Restar labai geras dalykas internetinė išankstinė registracija ir prisiversti daug lengviau
Deja, Santariškėse ne kartą esu bandžiusi, kodus užsisakiusi, bet man ji niekaip nesuveikia... O kitur nežinau pas ką norėt, nes kadangi esu ilgalaikė šios ligos pacientė, man norisi pastovaus normalaus gydytojo. Turėjau vieną. Tada antrą... Santariškėse irgi žinau gerą, bet kaip pakliūt...
Keista, kad nepavyko
Aš tai pripratau ir tėvuką pas šeimos gyd. ir pas kitus tik per tą registruoju ir greičiau gaunasi ir patogiau.
Bet online registracijoje geresnių gydytojų niekada nebūna laisvų laikų. O jei skambini, tada įmanoma užsiregistruoti ir pas tokį.
Eisiu ir aš ko nors išsitirti
Ingriduska, gerai, kad veiki.
Liniuka, taigi kad max. yra iki 180, o aš labai greitai iki kokių 170 ... pš ir yra. Trenerė sako, turėčiau dirbti ties 110-140.
as ne i tema bet gal turit kokiu susagstomu vienspalviu megztukiuku issisaugoje??? o gal koki takeli i kur nors, kur jie tuno, parodyt galit .
vakar baigiau dryziu, siandien isskalbiau . liko sagos. del situ nesugalvoju.
pasiemiau vernitine pusalpake ( galeciau det gija tip top spalvos lino) . Ka megzzzzzzt vakare??? noriu vel susagstomo
Gadgetuk, nu nėr kur, reik atmetimo principu ieškot sveikatinimosi.
QQčiukas yra teisus prasidėjo tai rugsėjį, Ugnius išvažiuodamas išsivežė pusė mano širdies, liūdna buvo savo draugo, vaiko, visko kas jame tilpo. Iš tiesų buvo baisus skausmas, net fizinis.
Paskui lyg praėjo, bet peraugo į naująjį darinį, kuris vadinosi 40 metis.
Staiga patapo sunku, nuo to kad nieko tokio nenuveikiau, nieko tokio nepadariau, kad ko gero jau nugyvenau didžiąją dalį gyvenimo, kas as?, kur nuėjau, kas toliau? ir visi kiti egzistenciniai klausimai
Na o paskui dar ir verslas po truputį einantis žemyn, darbas ir visi kiti mažiukai ir didesni Nerimai apipuolė.
Va turi ką turim
Sveikos,
Aš nenoriu prisipaišyt sau ligų tai tyliu ir mezgu, o jau koks oras ir kokia šviesa namuos...
pasiemiau vernitine pusalpake ( galeciau det gija tip top spalvos lino) . Ka megzzzzzzt vakare??? noriu vel susagstomo
Pas mane toks eilėje kaip tik iš alpakos (planuota iš drops, bet panašu, kad bandysiu iš Vernito)
nu niekas nenori tų ligų. bet vat ignoruoji ignoruoji visokius ten simptomus, užsiimi savigyda ir bac kokią nors nesąmonę atrandi
Lusasita keletas
Labas
Iš po vakar tik dar labiau mano skausmai suaktyvėjo, Durna esu, užtat neina suprasti, ar čia rimta liga man, ar tik mano prisigalvojimai....
Laukiu pavasario, kuo greičiau išeiti iš tos būsenos, dabar mezgu, kažką bandau veikti...
Ingriduk, žinoma prisidėjo sūnaus išvažiavimas, juk ir aš jaučiu tą papildomą įtampą, užtat apie save laiko nelieka galvoti ir einam iki galo, o tai blogai.
Atsigausi, pamatysi ;)
Užsisakiau sagas intenetu kažkokias žalias, aišku 1%, kad jos tiks, bet surizikavau...
O kaip šito akys taip uždėtos, kad tokia pynutė eina?