Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

bet numegzta tai be priekaištų, kokius ten mezgiminius įgūdžius reik tobulint?visi Lace priekaištai taigi figūrai, o savivertė krito mezgiminė :hmm:

nu bet mano megztinis ripsinis su tiesiom rankovėm ir t.t..niekas niekur nekabo ant rankoviu

Nu kaip be priekaištų :hmm: jeigu netinka tam, kuriam buvo skirtas :unsure: aišku, kad tai susiję ne vien su mezgimu, bet ... rinko siūlus, modelį, paskui ilgai  mezgė, o megztinio neturi  :rolleyes: 

Tai reiškias dar mažai buvo priežasčių :D dar viena priežastis gali būti per aukštai pažastis, t.y. per trumpa pažasties išėma. O jei dar rankovė nors truputį per plati tai išėmai tai :rolleyes: 

Atsakyti

Vo ta paskutinė priežastis ko gero panašiausia :hmm:

Lace nu svarbiausia pasidaryt išvadas, gi esi nusimezgus ir ne vieną tinkantį :) vadinas su tavo mezgėjiškumu viskas gerai

tik kaip suprantu nuobodu megzt vis tokius pačius išmėgintus tinkančius norisi eksperimentų, o va tie eksperimentai nuvilia

vistiek nors mano mezgėjiška savivertė nėra žema aš norėčiau pasiekt tokį lygį kaip tavo :)

Atsakyti

Tai kad aš vis dar nesu tikra, kas yra tas tikrai "laciškas" megztinis  :unsure: 

Ale tai kaip man ranka nekyla tą šilkinį ardyti...  :oh: Megztinis pats iš savęs labai net vykęs. :) Būtų siūlai kokie paprastesni, nurašyčiau į nuostolius ir kam nors tiesiog padovanočiau.  :unsure: Bet nesu tiek turtinga, kad 60 eurų vėjais paleisčiau, juo labiau, kad to šilkinio siūlo aš vis tiek labai noriu... :unsure:​ 

Atsakyti

Lace - nu gal parašys koks pakabukas? Šilkinis gatavas megztukas už 60 eur nėra kosminė suma, ypač žinant mezgimo fabričnumą. Arba kur nors pasiskelbk - gal atsiras, kad tiks ir patiks, o tu su malonumu nusipirksi naujų siūlų :mirksiukas: .

Atsakyti

bet tau iš šilko gal geriau ne užvelkamą o kokį užmestukinį megzti, nu kardiganą ir t.t. tau tokie visokie labai tinka :) otai šilkas turi madą paryškint viską ką nereikia ir ko nenorim kad paryškintų

Atsakyti

Šilko prie kūno gi norisi  :rolleyes: 

Atsakyti

Norisi bet nu jei prie kuno tai ir matosi kad prie kuno...

Atsakyti

Lace jis plonas? Įmečiau sesei foto  :hmm: 

Atsakyti

Lace jis plonas? Įmečiau sesei foto  :hmm:

Nėra jis labai plonas - iš dvigubo siūlo mezgiau 2.75 virbalais

Atsakyti

Is ciupinimo tai labai vidutinis tikrai ne plonytis

Atsakyti

Gal kas turit kūdikių dydžių lentelę?  :4u:  kažkada buvau išsaugojusi, bet nebeturiu... noriu pusmetinei draugės dukrytei ką nors numegzt.  :unsure: gal reabilituosiu mezgėjjišką savivertę  :unsure: 

Atsakyti

Turiu kažkokią lentelę :)

Priedas  6843924_74078.jpg   60,06KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti