Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ruošiuosi valgyt kai valgau man daug vietos reikia. O tamsos ir prieblandos šiaip nemegstu.net nemegzdama 😀

Nu ir dar reik skirt dvi sąvokas : reikia ir noriu. Reikėt tai nieko man nereikia, o va noriu daug ko 😁

Atsakyti

Oi, Qqutė prajuokino, įsivaizduoju, kiek tu valgai, kad daug vietos reikia :D. Ateina stora Qqutė ir užsisako 5 patiekalus :D. Nepyk, fantazija suveikė. Bet jo, faina, kai nereikia sėdėti kumpiais susiglaudus ir valgyt kaip žvirbliui ant kampelio. Jeigu netyčia vyras anksti grįžtų, gal net aš atsibelsčiau, pasvajoju, bet neplanuoju...

Terezza, nors ir prasta foto, bet bendras vaizdas geras. O dar šilko jausmą įsivaizduojant... Toks gėrių gėris vasarai - paprasta, laisva, bet oi, toli gražu, ne prasta. Nors kai įsivaizduoju tiek mezgimo... net man gaila tavo laiko :). Taigi mašina čia kaip griet buvo galima susisukti. Kas moka :).

Ramintas, tai kaip jūsų ūkis? Ar pasiteisino svajonės? Kai kokį medį ar gėlę pasisodint, tai man trūksta ploto, bet kai reikia apeit viską, tai užtenka ir tų beveik  7 arų sočiai.  Ir to pjovimo pakanka, kol prasisukioja tarp visokių augaliukų, lysvių... Tai aš būčiau nieko prieš, kad žolė lėčiau augtų :D.

Mano dienotvarkė: 05.30 - išleistuvės darželyje, 05.31 - išleistuvės mokykloje, 06.01 - dičkio tėvų ir vaikų "suvažiavimas" sodyboje :). Reikia imt laisvą savaitę. Nu ten kokių koncertų neįskaičiavau jau :), tik baika dabar kas beliko, visokie ten dokumentai 3 vaikams į mokyklas, gydytojų lankymai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 15 gegužės 2018 - 13:08

Restar o tam kad daug vietos užimtum visai nebūtina nei daug valgyt nei būt storam :P matytum kiek mano vaikis vietos prie stalo užima, daugiau nei mes su Mb kartu sudėjus :D

Atsakyti

Ane??? Net neįsivaizduoju kaip :). Matai, kai mūsų daug, tai įpratę talpintis glaudžiau. Šiaip telpam  6, ale kai reikia ir  10 susitalpina prie to paties stalo :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 15 gegužės 2018 - 13:43

Sveikos,

eiline skara... Panoramoj siandien busiu, bet, deja dirbsiu...

41405533394_6b377a332c_z.jpg

Atsakyti

Ligvtia, šita tokia potankė, nu ta prasme, tankiau sukalta :D

o negali darbo su malonumais suderinti :D  jeigu jau būsi vietoj

Atsakyti

Labai gaila, planai pasikeitė  :(​ 

Atsakyti

Ligvtia, šita tokia potankė, nu ta prasme, tankiau sukalta :D

o negali darbo su malonumais suderinti :D  jeigu jau būsi vietoj

Nea :( jau tyliai dziaugiausi, kad atvaziuosiu ir vakar gavau is tu mano papildomu darbu, kad vistik dirbsiu. .. 

Atsakyti

Labai gaila, planai pasikeitė  :(​ 

nu gaila. kažkas netikėto?

Atsakyti

Ai, o skara, gal kad rastas toks, tankesne atrodo. Nes standartiskai dropsu moherai 3.5 virbalai. Ir sakyciau net laisviau pavariau skubedama, nes ziema is tiek pat motyvu 10cm mazesne gavosi

Atsakyti

Planai pasikeite sesei, o ji veza mane.

Atsakyti

Ligvita, gražios tavo skaros, ypač baltos, o jų daug paskutiniu metu.  Nors man moherinė skara tikriausia durtų kaklą.

Atsakyti