Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O kuo aspirinas padėtų nuo nuovargio? Ar čia tik koks bajeris, kurio nežinau?

Atsakyti

Sveikos, likau namie šiandien, tai ... dičkis paskambino, kad pareina namo, nes skauda galvą, pykina, po 4 pamokų lekiu nunešt choro aprangos į mokyklą ir pasiimt dokumentų, pavakare vedu 2/4 į kliniką techninei apžiūrai :).

Benedikto kiaušinius, pasirodo, esu dariusi. Tik aš galvojau, kad jais galima vadinti tik tada, kai yra visas komplektas - kartu su hollandaise padažu, jo tai nesu išbandžiusi. Aš kai ne gurmanė, tai sunkiai suprantu, kam vargti (vis tiek ne kiekvienas pasiseka taip, kaip norisi) ir kuo tas kiaušinis ypatingesnio skonio gaunasi. Išbandžiau kelis kartus iš smalsumo, ir tiek.

Mano didelis vyrukas tikrai nei nėrė nei siuvinėjo. Arba bent jau aš nežinau to :).

Atsakyti

O kuo aspirinas padėtų nuo nuovargio? Ar čia tik koks bajeris, kurio nežinau?

nežinau ir aš :D

bet man kažko labai spaudžia galvą šiandien. gal oras kaltas, o gal ir ne

o aspirinas biškutuką paskystina kraują, gali to ir užtekti spaudimui nuimti.

ypatingai tas šnypšiantis apsirinas mane atgaivina :D

Atsakyti

Matai kaip. Pagalvojau, kad niekada savarankiškame gyvenime nesu gėrusi aspirino. Kuo ten vaikystėje gydė, nežinau tiksliai visko.

Vakar vakare jau alpau, kaip miego norėjau, nes sekmadienio vakare ilgai su azartu prie mezginio prasėdėjau ( :topsecret: nors ryte ir teko išardyt to vėlyvo mezgimo rezultatą). Tai vakar jau taip pakankamai laiku nuėjau miegoti, bet šįryt vyras blūdijo  nuo 5 ar net anksčiau, ir taip garsiai tą darė, o man  matyt vis tiek sąmonė žino, kad reikės tuoj keltis ir vis budinėjau, ir žvilgčiojau į laikrodį, bandydama suvokt kas čia vyksta ir kiek valandų.

Keisčiausia, kad šeštadieniais tai tegu kas nori ką daro, miegu kaip užmušta ir negaliu atsikelt, net  ir norėdama...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 22 gegužės 2018 - 09:25

o jei pvz šnypščiančio magnio?gal to šnypštimo užtektų? :hmm:

aš irgi kaip Kerpena niekad negėriau aspirino..nu gal kada studijų metais

Atsakyti

Aš tik žinau, kad aspirinas gerai pagirioms, bet irgi nesu gėrus :D

Atsakyti

:irnesakyk: ai, aš ir pagirių nesu patyrus.

Atsakyti

nežinau ir aš :D

bet man kažko labai spaudžia galvą šiandien. gal oras kaltas, o gal ir ne

o aspirinas biškutuką paskystina kraują, gali to ir užtekti spaudimui nuimti.

ypatingai tas šnypšiantis apsirinas mane atgaivina :D

Kiek žinau, aspirinas skystina kraują vartojant ilgą laiką mažomis dozėmis :hmm: kai kuriems pakeliui pragraužia skrandį  :oh: 

Gal tiesiog vandens stiklinė? Su burbuliukais :angel2:

Atsakyti

Radau, kad vis tik vaikystėje girdė aspirinu. Nes prisimenu, kaip guliu lovoje, ir vaistai šalia padėti, tokioje geltonoje peršviečiamoje pakuotėje ir užrašas "ацетиловая кислота". Tai pasirodo čia ir yra aspirinas.

Buvo paauglystėje toks laikas, kai bent kartą metuose angina sirgdavau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 22 gegužės 2018 - 09:38

Radau, kad vis tik vaikystėje girdė aspirinu. Nes prisimenu, kaip guliu lovoje, ir vaistai šalia padėti, tokioje geltonoje peršviečiamoje pakuotėje ir užrašas "ацетиловая кислота". Tai pasirodo čia ir yra aspirinas.

Buvo paauglystėje toks laikas, kai bent kartą metuose angina sirgdavau.

Kur čia dabar radai? :D

Šiaip tai aišku, kad girdė, nes nebuvo daugiau vaistų, kaip aspirinas, paracetamolis ir penicilinas :D

Atsakyti

man tai duodavo aspirina plius analgina sergant atsimenu :) nu cia kai temperatura budavo

Atsakyti

Kur čia dabar radai? :D

Šiaip tai aišku, kad girdė, nes nebuvo daugiau vaistų, kaip aspirinas, paracetamolis ir penicilinas :D

Google. :rolleyes:

Tai tą vieną pavadinimą ir prisimenu iš vaikystės vaistų ir paguglinau, kas ten per vaistas. :)

Aišku, kad nuo anginos duodavo antibiotikus, bet tų neprisimenu pavadinimo.

Atsakyti