Ruošiuosi valgyt kai valgau man daug vietos reikia. O tamsos ir prieblandos šiaip nemegstu.net nemegzdama 😀
Nu ir dar reik skirt dvi sąvokas : reikia ir noriu. Reikėt tai nieko man nereikia, o va noriu daug ko 😁
Oi, Qqutė prajuokino, įsivaizduoju, kiek tu valgai, kad daug vietos reikia . Ateina stora Qqutė ir užsisako 5 patiekalus . Nepyk, fantazija suveikė. Bet jo, faina, kai nereikia sėdėti kumpiais susiglaudus ir valgyt kaip žvirbliui ant kampelio. Jeigu netyčia vyras anksti grįžtų, gal net aš atsibelsčiau, pasvajoju, bet neplanuoju...
Terezza, nors ir prasta foto, bet bendras vaizdas geras. O dar šilko jausmą įsivaizduojant... Toks gėrių gėris vasarai - paprasta, laisva, bet oi, toli gražu, ne prasta. Nors kai įsivaizduoju tiek mezgimo... net man gaila tavo laiko . Taigi mašina čia kaip griet buvo galima susisukti. Kas moka .
Ramintas, tai kaip jūsų ūkis? Ar pasiteisino svajonės? Kai kokį medį ar gėlę pasisodint, tai man trūksta ploto, bet kai reikia apeit viską, tai užtenka ir tų beveik 7 arų sočiai. Ir to pjovimo pakanka, kol prasisukioja tarp visokių augaliukų, lysvių... Tai aš būčiau nieko prieš, kad žolė lėčiau augtų .
Mano dienotvarkė: 05.30 - išleistuvės darželyje, 05.31 - išleistuvės mokykloje, 06.01 - dičkio tėvų ir vaikų "suvažiavimas" sodyboje . Reikia imt laisvą savaitę. Nu ten kokių koncertų neįskaičiavau jau , tik baika dabar kas beliko, visokie ten dokumentai 3 vaikams į mokyklas, gydytojų lankymai.