reik triusikų su petnešom
Žodžiu, tą Hvide megztinį matyt ardysiu Bet ką iš to šilko megzti - nebeįsivaizduoju
Ir iš viso - man kažkokia gili mezgiminė depresija ištiko
reik triusikų su petnešom
pralinksminai... tai tada yra bodžiai, kaip kūdikiams, arba triko
Nite, nu jo, gali būt, o man atvirkščiai...kur per klubus gerai, tai per liemenį reik per sprindį įsiaurint
Nite, nu jo, gali būt, o man atvirkščiai...kur per klubus gerai, tai per liemenį reik per sprindį įsiaurint
Tai siūna viską kažkokioms vidutinybėms, o mes taigi išskirtinai gražios
Labas rytas,
kokios moteriškos temos iš pat ryto
apie Lace bėdas.
tai vienas dalykas - pagrindinis- blogas horoskopas vakar skaičiau, tai taip ir rašė, kad bus bloga diena su blogom mintis apie save, visiška katastrofa, ir patarimas pakentėt kelias dienas- praeis
megztukuose nematau kažko labai blogo. palaidinė geriau atodo su džinsais, netgi sakyčiau visai neblogai.
megztinis man irgi neatrodo labai blogai. nebent tos meilės rankenos. bet čia griečiausiai visai ne megztinio bėda... apatiniai tramdomieji pataisytų tą reikalą, bet žinant figūra - mano ji iš esmės tokio pat tipo- reikia kelnaičių su petnešom, t.y. bodžio. taip, karšta, bet po megztiniu gal ne taip ir blogai.
kitas dalykas tikrai tokie laisvi rūbai su nuleistom rankovės linijom tikrai ne Lace tipo. reikai bent visualiai mažinti pečių plotį, o tą vaidmenį gerai atlieka statytos rankovės, t.y. ta linija ant petis.
Šarangės figūra kitokio tipo, dėl to jai tie trūsai ir laikosi vietoj.
apie liemenukus irgi tokios pat nuomonės. sunku rasti tinkamą bet kokio tipo ir sudėjimo, nu nes. visos mes individualios, ir sunku pritaikyti masinės gamybos. arba kaina kosminė.
Aš tai visada galvojau, kad problemos tik man, kad nieko nerandu tinkamo, o kūdenoms visko yra ir gražaus, pasirodo visoms bėdos, nu tai dabar taip gera pasidarė
Nors iš esmės labai skustis negaliu, daug gerų dalykų randu savo pievutėj net ir ant savęs, tik reikia kantrybės ir jokiu būdu neužsiprogramuot, kad ieškai to ar ano, nes kiekvieną kart staigmena ką rasi
kitas dalykas tikrai tokie laisvi rūbai su nuleistom rankovės linijom tikrai ne Lace tipo. reikai bent visualiai mažinti pečių plotį, o tą vaidmenį gerai atlieka statytos rankovės, t.y. ta linija ant petis.
Tai nori pasakyt, kad ir man nuleisti pečiai netinka
man tai neatrodo kad nuleistos rankovės platina pečius
aš apskritai niekad nematau to vizualaus kažkokio figūros gadinimo ar gerinimo ant rūbo
ai nu bet gal jau akiniams laikas, arba mano astigmatizmas reiškiasi kaip su 3D
Labus
Kaip man smagu, kad ir daugiau kas neranda paponešių
Aš su vaizdu.
Paprašiau kaimynkos, kad pademonstruotų mano bliuskas
s.jpg 412,49KB
0 Parsiųsta kartų
s2.jpg 478,26KB
0 Parsiųsta kartų
s3.jpg 345,92KB
0 Parsiųsta kartų
s4.jpg 604,01KB
0 Parsiųsta kartų
s5.jpg 604,48KB
0 Parsiųsta kartų
s6.jpg 525,18KB
0 Parsiųsta kartų
s7.jpg 634,68KB
0 Parsiųsta kartų
Man su tom figūrom tai kažkokia mistika. Pvz man atrodo, kad mūsų su Nite yra labai panašus figūros tipas, bet vat Nitei tokie saikingai oversiziniai nuleistom rankovėm megztiniai tinka. O ant manęs negražu kažkaip
O triusikai su petnešom yra ir net pati tokių esu turėjusi
Ristina, va, labai fainūs pečiai, bet kai graži/standartinė kaimynka, tai nieks nieko ir neplatina/nedidina ir pan
Blyn, kaip tingiu dirbt, net ir megzt užsinorėjau, kad tik nedirbt
Tai nori pasakyt, kad ir man nuleisti pečiai netinka
ne visai tą griežtai noriu pasakyti. tiesiog vizualiai atrodo geriau su linija, t.y. optiškai susiaurina.
o tinka tai viskas, su kuo gerai jautiesi