lace daili,antra bus tobulesnė ;) nes jau žinai,ką patobulintum. tik tas lapelis ant užupakalio ar tau jis būtinas antram dublyje bus ?
Užupakalio lapelis - nepasiteisinusi razinka
o man klausimas kas mezgėt iš siųlo galo ir Ito kinu šilko?katras fainesnis? ar jie panašūs?
drakius nori šilko
Iš siūlo galo šilko mezgiau tik pavyzduką, o Ito kinu mezgiau vakar baigtą megztuką mano kuklia nuomone, siūlai labai panašūs tiek storiu, tiek išvaizda, tiek faktūra. O ir kaina labai panaši...
Jei kartai pavyks šiandien prisijungti, atnešiu savo šilkinuką pačiupinėti.
aha paskaičiavau, metražas abiejų tas pats
siūlo galo šiek tiek pigiau ir spalvų man tinkamų daugiau
bet labai norėčiau pačiupinėt, nes jei pirksiu megsiu dvigubu, tai išeiga didesnė, nebus pigu, nepačiupinus gal tiek to
tik atsiminiau kad kažkada kai pirkau virbalus iš narplioju lt. gavau siūlų įvairių gabaliukų, berods ir šilko tenai buvo
aha paskaičiavau, metražas abiejų tas pats
siūlo galo šiek tiek pigiau ir spalvų man tinkamų daugiau
bet labai norėčiau pačiupinėt, nes jei pirksiu megsiu dvigubu, tai išeiga didesnė, nebus pigu, nepačiupinus gal tiek to
tik atsiminiau kad kažkada kai pirkau virbalus iš narplioju lt. gavau siūlų įvairių gabaliukų, berods ir šilko tenai buvo
Aš tą Ito kinu su kažkokia akcija pirkau, tai kaina gavosi labai panaši, be nuolaidos siūlo galo šilkas pigiau
Sveikos, vyras anksti į Kėdainius išvažiavęs, likau be mašinos, tai vedžiau dukrą į darželį. Ogi gatvėm teka pieno upeliai, šaligatviai - kaip duonos riekės, pateptos sviestu (žiedadulkės sulytos į geltonus lopelius) . Tikrai reikėjo lietaus, nors tiek, nes matau, kad kur nupjauta žolė, tai ruduoja jau... (Aišku, aš tikėjausi, kad savaitgalį nupjautos žolės nereikės vėl pjauti kitą atvažiavus ).
Vakar vakare sumezgiau 4 kamuoliukus moheros ir dar biškį . Turiu planą sumegzti visus 12 iki penktadienio, kai grįš kaimynė iš Ispanijos. Vakar sakė, kad ten šalta, sėdi su striuke .
Geriausia, kai Siūlo galo šilkas būna su nuolaida ;), aš taip pirkau, ir dar siuntimas nemokamas buvo.