Sveikos,
manęs laukia sunki savaitė, bet po savaitgalio, kaip ir Šarangė, irgi nieko neprisimenu, ką padaryt reikia
. Gerai, kad kol kas viena darbe, tai turiu laiko įsivažiuot
.
Qqutė tai pacankė, 17-iolikinė
. Grožis paprastume.
Ristinos megztinis man irgi kliūva. Na, kaklo apdaila, kaip kaklo dar, jeigu jau toks sumanymas, bet tie ilgiai gal ne patys savaime, bet su figūra kažką padaro keistesnio, bent jau iš foto taip atrodo. Kažkur kažkas su proporcijom, nors aš, kaip ne ekspertė, tai įvardint sunkiai galiu. Man patiko spalvos margumas ir nešiojimo gerumo jausmas net per ekraną
.
Pirmą kartą nakvojom sode, nesinorėjo išvažiuoti, obelys jau beveik baigę žydėti, bet užtat alyvų pats grožis ir kvapas, pakalnutės irgi ♥♥♥. Kiekvienas pavasaris tarsi koks stebuklas man. Vaikai pilnai atidarė maudymosi sezoną - praeitą savaitgalį tik vienas buvo išdrįsęs.
Aš gavau užsakymą riešinių mergaitei, galvojau - baika. Paaiškėjo, kad: užsakovė nori žydrų riešinių kuo greičiau, nuo riešo iki alkūnės, raštas - snaigutės, nešios dabar, vasarą ir nepakenčia vilnos. Sakau, kad negaliu išpildyt
. Teoriškai galvoju, kad kokia medvilnė su elastanu turbūt tiktų, laikytų formą, bet aš neprilaikau ir net nesiruošiu vargti ir ieškoti.