Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristinos kaptoną tai norisi pakritikuot  :rolleyes:  Mano akiai, tai per didelis ilgių skirtumas užpakalio ir priekio ir kaklui kažko trūksta  :hmm: Ar apdaila netinkama, ar per gilus, bet atrodo, kad neužbaigtas megztinis vien dėl kaklo  :rolleyes:

Reiškias teisingai viskas yra. Nes to ir norėjau. Kaklo "tarsi" neužbaigto, bei ilgių ant tiek skirtingų  :rolleyes: 

Nes "nulaižytų" kaklų, ir vos besiskiriančių megztinių apačių - spintoj pilna.

Agam. QQtės šukuosena nustebino :rolleyes: kažkaip netikėtai trumpa ir šviesi  :D 

Atsakyti

Ristinos kaptoną tai norisi pakritikuot  :rolleyes:  Mano akiai, tai per didelis ilgių skirtumas užpakalio ir priekio ir kaklui kažko trūksta  :hmm: Ar apdaila netinkama, ar per gilus, bet atrodo, kad neužbaigtas megztinis vien dėl kaklo  :rolleyes:

galvojau aš viena su tokai nuomone :D  tai net nedrįsau pasisakyt

qqtės plaukų spalva ir man susirodė šviesesnė.

o suknė - nu ką - nu suknių karalienė tiesiog. atrodo nieko blatno, raštas išvis extra simply, o vat moteris gražiai atrodo.

mano savaitgalis panašus į daugelį - eiliniai darbai namie, nesibaigiantys kažkokie. šiek tiek panėriau per eurovožiną.  ir beveik atspėjau LT vietą :rolleyes:  sakiau, kad bus 13-ta...

dar Ligvitos skara tokia visai nieko paskutinė buvo....

ir Žuviuko mezgiminis kampelis :wub:

Atsakyti

brač kitą kartą be galvos fotkinsiuosi :D

arba ant pakabos, saugiausia skant, nieks plaukų spalvos neaptarinės :D

Žuviukui staliuko užpavydėjau..ir foteliuko

nu bet aš lovoj mezgu paprastai vistiek

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 14 gegužės 2018 - 08:49

Sveikos,

manęs laukia sunki savaitė, bet po savaitgalio, kaip ir Šarangė, irgi nieko neprisimenu, ką padaryt reikia :). Gerai, kad kol kas viena darbe, tai turiu laiko įsivažiuot :).

Qqutė tai pacankė, 17-iolikinė :). Grožis paprastume.

Ristinos megztinis man irgi kliūva. Na, kaklo apdaila, kaip kaklo dar, jeigu jau toks sumanymas, bet tie ilgiai gal ne patys savaime, bet su figūra kažką padaro keistesnio, bent jau iš foto taip atrodo. Kažkur kažkas su proporcijom, nors aš, kaip ne ekspertė, tai įvardint sunkiai galiu. Man patiko spalvos margumas ir nešiojimo gerumo jausmas net per ekraną :).

Pirmą kartą nakvojom sode, nesinorėjo išvažiuoti, obelys jau beveik baigę žydėti, bet užtat alyvų pats grožis ir kvapas, pakalnutės irgi ♥♥♥. Kiekvienas pavasaris tarsi koks stebuklas man. Vaikai pilnai atidarė maudymosi sezoną - praeitą savaitgalį tik vienas buvo išdrįsęs.

Aš gavau užsakymą riešinių mergaitei, galvojau - baika. Paaiškėjo, kad: užsakovė nori žydrų riešinių kuo greičiau, nuo riešo iki alkūnės, raštas - snaigutės, nešios dabar, vasarą ir nepakenčia vilnos. Sakau, kad negaliu išpildyt :D. Teoriškai galvoju, kad kokia medvilnė su elastanu turbūt tiktų, laikytų formą, bet aš neprilaikau ir net nesiruošiu vargti ir ieškoti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 14 gegužės 2018 - 08:59

su tais mezgimais pagal užsakymus..

neseniai čia buvau su pora draugių retai susitinkamų pasėdėt..aptarinėt mezgimą ėmė

juokėmės kad bėda megzt norisi o nešiot nespėju, sako megzk pagal užsakymus

sakau arba mokėt tiek kiek aš noriu nieks nenori arba ima kilt reikalavimai visokie kad išvirkščia turi išsiverst arba man tiesiog negražu tai ko prašo :)

tai viena niekaip negalėjo suprast kame čia bėda megzt kas tau nepatinka

nu bet o kokia tada hobio prasmė?  :hmm: aš pabrėžiau kad gyvent gi iš to nesiruošiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 14 gegužės 2018 - 09:04

galvojau aš viena su tokai nuomone :D  tai net nedrįsau pasisakyt

:D nu čia daba  :D nedrįst pasisakyt.

