Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar,kai vaikų svajonės pildosi,mamoms nenusakomai smagu.Sveikinimai!

Ligvita primezgus baltų debesėlių,lyg vyšnių žydinčių.Gal šalio schemutia pasidalintum?

Per klausei knygą? :4u: 

Ristina,kooooookia žaluma :wub: cia koks siūlas?

Olaiva,kokie tempai :blink: tik pašėrei drakių ir vėl atėmei :D nesupyko?

koks čia siūlas? Ir gal pasidalintum tos bliuzelės,megztos iš viršaus receptu,jei ten yra schemos, o ne romanu viskas surašyta... :4u: 

Atsakyti

JurgitaK - mano būsimi penktokai tik. Įstojo vienas į jėzuitų gimnaziją, apie kurią kažkodėl svaigo nuo pirmos klasės, mergaitė - į Čiurlionkės dailę. Galiu atšaukti prašymus į sistemines mokyklas :).

Dėkui už sveikinimus :). Pamenat, kaip dejavau... Neatmestina, kad paskui dejuosiu dėl kitų priežasčių :D, bet dabar tikrai smagu, kai įveikė save ir tokius konkursus, juolab, kad mes nei turtingi (taigi nebuvo jokių korepetitorių), nei super genijai, nei ką. Mane kai kurie žmonės buvo prigąsdinę, tai tikrai mažai tikėjimo turėjau, kad pasiseks...

Šiandien ketvirtokams - naktis mokykloje :), ryt važiuosim į savo rojų ♥ ir pirmą kartą nakvosim (tikuosi, kad vanduo jau sutvarkytas).

Ta kerinti žaluma - mano pati norimiausia Ristinos numegzta ♥. Olaivos irgi labai gražūs dryžiukai, bet jau to sadomazo persukinėjimo turbūt niekada nesiimsiu :D.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 gegužės 2018 - 11:21

Ristina,kooooookia žaluma :wub: cia koks siūlas?

Siūlo galo Pure Silk :mirksiukas:

Atsakyti

tas persukimas truko lygiai 10 minučių :D

Atsakyti

Aaa,čia irgi tas šilkas...nu jau spalvos... :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Olaiva, suprantu techniškai gal ir netruko, bet morališkai susiruošti man ilgai truktų :D. Vat mezgime aš ieškau tik lengvų kelių, kitur - priešingai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 gegužės 2018 - 11:20

Olaiva, suprantu techniškai gal r netruko, bet morališkai susiruošti man ilgai truktų :D. Vat mezgime aš ieškau tik lengvų kelių, kitur - priešingai.

būtent dėl tos priežasties aš ir neėmiau jų megzti 2 nr virbalais apvaliai,o radau greitesnį sprendimą ;)

Atsakyti

Restar, Olaivai tik siūlus susukti reikėjo, o mezge tai bruolis  :D​ 

Atsakyti

Olaivai vonioj su šampanu begulint :D.

Atsakyti

Olaivai vonioj su šampanu begulint :D.

baigiu prasigert :D

Atsakyti

matėt,siūlo galas jau arbata lentynas pildo.paskutinį kartą kai buvom,tai siūlų mažai,palyginus su siūlo galo pradžia :)

o ten toks fainas twidas buvo...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 11 gegužės 2018 - 12:43

Siūlo galo galas šviečia?

Atsakyti