Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Eritromiciną arba tetracikliną duodavo nuo anginos :). Ir pati nuspirkdavau kai mamos jau nebebuvo ir mesdavau, vos tik pagerėdavo, durna galva... Gerai, kad dabar švietimo tuo klausimu pakankamai.

Analgino dar gaudavau :). Ir streptomicinas vaistas nr 1 ant visokių žaizdų pabarstyti, nes aš pastoviai apsidaužydavau ką nors arba persipjaudavau pirštus :D.

Šnypščiančių tablečių visokių yra (su magniu, kalciu, mltivitaminais), prie kasų Lidle ir kitur. Mano vaikai kartais mėgsta, vyras dėl šnypštimo praminęs juos "Raganų burtais", tai ir vakar mažė užsiprašė "Raganų burtų" - vietoj kokio limonado :).

Aš irgi jau kelinta diena apie 5 prabundu, bet gi nesąmonė ropštis iš lovos tokioj ankstybėj, nes atsigult anskti paskui vis tiek niekas neleis, tai prasivartau, pusiau užmiegu, bet kokybė tai nekokia to miego...

Atsakyti

O aš nebeprabundu, varyčiau į stadiką :D

Atsakyti

tai sakote geriau karbonizuoto mineralinio pagert :hmm:

bus matyt, nes aspirino nieks nedavė, net ir rankinukas ar stalčiukas. per piet eisiu ieškot

dėl skystinimo kraujo, tai iš esmės tas parastas aspirinas ir neskirtas tam. skystina kiek kitokios sudėties vaistas.

o šiaip tos acetilsalicilio rūgšties yra ir kituose vaistuose, net ir skirtuose galvos skausmui malšinti

nemanau, kad viena tabletė man išgauš ką nors tame skrandyje.

apskritai, nuo skausmo aš retai geriu vaistus.

Atsakyti

Man nuo anginos girdydavo ampiciliną :)  O paracetamolio nepamenu :hmm: Kai pagalvoju, tai nuodijo mane visą vaikystę - jei tik kas iškart girdydavo ampiciliną su analginu dideliais kiekiais :B  Net nuo slogos :B​ 

Atsakyti

kardio aspirinas skystina kraują,gėriau mėnesį kažkada

podbiraem-analog-aspirin-kardio_2.jpg

Atsakyti

dėl skystinimo kraujo, tai iš esmės tas parastas aspirinas ir neskirtas tam. skystina kiek kitokios sudėties vaistas.

o šiaip tos acetilsalicilio rūgšties yra ir kituose vaistuose, net ir skirtuose galvos skausmui malšinti

nemanau, kad viena tabletė man išgauš ką nors tame skrandyje.

apskritai, nuo skausmo aš retai geriu vaistus.

Nepatikėsi, bet tas paprastas aspirinas, be jokių kitokių sudėčių :rolleyes: esmė tik dozėje ir ilgalaikiame vartojime :rolleyes: kraujui skystinti tabletėje apie 100mg, nuskausminimui tabletėje nuo 400 mg.

Atsakyti

aš vaikystėj dėl amžinos anginos gerdavau tetracikliną. tokias švelniai alyvinės spalvos tabletytes :D

nuo temperatūros - paracetamolis.

nuo galvos skausmo - aspirinas

Atsakyti

Aš čia viena tokia, niekad angina nesirgus :unsure:

Atsakyti

Nite ne viena :) mano liga bronchitas, anginos nesu turėjus

Atsakyti

Nepatikėsi, bet tas paprastas aspirinas, be jokių kitokių sudėčių :rolleyes: esmė tik dozėje ir ilgalaikiame vartojime :rolleyes: kraujui skystinti tabletėje apie 100mg, nuskausminimui tabletėje nuo 400 mg.

nu gerai gerai - patikėsiu :D 

žodžiu, smūginės dozės galvai, o mažos -širdžiai

Atsakyti

Mano vaikai irgi bronchitiniai. Net neprisimenu, ar bent kartą kas rimtesne angina sirgo.

O aš vaikystėje iš vis labai retai sirgdavau. Paskui paauglystėje buvo keli metai, kai tos anginos puolė. Bet jau puolė kaip reikalas - pūlinga, su temperatūra iki 40. O paskui kažkada liovėsi. Jau kai iš tėvų išėjau, tai per tuos jau beveik 28 metus (siaubas, kiek jau daug :blink: ) sirgau tik kartą prieš kokius  7 metus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 22 gegužės 2018 - 10:40

Vaikystėj sirgau, turbūt visom įmanomom ligom :rolleyes: gerai, kad tėvai mano abu buvo raštingi (medikai) tai antibiotikus pirmą kart gyvenime gėriau gal 17metų.

Atvelku parodyt nepavykusį mezginį :D norėjau, kad kitaip spalvos dėliotųsi, bet gavosi kas gavosi.

Norėjau, kad visam rūbe taip spalvos pereitų.
Priedas  027.JPG   458,03KB   0 Parsiųsta kartų
Bet nesigavo, tai mezgiau toliau taip kaip gavosi.
Nesijuokit iš mano meninės instaliacijos :D nžn ką  tinkančio prie bliuskės pridėt. Teo apskabyt gėlę.
Priedas  009.JPG   302,02KB   0 Parsiųsta kartų
Labai patiko kaklo apnėrimas. Kažkur interneto platybėse buvau užmačiusi.

Priedas  002.JPG   159KB   0 Parsiųsta kartų

Ir siūlai, kurie taip marginosi.

Priedas  024.JPG   257,21KB   0 Parsiųsta kartų

O nepavyko tai, kad nepatinka ilgis :huh2:

Atsakyti