mane vėl ant inkaruotųjų ar kažko jūrinio traukia
Olaiva, tas pirmas koks gražus, toks ne minimalistiškas (kurie man labiausiai patinka), bet labai spalviškai ir raštiškai skaniai žiūrisi ♥.
man trečias labai viliojančiai atrodo,na gal neužšoks ant virbalų,nes neturiu tokiu spalvu šiai dienai guolyje
Terezza, gražus kostiumėlis. O ta virvutė, kokia įverta/įmegzta? Ar tik taip ant viršaus surišta?
Virvutė ant viršaus. Nes palaidinę ant džinsų ketinu palaidą nešiot.
Terezza, retai ateini, bet su trenksmu Labai gerai atrodai - virvelės, skeltukai ir baaatai
Dėkavoju
Terezza, nors ir prasta foto, bet bendras vaizdas geras. O dar šilko jausmą įsivaizduojant... Toks gėrių gėris vasarai - paprasta, laisva, bet oi, toli gražu, ne prasta. Nors kai įsivaizduoju tiek mezgimo... net man gaila tavo laiko . Taigi mašina čia kaip griet buvo galima susisukti. Kas moka .
Šilkas raw, tai toks truputį kandantis, dar su kažkokiais juodais plaukeliais. Tai čia vos ne atgailautojos ašutinė gaunasi
Va, labai pasistengiau tuos juodus kutentojus nufotografuot.
O nuvirbalavau per maždaug 6 savaites. Nemažai laiko, bet neturiu jokios brolistės šalimais.
Atvažiavau į Panoramą, apėjau Manami - nei didelių stalų, nei šviesos ... Išėjau ir stoviu
Ir čia priėjo Ingriduska
Nežinau kaip kitos, bet aš prisižvengiau pusmečiui į priekį Ačiū tau, mieloji, už gerą nuotaiką ir kitoms už smagią kompaniją
Ir qqutės drakiui ačiū už dosnumą
5FC1929D-1345-4E99-BE17-C2C9E202A73C.jpeg 118,25KB 0 Parsiųsta kartų
ir man buvo labai smagu visas pamatyti ypač pražuvėlę Ingriduską
Grizau
Nu tikrai smagu buvo, zandikaulius vis dar skauda nuo juoko ir vistiek dar sedziu isisiepus
Nite ir tavo drakiui aciu 🤗
Kazko paskutiniu metu mano drakius irgi nekusta ne be sektos drakiu pagalbos
Nu ir ka, apsivilkau geltona maike, uzsidejau geltona eiliu skaiciuokli, susidejau geltona vilna iki ziemos ir toliau mezgu geltona kiseneta
Nu ir ka, apsivilkau geltona maike, uzsidejau geltona eiliu skaiciuokli, susidejau geltona vilna iki ziemos ir toliau mezgu geltona kiseneta
Saulutė tu
Man tai nuo juoko ne žandikaulius paskaudo, o gerklę užspazmavo. Bet dabar jaučiuosi, kaip pirtyje išsivanojus, - tokia atgijus.
Koks geras metų laikas. Net po darbo ir ilgos mezgėjų sriubos, grįžusi randi šviesą ir gali suorganizuoti mezginio fotosesiją tradiciniam nešvaraus balkono kampe.
Terezza, man labai gražu tos mėlynos šiukšlytės. O tie juodi tai nepatiktų.
Tai va, mano lininis raizgalas išėjo tikras sluoksniuotas pyragėlis - prasidedantis nuo kremo, pereinantis į karamelę, po to į šokoladą ir užsibaigiantis spanguolių uogiene
Na o aš ne qqte, suknelių nepuošiu, bet sakyčiau pakenčiamai išėjo.
Pirminis planas buvo megzt lygiai, bet kadangi linas skersavo, tai sukausi, kaip užėjo ekspromtu.
Jau sakiau, kad tas raštas nuo pažastų žemyn toks paprastas - perliukas, kas antra eilę besikeičiantis su lygiuoju raštu. Bet taip man sunkiai mezgėsi, kol įsivažiavau. Net ir įsivažiavus kartais susipainiodavau, kurią eilę mezgu.
Kerpena nugis labai skanus pyragelis atrodo