labas rytas,
ryte pamiškėj buvo uodų tiek,kad net tiršta o jau maniau,kad po tos liūties jiems bus ameno,deja...
vakar plaukiojau po siūlines ir susimedžiojau jūrinį derinuką
Labas rytas
Lace, nesu tikra del paponesiu modelio. Cia jau individualiai ziureti reikia. Svarbiausia, i ka ziuriu atsirinkdama matavimuisi - kad butu su lankeliais ir su pakietinimu/standesnes medziagos. Be situ dalyku islaikyti formos neimanoma. Buna, kad padeda sukabinimas per viduri - neleidzia skestis i sonus.
Galvojau, gal žinai kažką, ko aš nežinau. Man tada niekas nepadės, nes lankeliai, pakietinimai - tai nekvescionuojamas "must'as", esu ir pushup'us bandžiusi iš tiesų tai šita kūno dalis man mažiausią nepasitenkinimą kelia
Vis dar nemezgu... kažkaip paskutinės nesėkmės kirto per mezgėjišką savivertę
Nu bet Lace tai ką tu vadini nesėkmėm kitom būtų aukštas lygis kaip vistik skiriasi žmonės
Tai bet kokių įgūdžių turėjimą ir/ar tobulinimą reik lygint su savim, o ne su kitais
tai pirma reik išsiaiškint del ko kabo kad nepakartot tos pacios klaidos
Kabo todėl, kad ten vien stačiakampiai - pečiai be nuolydžio, rankovės viršus tiesiai nuleistas, o ir raštas su ripso juostelėm storokas, nesidrapiruoja dailiai. Užtenka priežasčių?
Tai bet kokių įgūdžių turėjimą ir/ar tobulinimą reik lygint su savim, o ne su kitais
Kabo todėl, kad ten vien stačiakampiai - pečiai be nuolydžio, rankovės viršus tiesiai nuleistas, o ir raštas su ripso juostelėm storokas, nesidrapiruoja dailiai. Užtenka priežasčių?
bet numegzta tai be priekaištų, kokius ten mezgiminius įgūdžius reik tobulint?visi Lace priekaištai taigi figūrai, o savivertė krito mezgiminė
nu bet mano megztinis ripsinis su tiesiom rankovėm ir t.t..niekas niekur nekabo ant rankoviu