Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gaila tik laiko, kuri issvaisciau. Visa vasara ismeciau kazkur. Is namu neiseidavau po savaite, dvi. Galvojau pati susitvarkysiu. 

Nes juk as stipri... man taip negali buti... :) 

Atsakyti

Abelo...svesa tu musu.

Nepatikesi bet beveik visi taip

Nuovargis

Neprakaitavimas

Angliavandeniai

Pavargusios kojos

Nesusikaupimas

Saltis pastovus

Sausa oda

Plaukai luzinejantys

Dar karta ki man prasyt? Kokio tyrimo?

Cia vezys?

Atsakyti

Tik Emili prisiziuredavau, bet ir tai i lauka vesdavo aukle. Visa kita- vyras tempe ant saves- vaikai, namai, maistai. Ir mano emocijos.

Tik man bipolini paiso. Tai gali but ir atkritimai. Bet kada. Vaistu nuo lapkricio negeriu. Noriu tiket, kad nepraleisiu to momento, jei bus atkritimas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 08 vasario 2017 - 00:11

Abelo...svesa tu musu.

Nepatikesi bet beveik visi taip

Nuovargis

Neprakaitavimas

Angliavandeniai

Pavargusios kojos

Nesusikaupimas

Saltis pastovus

Sausa oda

Plaukai luzinejantys

Dar karta ki man prasyt? Kokio tyrimo?

Cia vezys?

Į paskutinį klausimą tau atsakys endokrinologas, tikrai ne aš.... Kartais randa skydliaukėje mazgų (dėl to reikalinga echoskopija), kuriuos tyrinėja. Dalis jų operuojama dėl vėžinių pakitimų. Bet daug daug dažniau hipotirozė būna dėl autoimuninio sutrikimo. Kai organizmas dėl nežinomų priežasčių (manoma, kad daug įtakos turi didelis išgyvenamas psichologinis ir fizinis stresas) ima naikint pats save. Gamina antikūnius, kurie normaliai skiriami kovai su infekcijom, prieš kuri nors savą organą ir jį sugadina. Hipotirozės metu - prieš skydliaukę. Jei tikrai ras hipotirozę be mazgų, gausi stebuklingų vaistų, nuo kurių po savaitės būsi vėl savimi :)

Atsakyti

Gal ta pirma melsva palta tokiu budu isformuot galima. As ji vis atsimenu.

16427493_1905026576398314_78907661005453

Atsakyti

Prašyt reikia skydliaukės hormonų. Būtų gerai visų, tai yra tokios raidžių kombinacijos: FT3, FT4, TTH, anti-TPO. Nusirašai ir ryt pasidarai kur nors ;)

Atsakyti

Tik Emili prisiziuredavau, bet ir tai i lauka vesdavo aukle. Visa kita- vyras tempe ant saves- vaikai, namai, maistai. Ir mano emocijos.

Tik man bipolini paiso. Tai gali but ir atkritimai. Bet kada. Vaistu nuo lapkricio negeriu. Noriu tiket, kad nepraleisiu to momento, jei bus atkritimas.

:4u: laikykis, turi nuostabų vyrą, saugok jį ir prašyk jo pasakyti, jei jaučia, kad atkrist pradedi. Ir jei pasakys, Neignoruok! :)

Atsakyti

Ahoj

Oi Abelo kad prirase simptomu skydliaukei, puse net man tinka, ale va kita puse tai totaliai priesinga..nu pvz prakaitavimas pas mane didokokas

Nu kadangi skydliauke pries pora men tirta tai rami as, o kitaip tai prisipaisyciau ka nors...

Bo ir salta ir plaukai nagai luzineja ir oda sausa ir viduriai dar irgi kieteja.nu muset vandens truksta

Atsakyti

Qqte, pagerk Omega3, tai is vidaus padrekins lasteles. Man paciai nustojo aplink nodi pleiskanot, koju oda ne tokia sausa. Nagai, plaukai atsigavo. Vandens daug visada naudoju nuo pirmo nestumo. Ipratau. Bet is zuvu tauku kitokia pareina dregme.

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

-15 rodo termometras  :bigsmile:

Gal pavyks niekur neiti šiandien  :happy:

Liūdnom temom kalbat ... nežinau nei ką patart, nei kaip paguost  :unsure:

Qqte, nuostabi suknelė  :4u:  Ir dar iš alpakos  :rolleyes:  Kiek siūlų suėjo? Jei jau kur nors buvo parašyta, sorry  :blush-anim-cl:  Labai daug plepat, dienos bėgyje spėju tik perverst akim žinutes.

Niuma, vaikai tokie pat aktyvūs, kaip mama, daug būrelių lanko  :)  Maniškis niekur nenori, vos į vieną išvarau  :sleep:

Žuviukai, baisu su tokiu mažyliu atsidurt ligoninėje  :bijau2:

Sveikit greičiau  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 08 vasario 2017 - 07:44

labas rytas,

gal kokių labai labai gražių vyriškų megztukų turit užsisaugojusios? :D

Atsakyti

labas rytas,

gal kokių labai labai gražių vyriškų megztukų turit užsisaugojusios? :D

Mano vyro skonis kaip paaiškėjo specifinis  :hihihi: , tai nežinau ar padėsiu, bet jis atrinkęs sau tokius:

Muzhskoy-pulover-vyazanyiy-spitsami-rele

Aprašymas: http://2nitki.ru/svi...elefnym-uzorom/

Muzhskoi-kardigan-na-pugovitsah.jpg

Aprašymas: http://2nitki.ru/muz...ionnoj-pryazhi/

63.0.jpg

Aprašymas: http://2nitki.ru/tsv...-s-kapyushonom/

Atsakyti