tai po darbų, aš nuo 17.30 galiu
Sveikos, as pas jus vis prabegom... Niekaip neatsikratau papilomu darbu, nors aisku pati kalta, bet jei viena karta pasakysi ne, tai daugiau ir nebesiulys, todel kol pavyksta, banau suktis ir aisku mezgu mezgu mezgu... kas dar nemate kitur pasirodysiu truputi
Ligvita gerai kad nors su skarom pasirodyti išlendi
pašėriau drakalaitį
Gražiai pašėrei. Nors ne mano spalvos, bet pažiūrėt gražu.
O aš šiandien pagavau suvargusią tvarkymosi mūzą. Tai susitvarkiau dalį spintos. Gerai būtų dar tos mūzos nepamest ir toliau tvarkytis rytoj. Bet kas ten žino, kaip su tom mūzom būna.
Sveikos, na, jau tam kartui baigėsi mano nervai... jau šiandien galvojau, teks vaistų ieškoti nuo įtampos. Ir kai visai susitaikiau, kad lemiama žinia ateis ryt, besėdint pagal gyvenamą vietą priklausančios mokyklos atvirų durų dienose, ateina žinutė. ĮSTOJO!!! Tą pačią sekundę atsistojom ir išėjom . galit ir nebesveikinti, jau buvau prisiprašiusi po tarpinių rezultatų
. Ale kai pagalvoju, kad mamai nėra ddiesnio džiaugsmo, kai sekasi jos vaikams. O ypatingai džiugu, kad jie ne mano, o savo svajones įgyvendina.
Restar kaip fainai, sveikinimai visiems
Vaziuoju autobusu, mezginio net netraukiu, taip supa, kad jos rasyt galiu
Tai man atrodo megzt lengviau, nei rašyt.
Rašyt telefone man net ramiai sėdint nėra lengva. Bet gal čia kai man tas telefonas dar naujovė.
Rasyt irgi nieko gero, bet virbalai dar ir pavojingi
Šįryt gaivi ryto vėsuma
sumažinta.jpg 370,23KB
0 Parsiųsta kartų
sum1.jpg 240,63KB
0 Parsiųsta kartų
Restar, sveikinimai jums