienus ir nešioja dar vis.

Tai ir maniškiai iš ten :D

Pafotkinsiu, kai ištaikysiu momentą.

Atsakyti

Ojjj... mano bernai dažnokai pastebina su dydžiais.

Bet dažniausiai tai mažasis. Nes jam pavasarį, teko staigiai ieškot dviem dydžiais didesnių batų nei buvau parūpinusi :D
Augustui staigiai iš 38 peršoko į 40. O geriausia, kad nesuvokia, jog batai maži :D sako, kažkodėl man kojų pirštus skauda  :rolleyes:  :oh: 

Atsakyti

Tai ir maniškiai iš ten :D

Pafotkinsiu, kai ištaikysiu momentą.

Gali būti, kad tokie patys :D.

Ristina, kokia tavo mažiaus koja? Nes didžiojo, tai palyginus ne ddielė, mano 11mečio beveik 43 dydžio...

Atsakyti

Mažojo 35 :B
Augustas gal trečioj klasėj tokio dydžio batus nešiojo :D

Atsakyti

Pas mus yra pumos kedukai 32,5 dydzio like juodi ir 32 sportbatukai tokie melyni dzinso praktiskai nenesioti, bet su zvaigzdziu karais..tai mergaitei gal ne itin..

Bet gal kokiam bernaiciui reik atiduociau

Atsakyti