Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba  :karsta: 

vasara ir pas mus -26 silumos, tai laikas leidziamas kieme.. verkia mano mezginiai.

Praleidau Zuviuko kresla su staleliu.. spalva kokia  :wub: o stalelio turinys butu pas mane greit isnesiotas  :D 

Qqte studencioke vilioke  :D 

Atnesu pietus - vistienos pyragas, kas mesos nevalgo- tam pomidorai su feta  :D 

81a42d2dc31d.jpg

Kol mazoji miega einu pasikavint ant saulutes ramiai.. be lakstymo paskui  :D 

Atsakyti

Priedas  addi-35mm-5vnt-aliuminiai-20cm-201-7.jpg   25KB   0 Parsiųsta kartų

Ar kuri nors bandėt šiuos virbalus? Patogūs? :hm:

Atsakyti

Sveikos, 

Qqute, man tavo jupkė net labai graži, o ir modelis puikus😃kažko tokio simply ir aš norėčiau. o tu ratu ją nėrei? 

Ristinos megztukas liuks, jei jau iš savo daržo turėčiau pasisakyti, tai gal kiek platesnio sau norėčiau,  nu bet žinau, žinau ne pageidavimų koncertas😃

Rasyt, wow 👀dalykis receptu, noriu ir aš to pyrago!!!

Atsakyti

Rodausi savo eksperimentinį gaminį  :rolleyes:  

250C4D08-357C-4D3B-87A1-9B2240F31CAA_med

67A195FA-D5A0-4DB4-A8EB-58DFEC39C961_med

B8091854-8199-444A-9801-03A7E18E103C_med

7A6343D6-4236-4715-98BC-A5AEB6132742_med

Atsakyti

Kapseika pusraciais as ja neriau, ta prasme viena eile is gerosios puses kita apsisuki ir vel ratu tik is blogosios

Nu bet jo siaip is principo ratu

Atsakyti

Lace  :wub: atlikimas nugriuvimiskas.. kada nors.. gal.. ir is ivaldysiu toki grazu mezgima  :rolleyes:  :D 

Kapseika, receptas is A.J ir A.I knygos “Gal pavalgom” tik as kaip visada leidziu sau paimprovizuoti.. tai nuo manes i pyraga ikrito svogunai ir feta  :D ir kalakutas pavirto vistiena .

d4d4ebf99e54.jpg

Atsakyti

Lace nu but grazu ir ant taves jei but platesne arba trumpesne bent jau..ar bent jau prie kelniu, prie sijono ne kazka 😀

virbalavai ar mašina mezgei?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 14 gegužės 2018 - 18:16

attachicon.gif[url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=254522"]addi-35mm-5vnt-aliuminiai-20cm-201-7.jpg[/url] Ar kuri nors bandėt šiuos virbalus? Patogūs? :hm:
Mano kukliu supratimu turetu buti patogu  :hmm:  norveges slave tuos virbalus kai pasirode pardei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 14 gegužės 2018 - 18:16

Lace nu but grazu ir ant taves jei but platesne arba trumpesne bent jau..ar bent jau prie kelniu, prie sijono ne kazka 😀

virbalavai ar mašina mezgei?

Oi ne...  :nono:  su jos ilgiu ir plociu viskas tvarkoj  :ok: ilgį ir plotį pataikiau lygiai tokį, kokio norėjau... :mirksiukas: visi mano oversiziniai bandymai patyrė visišką fiasko - dabar jau tikrai žinau, kad ne man tokie rūbai  :oh: 

mašina mezgiau... tam rašto išrankiojimui nuėjo gerų 10 valandų darbo  :oh: 

Atsakyti

Lace - nu graži bliuzė :4u: . Net nelabai suprantu, kas ten tau nepatinka. Man tik biškį juokingas lapas ant uodegos :). O tai tu save su kokiom statytom rankovėm ar reglanu labiausiai matai? Aš sau turbūt nesu tokia kritiška, vis dar svajoju apie tokią, kaip Ristinos žalia ir dar Summer mano planuose (https://www.ravelry....brary/summer-11). Tik nežinau, kurio penkmečio...

Atsakyti

Jo ta summer ir mano planuose

Sios vasaros jei spesiu per suknias ir vaikiskus megztalus

O tu gal jos aprasyma turi ar is akies planuoji?

Atsakyti

mašina mezgiau... tam rašto išrankiojimui nuėjo gerų 10 valandų darbo  :oh:

Uff visa laime, nes jau uzpavydejau tokio lygaus mezgimo

Bet tie lapeliai tai labai simpatiski

Atsakyti