Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mes sekmadiensiais valkiojamės :D tai ta proga biškis kumpių aptrauktų linu :lol:

Turėjau kažkokio lino. Ir kažkokios plonos viskozės. Kažką, kažkada mezgiau - npavyko. Tai ir gulėjo tarp nepavykusių eksperimentų.

Ir va...  vėl kažkas gavosi :ax: bet dabar tai gaaal nešiosiu  :D 

Priedas  mėlyna4.jpg   566,11KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  mėlyna3.jpg   383,38KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  mėlyna1.jpg   529,08KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  mėlyna6.jpg   561,33KB   0 Parsiųsta kartų

Pirksiu lūpdažį  :B  Nu visai bespalvės lūpos :blink:

Atsakyti

O kaip tau ta ilga uodega tinka

Ir melyna spalva pasirodo tinka

Atsakyti

Ristina, ou my god..man tokio reikia, jau net ir spalva zinau kokiaaaa :wub:  Gal netycia kokia spargalke turi kaip ta uodega daryt :rolleyes: 

Atsakyti

Ristina, nugi liuks tie kumpiai ir tie linai. Labai tau tinka. :hihihi:

Atsakyti

Rasyte, nebaigtom eilėm. Taip kaip virbalais :mirksiukas:

Priedas  nugara.jpg   54,29KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  priekis.jpg   37,1KB   0 Parsiųsta kartų

Aha, ši mėlyna spalva man patinka :D

Atsakyti

Berods nesirodziau dar sitos

Priedas  FB_IMG_1526221510484.jpg   89,89KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu labas rytas

ar visos žado netekot nuo mano pasakiško grožio? :hmm:

Atsakyti

Nu labas rytas

ar visos žado netekot nuo mano pasakiško grožio? :hmm:

:D tu visad graži  :angel2: 

Tik šįkart veido išraiška ir plaukų spalva šiek tiek ...  :hmm:  netikėta :D

Nepamirškit :ploja2:

Ryt po darbų Panoramoje :bigsmile:

Atsakyti

Labas rytas,

Aha, qqte, toks naglas žvilgsnis, kad baisu ką ir pasakyt :D O šiaip suknelė faina :D

Ir vėl pirmadienis.... Kol kas nežinau kas laukia šią savaitę, bet trumpas savaitgalis ir veiklus savaitgalis nepasijautė visai poilsio prasme... Ruošiuosi susirinkimui, o galva tuščia kaip puodas, nieko nepamenu ką turėjau padaryt  :rolleyes: 

Dvi dienos mokymų pralėkė kaip vėjas, labai patiko, superinis lektorius, linksma kompanija ir afterpačiai  :super: Nors tiesą, sakant daugybė įsivaizduojamų tiesų paneigtos ir šiaip sujauktas įsivaizdavimas apie verslo/gyvenimo planavimus ir strategavimus  :oh:  :D 

Atsakyti

Ristinos kaptoną tai norisi pakritikuot  :rolleyes:  Mano akiai, tai per didelis ilgių skirtumas užpakalio ir priekio ir kaklui kažko trūksta  :hmm: Ar apdaila netinkama, ar per gilus, bet atrodo, kad neužbaigtas megztinis vien dėl kaklo  :rolleyes: 

Atsakyti

labas rytas,

atnešu pavasarinių kvapų  :wub: 

DSC_5182_medium2.JPG

DSC_5191_medium2.JPG

Atsakyti

žvilgsnis tai nuo saulės :lol:

tundra išlindau į dienos šviesą ir pamiršau kad akinius nuo saulės rankinuke turiu :D

o plaukų spalva :hm:turbūt irgi nuo saulės, nes šiaip tai tokia kaip visada, dažų nekeičiau :D

Man Ristinos uodegos ilgumas kaip tik ir patinka

Atsakyti