Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

LIniuka, kad tu ne ką didesnė už Katuką :), sumažėjusi gi visai. Gal man tiktų :D.

Atsakyti

Nu man tikrai netikrų, tai aš rami. :)

Atsakyti

:wub: Labos ;) pritariu- ristinos margisnet mane pazadino- labai geistinas :wub: 

Atsakyti

LIniuka, kad tu ne ką didesnė už Katuką :), sumažėjusi gi visai. Gal man tiktų :D.

Aš tai tikrai didesnė už Katuką :B  O vat tu tai sumažėjus :D​ 

Atsakyti

Aš tai tikrai didesnė už Katuką :B  O vat tu tai sumažėjus :D​ 

Che-che :rolleyes: Ristina rašė kad jai trumpoka, tai Restar tikrai gali būt rami :D nebent auskarą bamboj turi :hihihi:

Vienžo. Liniuka, organizuok bliuskės matavimąsi savo atnaujintoj svetainėj, o mes su Kerpena teisėjausim :clap_1:

Atsakyti

Taip, su Nitės drakiaus grobiu, atkeliaus ir bliuskė :D

Atsakyti

Jei ne cepai ir ne šašlai tai bent jau bliuskės matavimosi vakarėlis bus :D​ 

Atsakyti

Tai gal ir šašlus susiorganizuoti :).  Svarbu, gi pretekstas yra. Ristinos privalumai (.)(.) gerokai sutrumpina bliuskę, manau :), o toms, kas neturi didelių privalumų, tai ilgis gali būti ir geras.

Gal netyčia kas turi kokio  32-33 dydžio išaugtų mergaitiškų batų, basučių? Dar šią vasarą noriu, kad mažė kaip nors bile kaip pratrauktų, kol nemokinė.  3 naujos uniformos vien pareikalaus kiek... Ir tas noras visgi iškeliauti ir šią vasarą...

Atsakyti

Bliuska ~62cm ilgio, atrodo normliai normalu, bet kaip Restar sako, ilgį "paima" (.)(.) :oh:

Atsakyti

Man gal ilgio iš užtektų, bet pločio tai tikrai neužteks. Tai jau tada tikrai su Nite į komisiją pretenduosiu :lol:

Atsakyti

Nu tai dabar nebesuprantu, kokių veiksmų imtis, kad man atitektų - kūdintis, storintis, (.)(.) didintis ar mažintis :hmm:​ 

Atsakyti

Nu tai dabar nebesuprantu, kokių veiksmų imtis, kad man atitektų - kūdintis, storintis, (.)(.) didintis ar mažintis :hmm:​ 

Laukt :D ir tikėtis, kad kaimynka nedaug pastorėjo  :D 

Atsakyti