Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man atrodo Ristinai ne spalvų nesusiėjimas nepatinka, o kad skirtingose vietosi nevienodai spalvų perėjimai dėliojasi. Vienur toks vientisas perėjimas, o kitus pasidryžavę labiau.

Atsakyti

Nu, Ristina, taigi iš likusių siūlų naują ir galėjai nusimegzt :).

:irnesakyk:

Rūpėjo įvykdyt mintį :D įvykdžiau ir ramu. Čia ne pirmas, ir net ne antras toks "nelaimėlis" mezginys :D

Atsakyti

Antra diena miniu mezgimo viešumoje dieną - mezgu troleibuse. Vis mačiau tai Vilniuj, tai Kaune kazkur bus minima ta diena.  O aš dažnai paminiu. O dabar palankus metas, mezginys dar mažas, o azartas didelis. :)

Atsakyti

Labas rytas,

darbe šiandien jau prieš 8. Ir - zakon podlosti, bet ne tik po 5, bet ir po 6 buvo sunku keltis, sapnuose paskendusi buvau... Tuščia auto aikštelė šalia darbe, čiurlena fontanėlis ♥.

Vakar dvynukų TA praėjom - D -169, V -152 cm. Svoriai prie mažesnių.

Vakar turėjau tik 1 seriją savo serialo nežiūrėtą, o megzti dar norėjau, tai pažiūrėjau šitą https://www.imdb.com/title/tt0281358/. Toks paaugliškas, bet kartais negalėjau megzti. TIksliau, labiau žiūrėjau, nei mezgiau, ne taip, kaip su serialu būna, kai žiūrėt nebūtina :).

Atsakyti

Aš dar nenubudus, nes atsidarau Restar  nuorodą ir galvoju, bet gi čia filmas, netgi kažkada mačiau, o ji rašo, kad serialas. Tik paskui geriau įsiskaičiau. ką parašė.

Šiąnakt miegojau, kaip užmušta, bet matyt dviejų paskutinių naktų miego trūkumas atsiliepė, kad niekaip iki šiol negaliu nubust, net po dviejų puodelių kavos - namie ir darbe. :unsure:

Ir ko tik žmonės nesugalvoja megzt - tiek vargo su ta smukme ir nemanau, kad labai patogu žaist būtų :hm:

memory_mix_n_match_3web_medium2.jpg

memory_mix_n_match_2web_medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 23 gegužės 2018 - 07:29

o kas tai yra?

labas rytas

nu sunkenybė kažkokia vėl. taip norisi kokio tai mygtuko, kad galėtum užsikurt varikliuką vienu paspaudimu.....

Ristinos bliuskė labai graži :wub:  gal galima užsimanyt? jeigu jau netinka pačiai? ar jau nebėr :D

jos siūlai gražūs. bet kadangi palaidinė iš jų megzta mašina, tai įtariu virbalais visai kitoks margumas gautųsi....

Atsakyti

Toks atminties žaidimas. Reikia atversti dvi vienodas korteles. Visų paveiksliukų yra po du. Jei neteisingai atverti, vėl reikia užversti, taip vartant  turėtum įsiminti paveiksliukus ir kai prireikia poros jau žinoti vietą, jei eisi pastabus.  Na kažkaip panašiai...

Būna kompiuteriniai variantai.Kažkada esu žaidus kažkokį tokį su rytietiškais paveiksliukais.

O kai vyriausias sūnus buvo bebaigiantis antruosius metus iš kažkur buvom gavę tokį žaidimą. Buvo plastikinė dėžutė su 64 atsidarančiais  langeliais ir keturios kortelės su 16 paveiksliukų ant kiekvienos. Jas buvo galima ištraukti ir apsukti kiekvieną, taip paveiksliukai atsidurdavo vis kitoje vietoje ir žaisti.

Bet tada mes net nežinojom, nei kad čia žaidimas, nei kokios taisyklės. Sūnus dar nelabai kalbėjo, viską išsakydavo atitinkamos intonacijos mykimu ir gestais. Tarp tų paveiksliukų buvo lėktuvo paveikslėliai. O tuo metu gyvenom saulėtekyje ir ten ėjo lėktuvų besileidžiančių  į oro uosta kelias ir jam patikdavo tie skrendantys lėktuvai. Tai jis labai ilgą laiką žaisdavo su dėžute tokiu būdu. Atsineša prie manęs, atidaro vienas dureles ir rodo, aš pasakau pavadinimą, jis uždaro, tada kitą atidaro. Ir didžiausias džiaugsmas būdavo atidaryti lėktuvą. Atidaro, rodo pirštu į  paveikslėlį - uuu. Sakau - lėktuvas.  Tada jis rodo pirštu į viršų - uuuu. Aš - taip, ten danguje lėktuvai skraido. Paskui jau atsimindavo, kuriuos langelius reikia atidaryti, kad rastum lėktuvą ir daugiausiai juos atidarinėdavo. Nežinau keis šimtus kartų per dieną pasakydavau žodį "lėktuvas"

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 23 gegužės 2018 - 09:01

Tai jau tikrai, kai pilna spinta ir niekas aplinkui nenori mezginių, o megzti norisi :D. Nes tų žaidimų pilna ir iš popieriaus lengviau pasidaryti - nusipiešti, pvz. Mes su Saule žaidžiam tokį iš Tiger pirktą. Nuolat visi prieš ją pralošia, nes panelės atmintis ir pastabumas super geri.

Atsakyti

Ristinos bliuskė labai graži :wub:  gal galima užsimanyt? jeigu jau netinka pačiai?

Kurgi tu tokia skruzdė į mano bliuskę :D

Šiaip, galėčiau pasiųst į sostinę :hm: vis gal kuriai tiktų  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 23 gegužės 2018 - 09:19

nei aš skruzdė, nei ką

gi skundžiausi, kad vėl prisiauginau.

ir nemėgstu aptemptų

bet reiktų gal pasitikrint skaičiukus :rolleyes:  po piet parašysiu, jei nepamiršiu, dabar turiu reikalų

Atsakyti

Ristina, tu bliuskutės skaičiukus į FB surašyk, atsirinksim kuriai tinka  :D 

Atsakyti

Jei netijs katukui, tai man tikrai tiks :)  Siųsk :4u:​ 

Atsakyti