Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace tai mes pvz su sese kažkada vienodos praktiškai ir apimtim ir svoriais ir ūgiais buvom, bet jai niekada netiko mano sijonai :)

tiesiog pas ją pečiai platesni, kojos ilgesnės ir užpakalis ne atgal o labiau klubai į šonus nors apimtis nesiskyrė labai

fiziškai tiko tie sijonai bet atrodė nekaip

Atsakyti

beje, dar turiu įtarimą, kad Nitės ir Lace krūtinės dydis ir forma kitokia, gal dėl to ir tie pečiai skirtingai atrodo. kitas dalykas ir patys pečiai greičiausiai ne to pat dydžio. dar turi įtakos bendram vaizdui ir užpakalio dydis :D  man rodos NItės klubai platesni, tai dėl to ir pečiai netrodo tokie platūs

aina sau, kažkaip ne visai smagiai pasijaučiau čia aptarinėdama taip smulkiai svetimas figūras :ax:

kitas dalykas, aš visai ne specas, ir tai tik mano asmeninė nuomonė, kuri su kitų gal iir nesutapti

Atsakyti

Man su tom figūrom tai kažkokia mistika.  :unsure: Pvz man atrodo, kad mūsų su Nite yra labai panašus figūros tipas, bet vat Nitei tokie saikingai oversiziniai nuleistom rankovėm megztiniai tinka. O ant manęs negražu kažkaip  :unsure:

Nėr čia jokios mistikos :mirksiukas: mūsu su tavim figūros tarpusavy panašesnės negu kiekviena atskirai pvz su Šarangės . Bet jos ne vienodos :ax:

Aš gi "mergina su irklu" :lol: irklą tik kažkur palikau  :lol: 

Atsakyti

beje, dar turiu įtarimą, kad Nitės ir Lace krūtinės dydis ir forma kitokia, gal dėl to ir tie pečiai skirtingai atrodo. kitas dalykas ir patys pečiai greičiausiai ne to pat dydžio. dar turi įtakos bendram vaizdui ir užpakalio dydis :D  man rodos NItės klubai platesni, tai dėl to ir pečiai netrodo tokie platūs

aina sau, kažkaip ne visai smagiai pasijaučiau čia aptarinėdama taip smulkiai svetimas figūras :ax:

kitas dalykas, aš visai ne specas, ir tai tik mano asmeninė nuomonė, kuri su kitų gal iir nesutapti

Matosi, kad ne specas :lol: aš gi visa didesnė už Lace ir klubais, ir pečiais. Ir ypač pečiais :lol: O prie plačių pečių ir ant plačios krūtinės ląstos jokie papai neatrodo dideli :bigsmile:

Atsakyti

Va, žiū koks geras piešinukas - trys moteriškės. Nei papų, nei šukuosenų, o matosi, kad moteriškės. Ir be to, jų figūros šiek tiek skirtingos :mirksiukas:

Čia svarbiausi yra taškai, žymintys pečių ir klubų sąnarius.  O "minkštosios" kūno dalys yra jau antrinis reikalas

Priedas  3b7e5bef73596cf2031a55ea97d253c3.jpg   21,02KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Norėčiau ta dešininė būt :D

Atsakyti

Norėčiau ta dešininė būt :D

Geriau ta su taše :D tos dešininės labai kojos trumpos.

Atsakyti

Geriau ta su taše :D tos dešininės labai kojos trumpos.

Vaa  :oh:  aš į klubus ir pečius spoksojau :D  kojų ilgio nepamatavau :lol:

Atsakyti

Na jau taip smulkiai išnagrinėjot Lace mezginius su visa jos figūra, kad neturiu net ką pasakyt. :)

Nors man tas ilgom rankovėm labai gražiai atrodo. Jei teisingai supratau, tai jį žadi ardyt. bet gal pavadinimuose susimaišiau.

Aš tai sėdžiu kažkokia pilna nerimo.  Vakar apturėjau šiokio tokio streso. Nieko blogo, gal net kaip tik gero, bet vis tiek turėjau progos nusivilti ne tik savo  figūra, bet ir kitokiose srityse. Ir suprantu, kad viskas kvaila, nereikšminga, nieko neatsitiko ir net neverta apie tai galvoti, o ką ateityje darysiu nebūtinai viskas pavyks gerai, bet  ir neturiu taip būti, bet vis tiek negaliu nusiraminti.

Atsakyti

Nu jo ta dešininė ten aš esu :D su visom trumpom kojom

Atsakyti

Nors man tas ilgom rankovėm labai gražiai atrodo. Jei teisingai supratau, tai jį žadi ardyt. bet gal pavadinimuose susimaišiau.

Šitą ketinu ardyti  :) megztinis pats savaime ir man labai gražus  :wub:  bet jis gryno šilko, nežinau ar atsirastų dar viena berazumė, kuri bent užsiūlų savikainą jį nupirktų  :unsure: 

Atsakyti

kiek beje sumezgei?

Atsakyti