Nite kur tas trigrašis?
Ilgas labai dar teberašau
Ko gero po gilia iškirpte reikia vilktis kokią maikę kad išlystų, bet tada nežinau ar jinai išlaikys savo funkciją ištempimo linijų į aukštį
man kai labiausia laivelio tipo iškirptė tinka kažkaip nesusimąsčiau
bet su Tereza sutinku, tokio tipo apvalios Lace ne itin tinka
LT stanikų tiekėjai įsivaizduoja, kad nuo D dydžio visos turi nešiot minimaizerius jei nepatinka, tai pasiūlo porolono
jau nekalbu apie nerealų "nėrinių" grožį
O kelnaitės su paaukštintu liemeniu nepanaikina gelbėjimosi rato, o tik pakelia jį aukščiau, t.y. pakiša iškart po papais - reik dar vieno staniko
Vienžo - nėr gyvenimo nei su apatiniais, nei be jų
O dabar apie apie mezginius
Tą lapuotą be rankovių su džinsais nešiočiau ir džiaugčiaus prie džinsų tinka ir ilgis, ir plotis.
O apie Hvide tai galvojau patylėt - nes nu nežinau ką sakyt kažkas su juo ne taip
- ir ne gelbėjimosi ratai čia kalti
Žadu ir aš jį megzt pažiūrėsim kaip atrodys
Labas rytas
Dėl apvalių iškirpčių tikimo su jumis nesiginčysiu, bet ketinu jas ir toliau nešioti - man jos patinka ir aš su jomis sau patinku Trikampes iškirptes irgi mėgstu, bet gi negali būti visi rūbai vienodom iškirptėm.
O su visom kelnaitėm aukštintu liemeniu - mano figūrai jos netinka. kol kas man labiausiai pasiteisinęs reikalas - ištisinis "bodis", bet vasarą man su juo žiauriai karšta.
Džinsų aukštu liemenu (bet tikrai labai aukštu, kad baigtųsi iš karto po liemenuku) norėčiau. Bet niekada nesu tokių užtikusi, nebet nėščiosioms skirtų.
O visais kitais atvejais džinsai visada išryškins gelbėjimosi ratą...
Lace va kažką tokio tipo turėjo sesuo, tik ne tokio dydžio
Nite, triusikai turi būt iki pat liemenuko, tada nieko niekur nepakelia, turiu tokius Triumphinukus
Man jie nesilaiko ten Bet čia jau mano figūros problemos. Aš ir kelnių aukštu liemeniu nenešioju dėl tos pat priežasties - man jos nesueina ant liemens, o tos kur sueina, ant užpakalio maišais kabo