Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

lace daili,antra bus tobulesnė ;) nes jau žinai,ką patobulintum. tik tas lapelis ant užupakalio :D ar tau jis būtinas antram dublyje bus ? :D

Užupakalio lapelis - nepasiteisinusi razinka  :D​ 

Atsakyti

Aš irgi be mezginio.

Bet nieko, manęs tas neslegia, norų eilė ilga, yra iš ko rinktis.

Atsakyti

Labas rytas :)

gaiviai purškia. smagu, lietaus labai reikia :) normalaus ne purškiančio :) atvėsimas nebaisu, turiu gi daug megztukų nepravėdintų dar :D

panoramoj gal pas kiniečius viršuj?ten stalu didesniu yra, nors man tinka bele kur, svarbu kompanija

Atsakyti

o man klausimas kas mezgėt iš siųlo galo ir Ito kinu šilko?katras fainesnis? ar jie panašūs?

drakius nori šilko :D

Atsakyti

O kiniečiai, tai čia Gan bei? Ar kažkas kito yra?

Nes aš Panoramoj, tai tik per mezgėjų susitikimus ir esu buvus [paskutiniu metu, turiu galvoje kavines, tai nieko ten nežinau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 15 gegužės 2018 - 08:00

aš tai žinau tik gan bei :) nes gi labai "toli" man panorama irgi per mezgėjų mytus tik apsilankau

Atsakyti

o man klausimas kas mezgėt iš siųlo galo ir Ito kinu šilko?katras fainesnis? ar jie panašūs?

drakius nori šilko :D

Iš siūlo galo šilko mezgiau tik pavyzduką, o Ito kinu mezgiau vakar baigtą megztuką  :rolleyes: mano kuklia nuomone, siūlai labai panašūs tiek storiu, tiek išvaizda, tiek faktūra. O ir kaina labai panaši...

Jei kartai pavyks šiandien prisijungti, atnešiu savo šilkinuką pačiupinėti.  :) 

Atsakyti

Kad lietaus reikia surinku, bet galejo ne siandien  :D 

Lace gaila, kad tau bliuskute nelimpa.

Atsakyti

O kiniečiai, tai čia Gan bei? Ar kažkas kito yra?

Yra dar Manami, irgi rytiečiai :D

Atsakyti

aha paskaičiavau, metražas abiejų tas pats

siūlo galo šiek tiek pigiau ir spalvų man tinkamų daugiau

bet labai norėčiau pačiupinėt, nes jei pirksiu megsiu dvigubu, tai išeiga didesnė, nebus pigu, nepačiupinus gal tiek to

tik atsiminiau kad kažkada kai pirkau virbalus iš narplioju lt. gavau siūlų įvairių gabaliukų, berods ir šilko tenai buvo :hmm:

Atsakyti

aha paskaičiavau, metražas abiejų tas pats

siūlo galo šiek tiek pigiau ir spalvų man tinkamų daugiau

bet labai norėčiau pačiupinėt, nes jei pirksiu megsiu dvigubu, tai išeiga didesnė, nebus pigu, nepačiupinus gal tiek to

tik atsiminiau kad kažkada kai pirkau virbalus iš narplioju lt. gavau siūlų įvairių gabaliukų, berods ir šilko tenai buvo :hmm:

Aš tą Ito kinu su kažkokia akcija pirkau, tai kaina gavosi labai panaši, be nuolaidos siūlo galo šilkas pigiau 

Atsakyti

Sveikos, vyras anksti į Kėdainius išvažiavęs, likau be mašinos, tai vedžiau dukrą į darželį. Ogi gatvėm teka pieno upeliai, šaligatviai - kaip duonos riekės, pateptos sviestu (žiedadulkės sulytos į geltonus lopelius) :bigsmile: . Tikrai reikėjo lietaus, nors tiek, nes matau, kad kur nupjauta žolė, tai ruduoja jau... (Aišku, aš tikėjausi, kad savaitgalį nupjautos žolės nereikės vėl pjauti kitą atvažiavus :D).

Vakar vakare sumezgiau 4 kamuoliukus moheros ir dar biškį :). Turiu planą sumegzti visus 12 iki penktadienio, kai grįš kaimynė iš Ispanijos. Vakar sakė, kad ten šalta, sėdi su striuke :ohmy: .

Geriausia, kai Siūlo galo šilkas būna su nuolaida ;), aš taip pirkau, ir dar siuntimas nemokamas buvo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 15 gegužės 2018 - 09:15