Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

su džinsais tikrai daug geriau ;)

Atsakyti

Prajuokinai  :D Nuskambėjo maždaug "nu jo, atrodai baisiai, bet galvojau, kad bus baisiau"...  :D

Žinok, man taip pažįstama...

Kiekvieną kartą, kai fotografuoju ant savęs kokį mezginį, visad susipykstu... :B ... su savim. Savaitgalį kokius keturis mezginius fotografavom :huh2: :oh:

O fotošopu norėčiau ir aš mokėt dirbt.

Vaiko prašiau kuo greičiau mokytis :D

Atsakyti

Sujuokinot su tais fotošopais 😆

Šiaip mano sesuo tokiam reikalui kai rinkes ja nervavo buvo atradus dzinsus aukstu liemeniu, nu ten su sagytem susisagsto, kaip su korsetu gaunasi, tikrai jokiu rinkiu is po megztiniu nesimatydavo

Sake patogus tik nezinau ar dabar tokiu buna

Atsakyti

Dar su džinsais savo Arabeską pasimatavau. Ar taip geriau?  :unsure: Ar vis tiek į nuostolius nurašyti?  :huh2:​  

11AAFA20-645A-4315-AEB4-57CE190A1C05_med

Geriau. Bet. Mano matymu, tau reikia vengti tokios formos iškirpčių. Keisčiau jas į V formos.

Ir. Keisčiau liemenėlę. Nes tas išsilavinimų nuvažiavimas į šonus labai "balioniškumo" prideda. (Pati šitą problemą turiu). Su tokiais turtais yra būtini pakietinimai iš šonų, kad krūtinė tavęs nedarytų gerokai platesnės, nei esi.  :4u: 

Atsakyti

Oi, Lace prajuokino su šoferišku įdegiu :). Sodyboj pasideginai savaitgalį, matyt :). Ale net neįdomiai viskas tvarkingai mėlyna :) O šiaip su džinsais ta bliuskė tau labai tinka. Megztinis irgi taviškas. Dėl rinkių  -suprantu, ale žinai, kad tik pati gali  sau padėti. Kai jau visai visai nebepatiksi sau - tikrai kažko imsiesi. Ar ne prieš dukros vestuves buvai metusi svorį?

Aš džiaugiuosi, kad pavyksta išlaikyti numestą svorį, nors dar vis dažniau nesąmonių pavalgau ir smegenis cukrum vis maitinu per visą stresingą mėnesį....

Eilinį kartą pasidžiaugiau, kad per muzikos mokyklos mokinę tenka nemokamai padalyvauti nebloguose koncertuose. Šiandien rumunų muzikos buvau, mano choristė turėjo pora rumuniškų dainų išmokti. Ale baisiai patiko saksofonistų kvartetas su V.Labučiu ir akordeonistų (mokytojo ir mokinio) kietas duetas, kojos pačios kilnojosi, tokia atgaiva dūšiai♥.

Atsakyti

Lace su džinsais  :super: o kito manau modelis tau netinka  :hmm: ir Terezza manau teisi  :mirksiukas: 

Atsakyti

Su liemenėlėm ant Lietuvos bėda  :oh: visų pagrindinių parduotuvių asortimentą jau mintinai žinau, nelabai ką turi pasiūlyti - arba “stanikai”, arba dydžio nėra... :unsure: internetu nematavus pirkti nenoriu, gi negrąžinama prekė... tai vat ir vargstu...

Atsakyti

pagaliau lyja ♡  

Atsakyti

Labas rytas,

Pila kaip iš kibiro... Mano vaikis šiandien išvažiavo į Vilnių, MB sakė, kad Vilniuje nelis :D

Lace, mano akim nors ir geriau prie džinsų, bet vistiek per ilga ir per laisva, tada sudaro tokį pižamos įspūdį... Gelbėjimosi ratams yra labai geri dalykai, jau esu rašius, kelnaitės aukštu liemeniu, aš pati žiemą visada naudoju. Dabar tai apmažėjo ratai, be to karšta, nors po suknelėm, jei kokia proga visada deduosi   :rolleyes:

O šiaip tai problema suprantama ir užjaučiama, nes man irgi labai gražu tokio stiliaus bliuskutės ir nuleisti pečiai, bet paskutiniai du mezginiai lygiai taip pat nevykę ir nurašyti, nors pvz šiandien apsirengiau "pirktinę" tokio tipo bliuskutę ir bent jau veidrodyje atrodau sau super, tik įdomu kaip fotkėse :D

Vakar vaikai su draugas išsivedė į stadioną, tai vėl sėkmingai mane išgelbėjo nuo megzimo...  :huh2:  Dabar oras ir noras labai tinkamas mezgimui, bet... kol grįžtu namo, tai noriu tik į kamuoliuką susivyniot pati  :D

Denim_top_LK_130_458_592_80_int_medium.j

5-2_medium2.jpg

simply-knitting-174-sian-brown-tshirt_me

DNewton_sweater_KPMIMG_0514_medium2.JPG

Hoss-Windfall4-pst_medium2.jpg

P5057021_medium2.jpg

P5057068-_bearb.__medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 17 gegužės 2018 - 07:49

Nu reik ir man savo trigrašį įkišt :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 17 gegužės 2018 - 07:50

Nite kur tas trigrašis?

Atsakyti

Apie trikampes iškirptes:

Jei iškirptė trikampė ir sekli - tu boksininkas, imtyninkas ar pan. Jei iškirptė gili - ruoškis, kad kas antram diedui šalia tavęs kažkas atsitiks su klausa :lol: neįmanoma susikalbėt :lol: gal ir nieko, jei nepasiruošei egzui žodžiu, bet jei tau tikrai reikia, kad tave išgirstų ...

Atsakyti