Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labas rytas,

ryte pamiškėj buvo uodų tiek,kad net tiršta  :unsure: o jau maniau,kad po tos liūties jiems bus ameno,deja...

vakar plaukiojau po siūlines ir susimedžiojau jūrinį derinuką  :wub: 

DSC_5223_medium2.JPG

Atsakyti

Šarange tai va kur tu tas rinkes padėjai kur sakei apmažėjo :) stadione pametei :)

labas rytas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 18 gegužės 2018 - 07:41

Labas rytas  :4u: 

Lace, nesu tikra del paponesiu modelio. Cia jau individualiai ziureti reikia. Svarbiausia, i ka ziuriu atsirinkdama matavimuisi - kad butu su lankeliais ir su pakietinimu/standesnes medziagos. Be situ dalyku islaikyti formos neimanoma. Buna, kad padeda sukabinimas per viduri - neleidzia skestis i sonus.

Galvojau, gal žinai kažką, ko aš nežinau.  :unsure: Man tada niekas nepadės, nes lankeliai, pakietinimai - tai nekvescionuojamas "must'as", esu ir pushup'us bandžiusi  :)  iš tiesų tai šita kūno dalis man mažiausią nepasitenkinimą kelia  :B 

Vis dar nemezgu...  :oh:  kažkaip paskutinės nesėkmės kirto per mezgėjišką savivertę  :(​ 

Atsakyti

Nu bet Lace tai ką tu vadini nesėkmėm kitom būtų aukštas lygis :D kaip vistik skiriasi žmonės :)

Atsakyti

Šarange tai va kur tu tas rinkes padėjai kur sakei apmažėjo :) stadione pametei :)

labas rytas

Rinkės pas mane žieminis reikalas, dėl šilumos... :D Tai viena rinkutė gal ir nukrito, bet nuo kur aš noriu, kad kristų tai nelabai krenta   :oh:  :D 

image_medium2.jpeg

olive_eyelet5_medium2.jpg

amirisu13_13_medium2.jpg

Callisto_out2_close_crop_medium2.jpg

IMG_1480_medium2.jpg

Atsakyti

kaip to chakinio rankovė bjauriai kabo

būtų gražus bet va

Atsakyti

kaip to chakinio rankovė bjauriai kabo

būtų gražus bet va

Tai megzt gi netrukdo taip, kad nekabėtų :D 

Man turbūt bus amžinai gražu tokio stiliaus  megztukai su skylutėm....

Atsakyti

tai pirma reik išsiaiškint del ko kabo kad nepakartot tos pacios klaidos

Atsakyti

Nu bet Lace tai ką tu vadini nesėkmėm kitom būtų aukštas lygis :D kaip vistik skiriasi žmonės :)

Tai bet kokių įgūdžių turėjimą ir/ar tobulinimą reik lygint su savim, o ne su kitais :mirksiukas:

tai pirma reik išsiaiškint del ko kabo kad nepakartot tos pacios klaidos

Kabo todėl, kad ten vien stačiakampiai - pečiai be nuolydžio, rankovės viršus tiesiai nuleistas, o ir raštas su ripso juostelėm storokas, nesidrapiruoja dailiai. Užtenka priežasčių? :D

Atsakyti

Tai bet kokių įgūdžių turėjimą ir/ar tobulinimą reik lygint su savim, o ne su kitais :mirksiukas:

Kabo todėl, kad ten vien stačiakampiai - pečiai be nuolydžio, rankovės viršus tiesiai nuleistas, o ir raštas su ripso juostelėm storokas, nesidrapiruoja dailiai. Užtenka priežasčių? :D

bet numegzta tai be priekaištų, kokius ten mezgiminius įgūdžius reik tobulint?visi Lace priekaištai taigi figūrai, o savivertė krito mezgiminė :hmm:

nu bet mano megztinis ripsinis su tiesiom rankovėm ir t.t..niekas niekur nekabo ant rankoviu

Atsakyti

nu bet mano megztinis ripsinis su tiesiom rankovėm ir t.t..niekas niekur nekabo ant rankoviu

tai reiškia,kad tavo pažastys tada kvadratiš :D todėl nieks ir nekabo :)

Atsakyti

bet numegzta tai be priekaištų, kokius ten mezgiminius įgūdžius reik tobulint?visi Lace priekaištai taigi figūrai, o savivertė krito mezgiminė :hmm:

Ne, mezgiminė savivertė krito ne dėl figūros  :D O dėl nesugebėjimo numegzti tai priekaištingai figūrai tinkantį rūbą. :)​ 

Atsakyti