Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

:)

Ką darau? Ogi einu vaikščioti, kai sugebu prisiversti, geriu arbata su jonažolėmis ir viskuom kuom, no nervų vadinasi, geriu magnį ir vitaminą B6. 

Turbut zinai, bet primenu, kad jonazoles gali gert tik saltuoju metu laiku. Dabar pats tas. Kol nera aktyvios saules. Nes jonazoles su ja  reaguoja ir gali nudegint akiu tinklaine. As vasara negalejau gert, neleido gyd.

Atsakyti

Niuma jo,teoriskai zinau kad reikia gert tas omegas, vandens tai geriu..nu bet man atsimint isgert viska tai oj...dabar panangina vartoju del tachikardijos, veikia bet dar ka nors atsimint isgert baisiai sunku, nepareiginga as papildu atzvilgiu.beje klausinas Abelo kiek laiko ta panangina vartot galima..tyrimu aisku nesidariau bet jau nesibaladoja stipriaii sirdele..

Dontstop sumezgiau 8 su trupuciu alpakos 3 nr virbalais

Dydis  mano koks 34 virsuj ir 36 apacioj

Atsakyti

Olaiva, as kompe turiu. Imesiu. Kai vyrui mezgiau dryzuota, ieskojau ilgai modeliu.

Atsakyti

tikrai kitokius megsta,bet gi normalu ;)

maniškio stilius minimalistinis,vienspalvis,su kuo mažiau vikruntasų.tik aš norėčiau tokių pečių:

005_medium.JPG

42121f00ffc451d0c288e11c1f28cbd4_M_mediu

ng_men_geoffroy_lg_medium.jpg

Atsakyti

Dontstop sumezgiau 8 su trupuciu alpakos 3 nr virbalais

Dydis  mano koks 34 virsuj ir 36 apacioj

Ačiū  :4u:  Jetau, reikia imtis alpakos jau  :blush-anim-cl:  Suknelei nesiryžčiau dar (po nesenos nesėkmės), bet bent megztukui  :rolleyes:

tikrai kitokius megsta,bet gi normalu ;)

maniškio stilius minimalistinis,vienspalvis,su kuo mažiau vikruntasų.tik aš norėčiau tokių pečių:

Su viduriniu tvidiniu kaip tik family look prašosi  :victory2:​ 

Atsakyti

Sveikos,

Priedas  nertas1.jpg   78,5KB   4 Parsiųsta kartų

Priedas  nertas2.jpg   60,47KB   3 Parsiųsta kartų

Priedas  nertas3.jpg   78,98KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

man tas pirmas zalias seniai ramybės neduoda..kada nors, nu negreitai norėčiau nusinerti tokį pavasariui pvz nešioti, nu bet kokie siūlai tiktų kažin

Atsakyti

Priedas  vyr.jpg   192,42KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  vyr1.jpg   186,13KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  vyr2.png   697,66KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

daug dryžuotų pas mane, pasirodo

Priedas  vyr2.jpg   67,49KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  15466_773862432680126_3555332872996358951_n.jpg   70,93KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  vyr7.jpg   48,51KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas,

Tai aš taip ir neupratau, ar kažką prijungti prie žuvų taukų užsakymo? :unsure: Parašykit man AŽ, jei kažkas tikrai norit ir ilgai nelaukti, noriu šiom dienom užsakinėti.

Aš sau visada imu tris pakuotes po 360 kapsulių, gaunasi 92 svarai. Ir mano šeimai ramu kokiems 5 mėnesiams. Pagooglinau - lietuviškose vaistinėse viena pakuotė kainuoja 75 eurus. :blink:  :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 08 vasario 2017 - 08:56

Labas rytas,

Nu Ingriduska,, pas tave kažkokie kraštutinumai. vėžys :oh:  iškart. žmonės su skydliaukės bėdom visą gyvenimą tąsosi ir tiek. nors kartais nežinai, kas geriau....pvz depresija ar skydliaukės bėdos... aišku, vienas su kitu kažkiek susiję, nu bet, man rodos skydiaukės pokyčius lengviau sukontroliuot.

žodžiu, visos eisim tirtis :D  beveik visos. bet kiek pamenu, bet kokiu atveju , kažkurie ten tyrimai dėl skydliaukės yra mokami :hmm:

Olaiva, pavyzdukų

4b1daa2388bd3ad2c45f9c6c0f545fc4.jpg

63c4f27b917299cfb2534b1fd9434345.jpg

b8cf58186f852564e1dfcf0e85839e6c.jpg

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Aš periodiškai tiriuosi skydliaukę. Kadangi visada rezultatai būna beveik ant ribos, tai kartą per metus liepia pasidaryt. Bet kai tik profilaktiškai, tai sunkubprisimint/prisiverst. Bet dėl visokių nusiskundimų širdimi, ar dėl kokių tinimų visada pirmiausia siunčia ps endokrinologą, tai ir tyrimai gaunasi beveik reguliarūs. Beje, iš tikrųjų mokami.

Atsakyti