Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos. Koookios teigiamos jusu susitikimo nuotraukos. Ech.... Visos svyti tiesiog.

Restar, nu kaimukas stovi kaip stovejo. Kiema atkovojom, zole pjaunama kas savaite, tad yra kaimiskai grazi. Zemes ukio paskirties zolynai iki ausu, patiketi vienam ukininkui, tik krumus issivalyt reik, i miska dar nelindom, dar nezinom ka ten galim daryt, ieskau girininkijos. Darzo normalaus irgi neturiu, nu nes neturiu kada dirbt, paskui mazaji tenka nuolat lakstyt. Pasodinau tik zirniu, kelias cukinijas, veliau moliugai, melionai ir arbuzai. Prie namo irgi dar nelindom, per sias atostogas vyras turetu stoga keist. Ir siaip radom, kad po namo grindu lentom yra tiesiog zeme... ech, darbo daugiau nei planavom.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramintas: 16 gegužės 2018 - 08:28

jo, nuotaikos užtaisas puikus. :dan:

Ingridska turi talentą rimtus dalykus papasakoti taip linksmai......

su siūlais tai toks reikalas... nu aš taip lėtai mezgu, kad visai jokios skubos ir svarbaus reikalo dabar siūlams nėr. bet norėt tai noriu :hihihi:

Atsakyti

Oi oi kokį susitikimą vakar praleidau  :oh: 

Labas rytas 

Kerpena, suknelė ir labai spalvas moki surinkti  :super: 

Atsakyti

Aha, vakar apspangus apžiūrėjau Kerpenos skanumyną ir pamiršau parašyt. Man ta spalvų perėjimų magija ♥, o dar prisiminus, kad liną vyniojai visą iš vienos gijos... Ir dar toks organiškas tų raštų sudėliojimas... Galima sakyt, kad kaip visada aukštumoj, bet kiekvieną kartą vis kitaip nustebini kažkaip naujai. Tai va, kartais pagalvoju, kad gerai yra mylėti matematiką, nors man jau nelemta :).

Ramintas - tai turit nemažai to ūkio :bigsmile: , kad jau su laukais ir miškais. Pagarba. Ale kiekvienam savo.

Atsakyti

Sveikos, aga, kai kazkas kitas numezga ir man taip grazu tie siulo perejimai, o va pati pradedu isardau ir paimu vienspalvi :D

Atsakyti

Darau didarbi, pacia s saves juokas ima... Trecia diena stresuoju - pirma karta siunciu siunta per DHL i Amerike...

Atsakyti

Restar, kad jokios matematikos visiškai nebuvo čia. Kaip jau sakiau, visiška improvizacija. Sakyčiau, pati suknelė norėjo tokia gimti.

Nes kai noriu ką nors panašaus įgyvendint, ypač su spalvom, tai man paprastai nieko neišeina,

O čia rudens pabaigoje užėjau kažko į Lino namus.  Ar tik ne swapui lino atraižas rinkausi. Ir pamačiau tas linines sruogas. Pradėjau žiūrinėti ir tiesiog pačios sruogos man į rankas sulipo, spalvos savaime vienos prie kitų gulė. Parėjus namo jau taip norėjau iš karto tais linais  užsiimt. Bet prieš akis visa žiema, be to swapo dovaną gamnit pradėjau. Tai tik kovo pradžioje tie linai galų gale į rankas atėjo. O kai mezgiau tai irgi nieko per daug neskaičiavau, net raštus viršui, kai pamačiau kad skersuoja improvizavau iš galvos. Vienintelė vieta, kur matematiką panaudojau, tai skaičiavau, po kiek siūlus susisverti, kad kažkiek perėjimai išeitų. :)

Atsakyti

Kerpena,tu marginimų ekspertė ;) pamenu tavo vyrišką megztuką,merino suknelę,labai dailiai susimargina ;)

prasirūšiavau vakar vakare siūlus, begalvodama,iš ko jūrinį megzt :D 

Atsakyti

Vyro šįryt paklausiau, kaip nauja suknelė. Tai jis pažiūrėjo ir sako:

- Tavo stiliuj.

-O koks tas mano stilius?

- Besikeičiančių spalvų siūlai ir didelis vieno gabalo mezginys. :lol:

Atsakyti

- Besikeičiančių spalvų siūlai ir didelis vieno gabalo mezginys. :lol:

Super :D :super:
Suknelė+atlikimas+mergelė :super: ir vien vyniojimas viengijo lino vertas medalio :first:

Smagus pasimatymas buvo :bigsmile: aišku, kad baltai pavydu  :rolleyes: 

Atsakyti

Oi oi kokį susitikimą vakar praleidau  :oh:

Ar gali būti, kad apie 17:30 mačiau tave 7 troleibuse Žvėryne?

Atsakyti

Ne, negalėjai  :D  18 val. iš Subačiaus pajudėjau  :mirksiukas: 

Atsakyti