Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos :4u: 

Vis dar nemezgu :) 

Savaitgalį lankėm botanikos sodą Kairėnuose - nerealiai gražiai žydi rododendrai :wub:  Visas japoniškas sodas vienuose žieduose :wub: 

Dar šeštadienį sudalyvavom šeimų eisenoje. Bet kaip viską sugadino vaivorykštės atstovai :B  Vaikai šoka, muzika groja, o tie suka aplink ratus su atviru autiku ir staugia garsiausiai per megafonus :B  Tipo sabotuoja šeimų šventę... Nesu homofobė, bet po tokių išpuolių natūraliai norisi spjaut į veidus...

Šarange,koks fainas dubenėlis :wub:  Bet tau tai kas pakliūna į rankas tas gaunasi gražiai :wub:​ 

Atsakyti

Liniuka :bigsmile:  - mes nuo 12 iki16.30 Kairėnuoselėtai ramiai prasibastėm, ale nepasimatėm... ŠIemet toks dėkingas pavasaris daug kam, nenušalo rododendrai, tikrai apsipylę fantastiškai ♥, tik aš savo abu teelfonus namie palikau :). Į šeimų eiseną ta proga nespėjom, bet aš ir nemėgstu tokių renginių, tiesą sakant. Gal taviškė šoko?

Aha, Šarangės dubenėlį jau FB nužiūrėjus ir nusigrožėjus ♥. Kas nau nepatiko su spalvom - kitų tikėjaisi? Nes man tai labai gražu.

Skanus ir Lace megztinukas - tikrai pakels savivertę!

Atsakyti

Restar, aha šoko. Tai ir eisenoj ta proga teko sudalyvaut. Bet užtat visi šokėjai gavo po delimano daržovių spagečių pjaustyklę :D​ 

Atsakyti

Maniškė irgi šoko vakar, bet kai vietoj, tai aš nuėjau tik pusvalandžiui pažiūrėt pasirodymo ir namo, o Luknė grįžo 21h, išėjus nuo 12h  :B Bet dėl to turėjom atsisakyt kelionės į Vilnių, nors buvom pakviesti...

Dubenėlio spalvos gal ir nieko, bet šiaip pats glazūravimo procesas ir rezultatas nenuspėjamas, čia pats pirmas tai nežinojau nei kas gausis nei ko aš noriu, yra dar keletas kitų dirbinių, kur jau labiau su mintim, bet dar neparsinešiau. :)

Šiaip kuo toliau, tuo labiau ir aš nebemėgstu jokių masinių renginių, tiek visokių eisenų, tiek visokių masinių švenčių, pasidaro bloga pagalvojus kiek bus žmonių, kaip sunku parkintis ir kiek išleisi pinigų be jokio reikalo... Gal nuo tos kiekybės, sunku susidomint save kažkuo, kad būtų labai verta eit ar važiuot, dažniausiai skaitom programas ir žiūrim kas konkrečiai įdomesnio, tada ir sprendžiam verta ar ne.  :rolleyes: 

Atsakyti

Olaiva - abu tavo baigia trečią klasę muzikalkėj? Manoji irgi baigė trečią. Laukiam atsakymo, į kurį chorą toliau priima. Nors pianino dar neatsiskaitė. Dėl šitos tai nei kiek nepergyvenu. Va, mažoji pradės muzikos mokyklos pirmą klasę, jau dabar savęs klausiu, kam bus daugiau vargo iš to... Dičkės neteko vežioti nei karto, su šita taip neišdegs. Didžioji pasiryžusi ir paruošti mažąją stojimui ir vežioti, bet kad nelabai taip išeis... Nebent pasitiks ir nuves atvažiavusią, dabar jai abi mokyklos už kelių žingsnių, bus lengviau :super: .

Mano levandos lygiai 4 - nesunku susiskaičiuoti :). Mažai sode pabuvom - šeštadienį visai vakare nuvažiavom, sekmadienį popiet teko išvažiuoti - mažoji koncertavo Gariūnų koncertų salėje :).

taip,abu kartu trečią baigė.patogu,nes abu solfedyje,abiejų pianino mokytoja ta pati

kiek pas mane levandų geriau nerašysiu,kad neapsipavydėtumėt :D

Atsakyti

Šiaip kuo toliau, tuo labiau ir aš nebemėgstu jokių masinių renginių, tiek visokių eisenų, tiek visokių masinių švenčių, pasidaro bloga pagalvojus kiek bus žmonių, kaip sunku parkintis ir kiek išleisi pinigų be jokio reikalo... Gal nuo tos kiekybės, sunku susidomint save kažkuo, kad būtų labai verta eit ar važiuot, dažniausiai skaitom programas ir žiūrim kas konkrečiai įdomesnio, tada ir sprendžiam verta ar ne.  :rolleyes:

vat dėl to mes šį savaitgalį į Hanza dienas nevažiavom,nei į muziejų naktį.Pernai buvom,minios ir šurmulio dar sočiai :D o vat praeiti tuščiom Senamiesčio  gatvėm man daug fainiau...

