Nu neblogai įtraukia. Skaitau ir galvoju, kaip įmanoma tokias storas knygas parašyt:)
Dinos knygos jau perskaitytos, Merginos irgi visos o su šio pavasario traumom ir Tess + Nesbo knygos pavarytos
Bet pas odos gydytoją taip ir nenuvažiavau
Ristina, tai gal pati oda susitvarkė?
Aš irgi esu skaičiusi Merginą su drakono tatuiruote ir du jos tęsinius. Patiko, nors vietom tai tokie baisūs ten dalykai. Bet parašyta gerai, taip įtraukia ir asmenybės įdomios.
Ristina, tai gal pati oda susitvarkė?
Nea
Šiandien netikėtai buvau LVSO sezono uždarymo koncerte. Koncertas labai patiko ir taip neplanuotai ištiko, nes pasiūlė bilietus žmonės, kurie patys negalėjo.
Bet tvarkingumo mūzai nebeliko laiko pasireikšti.
Šiandien netikėtai buvau LVSO sezono uždarymo koncerte. Koncertas labai patiko ir taip neplanuotai ištiko, nes pasiūlė bilietus žmonės, kurie patys negalėjo.
Bet tvarkingumo mūzai nebeliko laiko pasireikšti.
bet kultūrinimosi mūza džiaugiasi ;)
Dar viena i kolekcija
Laba diena
pagaliau važiuojam į sodybą šiemet dar nebuvom, žolę turbūt iki kelių rasim
Ristina, sakyk, kokiu tankumu šilką mezgi? Ir kiek gramų sumezgi į tokią palaidinę? Turiu ir aš to šilko nusipirkusi gal 4 kamuoliukus ir bandau suprasti, ką iš tokio kiekio galėčiau nusimegzt
ar gal iš karto dasipirkti dar pirą kamuoliukų
ta mergina iš siūlo galo į s-m laisvą bliuskelę berankovę 4 sumezgė sakė ;)
Ristina, sakyk, kokiu tankumu šilką mezgi? Ir kiek gramų sumezgi į tokią palaidinę?
Turiu ir aš to šilko nusipirkusi gal 4 kamuoliukus ir bandau suprasti, ką iš tokio kiekio galėčiau nusimegzt
ar gal iš karto dasipirkti dar pirą kamuoliukų
Mezgu 5-tu tankumu. Iš vieno siūlo. Išskalbtas kažkiek "pasipučia", užpildo akutes.
Į didesnę , na į tokią kur ir man dydis tinkamas sumezgiau 140g.
Į mažesnę 120gr.,
Va, tokio dydžio mažesnioji
ss.jpg 435,85KB
0 Parsiųsta kartų
sssss.jpg 368,17KB
0 Parsiųsta kartų
Mezgu 5-tu tankumu. Iš vieno siūlo. Išskalbtas kažkiek "pasipučia", užpildo akutes.
Į didesnę , na į tokią kur ir man dydis tinkamas sumezgiau 140g.
Į mažesnę 120gr.,
Aš oversizinės nenoriu, tai turėčiau išsitekti su 4 kamuoliukais. tik vat 5 tankumu be siūlės turbūt jau neužteks adatinės pločio?
Aš oversizinės nenoriu, tai turėčiau išsitekti su 4 kamuoliukais.
tik vat 5 tankumu be siūlės turbūt jau neužteks adatinės pločio?
Sau nori? Į 85-85 plotį aš įlindau ir neaptempta buvo.