Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar labai geras dalykas internetinė išankstinė registracija  :super:  ir prisiversti daug lengviau

Atsakyti

Deja, Santariškėse ne kartą esu bandžiusi, kodus užsisakiusi, bet man ji niekaip nesuveikia... O kitur nežinau pas ką norėt, nes kadangi esu ilgalaikė šios ligos pacientė, man norisi pastovaus normalaus gydytojo. Turėjau vieną. Tada antrą... Santariškėse irgi žinau gerą, bet kaip pakliūt...

Atsakyti

Keista, kad nepavyko  :hmm: 

Aš tai pripratau ir tėvuką pas šeimos gyd. ir pas kitus tik per tą registruoju ir greičiau gaunasi ir patogiau.

Atsakyti

Bet online registracijoje geresnių gydytojų niekada nebūna laisvų laikų. O jei skambini, tada įmanoma užsiregistruoti ir pas tokį.

Atsakyti

Eisiu ir aš ko nors išsitirti :)

Ingriduska, gerai, kad veiki.

Liniuka, taigi kad max. yra iki 180, o aš labai greitai iki kokių 170 ... pš ir yra. Trenerė sako, turėčiau dirbti ties 110-140.

Atsakyti

as ne i tema :)  bet gal turit kokiu susagstomu vienspalviu megztukiuku issisaugoje??? o gal  koki takeli i kur nors, kur jie tuno, parodyt galit .

vakar baigiau  dryziu, siandien isskalbiau . liko sagos. del situ nesugalvoju.

pasiemiau  vernitine pusalpake ( galeciau det  gija  tip top spalvos lino) . Ka megzzzzzzt vakare??? noriu vel susagstomo :hmm:

Atsakyti

Gadgetuk, nu nėr kur, reik atmetimo principu ieškot sveikatinimosi.

QQčiukas yra teisus prasidėjo tai rugsėjį, Ugnius išvažiuodamas išsivežė pusė mano širdies, liūdna buvo savo draugo, vaiko, visko kas jame tilpo. Iš tiesų buvo baisus skausmas, net fizinis.

Paskui lyg praėjo, bet peraugo į naująjį darinį, kuris vadinosi 40 metis.

Staiga patapo sunku, nuo to kad nieko tokio nenuveikiau, nieko tokio nepadariau, kad ko gero jau nugyvenau didžiąją dalį gyvenimo, kas as?, kur nuėjau, kas toliau? ir visi kiti egzistenciniai klausimai

Na o paskui dar ir verslas po truputį einantis žemyn, darbas ir visi kiti mažiukai ir didesni Nerimai apipuolė.

Va turi ką turim

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 08 vasario 2017 - 13:53

Sveikos,

Aš nenoriu prisipaišyt sau ligų tai tyliu ir mezgu, o jau koks oras ir kokia šviesa namuos... :wub:​ 

Atsakyti

pasiemiau  vernitine pusalpake ( galeciau det  gija  tip top spalvos lino) . Ka megzzzzzzt vakare??? noriu vel susagstomo :hmm:

Pas mane toks eilėje kaip tik iš alpakos (planuota iš drops, bet panašu, kad bandysiu iš Vernito)

13-2.jpg

Ir šiaip man patinka Drops modeliai  :wub: Štai atrūšiavau tik susagstomus:

Štai dar vienas iš mano norų folderiuko  :rolleyes:  Seniai renku jam siūlus
8-2.jpg
Atsakyti

nu niekas nenori tų ligų. bet vat ignoruoji ignoruoji visokius ten simptomus, užsiimi savigyda ir bac kokią nors nesąmonę atrandi

Lusasita keletas

a56c26fd23d40e5d967967dca1c11eea.jpg

207fa0fa3b40f6b1895dcc8768ae5d1b.jpg

e69d74594e006ba93a83c5a38bbc0b03.jpg

fa0992b78740cbba41988a8d9e154af0.jpg

f296e25fdb78494374a7b2c7e767a0fc.jpg

Atsakyti

Labas :4u:

Iš po vakar tik dar labiau mano skausmai suaktyvėjo, Durna esu, užtat neina suprasti, ar čia rimta liga man, ar tik mano prisigalvojimai....

Laukiu pavasario, kuo greičiau išeiti iš tos būsenos, dabar mezgu, kažką bandau veikti...

Ingriduk, žinoma prisidėjo sūnaus išvažiavimas, juk ir aš jaučiu tą papildomą įtampą, užtat apie save laiko nelieka galvoti ir einam iki galo, o tai blogai.

Atsigausi, pamatysi ;)

Užsisakiau sagas intenetu kažkokias žalias, aišku 1%, kad jos tiks, bet surizikavau...

Atsakyti

207fa0fa3b40f6b1895dcc8768ae5d1b.jpg

O kaip šito akys taip uždėtos, kad tokia pynutė eina?

Atsakyti