Po ilgo nesėkmingų mezginių  sau periodo - jaučiuosi tame rūbe gerai.

Atsakyti

Tiesa Žuviuko foteliukas labai fainas, ypač spalva, ir sienų spalva, ir siūlų spalva labai dera - graži visuma :). Mano drakius netilptų į tokį staliuką :).

Ristina - tas ir yra svarbiausia :good:.

Qqute - kad man tokios bėdos, kaip tau. Pajuokausiu - sustorėk, teks ilgiau megzti ir spėsi tada sunešioti :D. Nu bet man sunku patikėti... Nes aš kiek nusimezgu, tai viską sunešioju. Per lėtai mezgu... Šilkinė bliuskė būtų finišo tiesiojoje, atskyriau rankas (mezgu iš apačios į viršų), bet antrukai ir mezgu taip, kad dantys braška, ir to laiko tam itin mažai beturiu...

Atsakyti

aš tai net paskaičiavau, kiek šįmet numezgiau......

taigi vieną nenešiojamą baltą megztuką

ir vieną padovanotą šalį :D

daugiau nepamenu :hmm:  bet lyg ir nieko galutinai užbaigto. vieno megztelio rankovės trūksta, bet matyt iki rudens jau.

nepamenu, kada mezgiau pūkuotuką. berods jau šiemet :hmm:  na, kur alpaką su alpisima miksavau. bet tik pasakojau, rodyt nieko nerodžiau.

šiaip kažkaip nekyla jokio noro rodytis. tiesiog faktą fiksuot, ir tą patį lievai. nors daug kartų tas išdiskutuota, bet tai neprideda jokios motyvacijos. gal nebent jeigu gautųsi kokį daiktą nerealų pagal savo standartus daiktą pagamint...

Atsakyti

Man svetimiems numegzti sėkmingai, pavyksta dažniau.

Sau - lb lb retas atvejis. Gal, kad sau viskas vyksta ekspromtu :D ir gaunasi be skaičiavimų, matavimų, ilgų apmąstymų :rolleyes:  

Atsakyti

Laba diena  :4u: 

Apsikuopusi darbus atėjau atsikvėpti, o čia tyla...  :unsure: 

Apžiūrėjau vakarykščias demonstracijas...

Ristinos megztuko spalva labai graži.  :wub:  Apdaila beigi modelis ir man visokių abejonių sukėlė, betgi ne man nešiot  :D Jei tik gerai pati jautiesi - nekreipk dėmesio į visokias pavidoles  :D 

Apie qqutės suknelę nieko nesakysiu (man vėl toks etapas, kai megztų/nertų suknelių "nematau"), šukuosenos nekomentuosiu.  :rolleyes: O šiaip - gerai atrodai  :victory2: 

Aš savaitgalį pabaigiau Arabeskų palaidinę...  :unsure: Turbūt vėl Restar bus  :D  Reziume - netinka man  nuleistų pečių modelis, o pats rūbas per storas (bus karšta)... :oh: Bet.... 1) patenkinau sportinį interesą, 2) pamažinau drakiaus guolį, 3) išmokau tam tikras pamokas - bandysiu "švarraštį" megzt iš šilko  :mirksiukas:

O šiandien turbūt pabaigsiu savo ITO Kinu šilko megztinį (mezgu Hvide). Tikiuosi, kad bent šitas nešiojamas bus  :oh:​  

Atsakyti

Man svetimiems numegzti sėkmingai, pavyksta dažniau.

Aš vis sėkmingai ką nors Restar numezgu  :hihihi: 

Atsakyti

Lace - rodyk šen tą palaidinę :D.

Aš tai Siūlų miške moheros prisipirkau 3 šaliams. 1 dovanai, 1 kaimynei iš draugiškumo (tik numegsiu), na, ir veinas sau brangiausiajai :B , nes labai man patogu turėti tokį lengvą debesėlį ant pečių įvairiom progom. Prireikė kitos spalvos. Aišku, gundžiausi ir kitais gėriais, ypač Qqutės rodytas žalsvas Coton merino akis draskė (šiandien kaip tik su savo megztiniu iš coton merino ryte atėjau ir vsiai norėčiau tokį patį kartoti, tik šviesesnį), bet teko apsisukt ir išeit :).

Atsakyti