Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Turiningas buvo ir mano savaitgalis :rolleyes:

Aplankiau darbovietę, į kurią kažkaip nesinori sugrįžt. Taip smagu buvo laisvi sekmadieniai... pasijaučiau "žmogum", kad galiu bent vieną rytą savaitėj niekur nelėkt.

Šiandien visai sparnų nepakeliu :oh: rodos, dar nesena  :D širdis kala zovada :oh:

Vakar čia  buvom https://www.facebook...?type=3mano vaikis dainavo :D netoli gyvenau, bet pirmą kart apsilankiau.

Atsakyti

turbūt visi penktokai nuo rugsėjo kažkada maisto gaminimą turėjo per technologijas.Mano Nojus baisiai nepatenkintas,nes mažai maisto gaminimo.Bet...vakarienei Benedikto kiaušinius sumeistravo,namų nepadegė,visi sotūs :D

Atsakyti

Mano penktokas susižavėjęs maisto gamyba :D

Bet kai reikėjo siuvinėt :oh: :lol: prakaitas žliaugė visu kūnu  :lol: sakė, jau toooooks sudėtingas reikalas  :D

Atsakyti

Oho benedikto kiausinius jau sakyciau cia lyygis

As pati ju iki siol nedristu gamint 

Atsakyti

Oho benedikto kiausinius jau sakyciau cia lyygis

As pati ju iki siol nedristu gamint 

bet kaip jis rodė,visai ten nesunku.ir su šonine paskrudusia,toste duona,skystu tuo kiaušiniu(2 pervirė,kitus jau suprato kada išgriebt) :D

Atsakyti

Labas rytas,

Aš irgi nesu bandžius benedikto kiaušinio. Visai neseniai tik iš savo vyro išgirdau apie tokį patiekalą.

Atsakyti

Pas mus mokykloj maisto gamyba tiesiog juokinga buvo... O dabar neria. Dieve dieve už ką man tos kančios :B  :D​ 

Atsakyti

Pas mus mokykloj maisto gamyba tiesiog juokinga buvo... O dabar neria. Dieve dieve už ką man tos kančios :B  :D​ 

maniškis dar nenėrė,bet įsivaizduoju,kad 6 klasėj turės šitą džiaugsmą :D

Atsakyti

Labas rytas,

Vakar po darbo kaip nekeista jaučiausi visai mezgiminės nuotaikos, tai nubružinau diržą ir pradėjau nugarą savo pink'o, bet vistiek, kaip vaikas neišlaikau dėmesio prie mezginio ilgam, kaip aš senais laikais visą vakarą pramegzdavau ir net tingėdavau atsikelt,  dabar nesuprantu. :oh: Gal tie mašininiai projektai mane išbalansavo,  arba Olaiva užkrėtė su savo 5 projektais vienu metu  :oh:  :lol:

Savaitgalį nusipirkau fainą suknelę lininę, tokio maišiuko stiliaus ir kaip tik pagalvojau, kažin ar būtų įmanoma atitikmenį nusimegzt pvz iš lino, tik ko gero neužtektų adatinės...

Va šita panašoka :)

laine_5_mariegreene_6_medium2.jpg

laine5_mariegreene-6_medium2.jpg

laine_5_theacolman_3_medium2.jpg

laine_5_theacolman_4_medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 22 gegužės 2018 - 08:06

rūbai rūbais,bet foto kokios  :wub:​ 

Atsakyti

Gal tie mašininiai projektai mane išbalansavo,  arba Olaiva užkrėtė su savo 5 projektais vienu metu  :oh:  :lol:

aCiprašau  :B jeigu ką,aš jau nebeskaičiuoju visų pradėtukų ir nebaigtukų :D

Atsakyti

aCiprašau  :B jeigu ką,aš jau nebeskaičiuoju visų pradėtukų ir nebaigtukų

nebeužtenka rankų ir kojų pirštų? skaičiukai baigėsi?

labas

esu kažkokia pavargusi ir persidirbusi. noriu aspirino :B

Atsakyti