Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, nu super gerai. Tas spalvų perėjimas taip strategiškai gerai sudėliotas. Ir šiaip -tau tinka. Kas ten ką ir kada  puošia -nesiplėsiu-bet šitą nešiok.

oj ta mezgėjų vakarienė..... nereali. Nuo iki. Ačiū visoms. Padavėjui irgi atskiras :D 

Negaliu pamiršt tos Nitės babinos.... pasaugok man kokį gramuką vieną kitą, jei nesunaudosi....

Lace mezginių kruopštumas, malonus jausmas čiupinėti, net jei ir gamintoja nenešios....

qqtės spalvynas irgi nuotaiką keliantis

Kerpenos dėvimas megztukas irgi akis glostė

Liniuką pagaliau susitikau :D 

Ai žodžiu-bučkiai visoms

Atsakyti

Ingriduskos nepaminėjau, bet apie tai galima romanus rašyt.ateik dažniau :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos Malonu be galo be krasto susimatyt. Smagiausia yra tai kad jei nesimatai puse metu vistiek susitikus atrodo kad tik uzvakar visos issiskirstem. Taip kad tad bendravimas jau iauges sirdyse.

Kerpena ochooo ir suknia ir tau tinka ir ypac tie perejimai skanus su pavadinimais.

O del prisijuokimo nu tai kad jus kvykses. As pasakoju apie sirdies skausma jos juokiasi. Kaip as cia visada bunu juoko iniciatore tokia rimta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 15 gegužės 2018 - 20:49

Tereza, koks super kostiumėlis.  :wub:  Raw šilkas, gal čia tas laukinisšilkas? :hmm: Kaip jis elgėsi po skalbimo?

Kerpena, labai nusisekusi suknelė.  :wub:  Labai graži iškirptė. Kaip ją mezgei? Gal pagal kokį receptą?

Atsakyti

Nu tikrai nerealiai pasibuvom :wub:  Visos senokai matytos, bet tokios savos ir mielos :wub:  Ingriduska tai apskritai visiška atgaiva :wub: 

Mezginių papavydėjau ir toliau nemezgu :D​ 

Atsakyti

Tereza, koks super kostiumėlis.  :wub:  Raw šilkas, gal čia tas laukinisšilkas? :hmm: Kaip jis elgėsi po skalbimo?

Ačiū  :4u: 

Aga, laukinis šilkas. Po skalbimo pašvelnėjo. Netįsta ir nesitraukia. Šiek tiek skersavo, bet po skalbimo išsilygino.

Atsakyti

Kerpena, labai nusisekusi suknelė.  :wub:  Labai graži iškirptė. Kaip ją mezgei? Gal pagal kokį receptą?

Jokiu receptu nesivadovavau, visiška improvizacija. Mezgiau apvaliai nuo viršaus, Gal kokiose 5 rombų eilėse, išmezgiau dalines eiles, kad nugara gautųsi aukštesnė ir nekiltų kaklas atgal. Tai va, taip ir mezgiau matavimosi būdu.  Nuo liemens platinau šonuose, kas 10, 12 eilų, o paskui ir rečiau.

Atsakyti

Nu fainuolės jūs, gera, kad ir virtualiai pamatyt, o jausmą kvykesių pamačius Ingridushką itin nesunuku atgaivint :).  Sėdžiu išsišiepus :).

O aš persidirbau, o tada sėdau prie staklių ir užbaigiau visus 3 šalius. Turiu pasakyti, kad Droms Kid Silk stipresnis siūlas nei Midaros šilkmoheris - nei vienas nutrūkimas nenutiko po  12 kamuoliukų  :karsta: . Einu skalbt, kad ryt jau džiaugtis ir primatuot galėčiau :).

Atsakyti

O mes su Mantu Panoramoj pasitusinom po 21 val. Paskui ejom pesti iki sajudzio stoteles, paskui vaziavom visa viena stotele, o po to vaiksciojom terasa, per Baltaji tilta... Zodziu tik namo parejom... Reiks bandyt dar padirbt

Atsakyti

Labas rytas,

Labai smagus bliondinių meetas, tik Kerpena kaip skirtukas tamsus per vidurį  :D Truputį pavydas bambą griaužia... 

Kerpena, turi nerealų sugebėjimą iš bile ko pagamint įdomų, skoningą ir gerą daiGtą. Super suknelė  :super: Spalvų paletė gana įdomi, pati gal net nesugalvočiau taip, bet labai skaniai žiūrisi.

Aš pralaužiau vakar mezgimo ledus, prisėdau prie bruolio, labai jau užpakalis svyla... reiks dar ir šiandien prisėst...

Atsakyti

Negaliu pamiršt tos Nitės babinos.... pasaugok man kokį gramuką vieną kitą, jei nesunaudosi....

Žinoma, žinoma :D kai tik užsimanysi, iškart sakyk.

Aš artimiausiu metu iš jos nieko neplanuoju, duosiu tau pirmai pavyniot  :mirksiukas: ten tikrai mums abiems užteks :ax:

Labai smagus bliondinių meetas, tik Kerpena kaip skirtukas tamsus per vidurį  :D Truputį pavydas bambą griaužia... 

O aš tai su fonu susilieju :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 16 gegužės 2018 - 07:38

Labas rytas  :4u: 

Katuk, aš tokios spalvos rogutinio merino turiu pasidalinamą kiekį  :rolleyes: 

Labai gerą energijos užtaisą vakar gavau  :wub:  :wub:  Šiandien taip lengvai kėliausi ir darbe nuotaika puiki  :victory2: Faina, kad esate ir kad mane likimas su jumis suvedė  :4u: 

Mezgimo fronte užtai ištikusi krizė - nebeturiu jokio (net budinčio) mezginio  :oh: Ir blogiausia, kad ir idėjų, ką megzt, lygiai nulis  :unsure: Siūlų visokių vasarinių turiu, o ką iš jų megzt - nežinau...  :oh: Ir blogai su tuo jaučiuosi...

Atsakyti