Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, gražu :wub:  Aš irgi šitą dabar mezgu.

Qqtės suknia pagaliau nesukėlė pavydo :angel2:  Matyt ir man nertų suknių nemeilės periodas :P 

O va Ristinos megztinis be priekaištų :4u: 

Rytoj į sriubą galiu vėluot. Baisiai rimtas auditas laukia.

Atsakyti

Lace o tu gal irgi ateisi?

Ana karta tiek lekiau virbalu kad net babinas pamirsau

Atsakyti

Rodausi savo eksperimentinį gaminį  :rolleyes:  

Be reikalo kimbi :D prie savęs ir savo bliuskės :wub:

Viskas gerai, puikiai guli ir tinka tau :D Aš tik trumpinčiau kokiais 3-4 cm  :ax: 

O kad tau pačiai nepatinka, tai čia kita istorija :D čia kaip aš ir suknelė  :lol: net ir pačiai gražiausiai suknelei aš per graži  :lol: 

Atsakyti

Lace bliuskė :super:

Su riberio pagalba mezgei ar be?

Atsakyti

Lace bliuskė :super:

Su riberio pagalba mezgei ar be?

Aš su riberiu kažkaip nesusidraugauju, net nepagalvojau apie jį...  :oh:  nors dabar įsivaizduoju, kad su riberiu būčiau greičiau prasisukusi :unsure: 

Lace o tu gal irgi ateisi?

Ana karta tiek lekiau virbalu kad net babinas pamirsau

Nežinau dar  :unsure: 

Be reikalo kimbi :D prie savęs ir savo bliuskės :wub:

Viskas gerai, puikiai guli ir tinka tau :D Aš tik trumpinčiau kokiais 3-4 cm  :ax: 

O kad tau pačiai nepatinka, tai čia kita istorija :D čia kaip aš ir suknelė  :lol: net ir pačiai gražiausiai suknelei aš per graži  :lol: 

Neišeitų patrumpinti. Uodegos lapukas per žemai  :huh2: 

pabandysiu kokį kartą išeit su ja į žmones  - pažiūrėsiukaip jausiuos... :hmm: 

Atsakyti

Lace, aš irgi tos nuomones, kad arba ilgoka arba ne prie sijono, bet šiaip viskas super! 

Atsakyti

Labas rytas, 

nu ir reikėjo šiandien lyt  :oh: 

Kurioje vietoje Panoramoje susitinkam?

Atsakyti

Labas rytas,

Lace, labai dailiai numezgei. Detalės, apdaila - tiesiog tobulos. Nors sutinku, kad bendras vaizdas nėra labai tobulas. bet net neturiu net įžvalgų, kas pagerintų. Bet nėra ir blogai, kad nebūtų galima nešioti.

Nertoms suknelėms irgi kažkaip abejinga, bet sutinku, kad ant qqtes, kaip ir ant Lace dukros viskas gražiai atrodo :super:

Pabaigiau vakar savo lininį sluoksniuotą pyragėlį. Norėjau šiandien ateiti į mezgėjų sriubą apsirengus. Bet neišdžiuvo. Bandžiau dar ryte fenu padžiovint ir jau buvau apsirengus, bet supratau, kad vis tiek drėgmės turi, tas drėgnas linas tįsta į visas puses. kur patempi ir gali taip nutikti, kad po darbo dienos ne tik į sriubą negalėsiu eit, bet ir iš vis iš darbo išeit. :hihihi: Tai pakabinau atgal džiūti. :) Pristatymas atidedamas

Mane irgi domina vieta Panoramoj. Valanda,  jei teisingai atsimenu - 17:30.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 15 gegužės 2018 - 07:26

Labas rytas suraitytas,

Vakar su vaikais pasportavom stadike vakare, tai šiandien jaučias seni kaulai, bet kaip reiktų bent kas antra diena taip rimčiau pajudėt... nors jau stengiuosi bent pasivaikščiot vakarais. 

Man visai nieko, kad lyja, labai jau reikėjo lietaus, o dar laimei, lyja ramiai :)

Gal kas gali rekomenduot fainą vietą prie ežero su kokiais nuomojamais namukais, tačiau ne už Palangos kainą :D

Atsakyti

Kai pas mus, tai net nepasakyčiau, kad lyja. Truputėlį dulkia. Nebent dar įsilis. Ryte, kai išėjau, tai tik dulkių kvapas sukeltas buvo. :)

Atsakyti

labas iš ryto,

kaip reikia gero lietaus... kad geltonas mašinas nupraustų :D ir lysves gerai atmirkytų,nes vos knablius jau įlenda :D

lace daili,antra bus tobulesnė ;) nes jau žinai,ką patobulintum. tik tas lapelis ant užupakalio :D ar tau jis būtinas antram dublyje bus ? :D

susisukau ir aš jai siūlus,bet plonytė viskozė,ilgai turbūt žaisiu su šita bliuskele :)

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

šįryt pabandžiau apsirengti savo naują bliuskę ir supratau, kad vis tik su ja nesijaučiu gerai.  :unsure:  O tai pats tikriausias požymis, kad drabužis nebus nešiojamas.  :oh: Žodžiu, šitas daiGtas ieško naujos šeimininkės...  :ax: 

Vakar baigiau dar vieną megztuką  :victory2: šitas atrodo, kad bus nešiojamas  :wub:  bet staiga likau be mezginio  :unsure: 

Atsakyti