Atsakyti

Senatvė :). Kai pamenu, kaip visur norėjau dalyvauti, kaip bastydavomės po visokias gatvės muzikos dienas... Tai šiemet pasivaikščiojus sočiai po Kairėnus, supratau, kad jau nėra energijos nei gatvės muzikai, nei muziejų nakčiai... Ir, tiesą sakant, visai net nesigailiu :).

Man tai teko lipdyti ir glazūruoti, kai su dičkiu, kuris tada buvo mažas :) eidavom į keramikos būrelį, tai ir mamas įtraukdavo. Tikrai sunku prognozuoti, kas gausis galutiniam rezultate, bet smagu. net kažkaip kilo noras palipdyti. Mūsų kaimynė keramikė  sakė, kad turi savo nuosavą krosnį, o ji man ir skolinga už žguto nunėrimą, tai reiks kada įsiprašyt su kokiais bliūdais pas ją :).

Olaiva, parašyk dėl smalsumo patenkinimo. Neina pavydėt, kai žinau, jog neturiu daugiau joms vietos. Nebent už tvoros :D. Gal kviesi vasarą į savo laukus? :D

Atsakyti

Olaiva, parašyk dėl smalsumo patenkinimo. Neina pavydėt, kai žinau, jog neturiu daugiau joms vietos. Nebent už tvoros :D. Gal kviesi vasarą į savo laukus? :D

50 krūmų,46 puskrūmiai ir 120 daigiukų,kuriais poros arų plotą turėsiu kitąmet apsodinti po langais   :wub: 

šią vasarą dar laukų nebus,tai teks palaukti ;) bet kitąmet kokiam birželio gale laisvai galima,tuo labiau,kad kubilas patupdytas prie to ploto,kur 50 krūmų auga :wub: o kai dar tolumoj jos žydės...mmm...

:D

df5b3c523cad2d37e15c2ea134998bcd--proven

Atsakyti

O man univere vienas iš dalykų buvo bliūdelių lipdymas ir glazūravimas :D​ 

Atsakyti

Olaiva, tai kiek tu ten tų plotų turi? Vis įsivaizdavau, kad pas tave sodas, t.y. tradiciškai kokie 6 a. Bet jei vien levandoms du arai, tai gal iš viso laukai ten. :)

Keramika man vis toks paslaptingas menas, pilnas žavesio. bet niekada nieko nebandžius. Labiausiai norėčiau išbandyt su tuo besisukančiu aparatu, kur dubenis ir ąsočius  daro. Bent  jau iš šono žiūrint mistiškas vaizdas, kaip nuo mažiausio spustelėjimo keičiasi forma. Bet gal išbandžius mistika dingtų, nes aišku iš pradžių nieko neišeitų.

Praeitoje vaikų mokykloje pradinukai turėdavo keramikos būrelį. Antrasis sūnus kai buvo paruošiamoje klasėje kartą grįžo iš mokyklos tris griovius plaukuose išsikirpęs. Klausiau, kaip jam kilo mintis taip padaryti.

- Ai, sako, - nuobodu buvo, kai po stalu sėdėjau.

- O ko tu ten po stalu sėdėjai?

- Nenorėjau, kad į keramiką nuvestų.

- O kodėl nenorėjai? Taigi toks geras užsiėmimas.

- Nepatinka man, tas molis toks šaltas....

Va tau ir mistiškas užsiėmimas....

Atsakyti

Olaiva, tai kiek tu ten tų plotų turi? Vis įsivaizdavau, kad pas tave sodas, t.y. tradiciškai kokie 6 a. Bet jei vien levandoms du arai, tai gal iš viso laukai ten. :)

sodu tik vadinam,nors dažniausiai "fazenda" :D 40 arų ten ;)

Atsakyti

Tada yra kur sodint arais. :)

Labai gražus tas langas su visu vaizdu pro jį.

Paskutinio meto melodija - nubundu ir skamba ausyse, atėjus į darbą  turiu bent kartą paklausyt. :)

Originali iš Žiedų valdovo garso takelio:

https://www.youtube....h?v=UoVaK2NXmJA

Ir nors šiaip nelabai mėgstu visokių acapella atlikimų, bet šitas užbūrė:

https://www.youtube....h?v=Ojt0eiFX1K4

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 21 gegužės 2018 - 19:24