O jei dydį tinkamą pasirinkus
Ar nebus vinegretas?
bus ;) tiek spalvų,tiek raštų prasme.Ravelry net užvadinau "Vinegretas prie jūros"
O jei dydį tinkamą pasirinkus
Jei turi nestandartinę figūrą, joks dydis gerai netinka ir nesvarbu, kūda tu ar labai stora.
Nite nu tai galima pasisiūt ir tiks
Nite nu tai galima pasisiūt ir tiks
Norėjai pasakyt nusimegzt
Tai Liniuka gi sake netink megzti nekudenoms
Tai Liniuka gi sake netink megzti nekudenoms
Tai Liniuka gal taip ir galvoja, o aš galvoju, kad ne taip yr.
Netikt gali ir siūtas drabužis, nes jis tiesiog netinka ir tiek. O tinkamas drabužis gali būt ir megztas.
Ir jau būtų laikas atsiciklint nuo tų kūdų ir nekūdų. Kaip rodo bendravimas, problemų su drabužių (viršutinių ir apatinių) pasirinkimu turi ir vienos, ir kitos
Tai as taip irginegalvoju ale isverciau ka Liniuka norejo pasakyt ..nu taip kaip as supratau
Ir dar dažniausiaii susitikęs visai nevertini, kūda ar stora, tinka, netinka.
kol nepaklausia
bent jau aš.
Laba diena, atsivelku vos gyva... Nu tema šiandien konkreti . Galiu pasisakyt - man gyvenime labiausiai patinka siūtas trikotažas
. Arba siuviniai su elastanu. Mezginiai irgi dėkingi tuo, kad tamposi.
Daugiau neturiu nei minčių, nei žodžių . Na, nebent tai, kad labiausiai man žmogų puošia gera širdis ir šypsena, tad jokių rūbų, nei figūrų nematau.
Lace, nesu tikra del paponesiu modelio. Cia jau individualiai ziureti reikia. Svarbiausia, i ka ziuriu atsirinkdama matavimuisi - kad butu su lankeliais ir su pakietinimu/standesnes medziagos. Be situ dalyku islaikyti formos neimanoma. Buna, kad padeda sukabinimas per viduri - neleidzia skestis i sonus.
Labas rytas,
Vakar supratau, kad mano mūza konkrečiai priklausoma nuo oro, kai lietus lyja visai nieko ir pamegzti
Nu ir atsirado dar viena mūza, pati neįtikinamiausia kokia tik gali būt - stadiono t.y.ėjimo/bėgimo. Visą gyvenimą nekenčiau bėgimo, bet ant senatvės pradėjau bėgiot, nežinau, kiek tai truks, bet kol kas kabina ir ne taip baisu kaip atrodo, MB sako, kad visai neblogai varau